זליגת אור ופיקסלים שרופים
רציתי לשאול האם יכול להיות מצב שבו זליגת אור יכולה במקרים מסוימים להיעלם לחלוטין או במקרים אחרים להפוך פחות משמעותית. אם כן, מה משפיע על זה?
האם עדיין קיימת תופעת פיקסלים שרופים במסכי LCD או שעם התקדמות הטכנולוגיה דבר זה לא קיים יותר?
האם עדיין קיימת תופעת פיקסלים שרופים במסכי LCD או שעם התקדמות הטכנולוגיה דבר זה לא קיים יותר?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
1. לאורך זמן כן כי אלמנטי התאורה האחוריים מאבדים מהבהירות שלהם. זה ייקח פחות או יותר אותו הזמן כמו שיקח לפלזמה לאבד 50% מהבהירות שלה.
2. ועוד איך קיים. משתדלים לסנן את המסכים פגומים עוד בפס היצור אבל פיקסלים יכולים להיתקע בהמשך חייב של המסך.
2. ועוד איך קיים. משתדלים לסנן את המסכים פגומים עוד בפס היצור אבל פיקסלים יכולים להיתקע בהמשך חייב של המסך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לא, לא סביר. או שהתרגלת או שאחד מאלמנטי התאורה זז קצת ועכשיו מסגרת המסך ממסכת אותו כפי שהיה צריך מלכתחילה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

מאותה סיבה שהוא לא היה ממוקם נכון בפעם הראשונה? נראה לי שאם יש לך בעיה של תאורה לא אחידה או זליגת אור אתה צריך לפנות מייד ליבואן, לא לפורום.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78884
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא סביר.
בד"כ זליגת אור נגרמת בגלל שהמסגרת של פילטר אחד (או יותר) של האור אחורי אינו סגור הרמטית.
בד"כ זליגת אור נגרמת בגלל שהמסגרת של פילטר אחד (או יותר) של האור אחורי אינו סגור הרמטית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78884
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא סביר לי שזה נעלם.
טכנית זה יכול להעלם או להשתנות כתוצאה מתזוזה במסך (כלומר, הפילטרים טיפה זזים), אבל בד"כ זה לא קורה.
טכנית זה יכול להעלם או להשתנות כתוצאה מתזוזה במסך (כלומר, הפילטרים טיפה זזים), אבל בד"כ זה לא קורה.
עופר,
אכן הורדתי את המסך מהקיר והנחתי אותו הפוך על השולחן לצורך חיבור כבל. יכול להיות שזה פתר הבעיה כי גרם לפילטר/ים לזוז.
זאת אומרת שבמידה ומישהו נתקל בבעיה ל זליגת אור והיבואן לא מוכן להחליף לו מסך כדאי אולי איפה להזיז את המסך לכיוונים שונים אולי יגרום לפתרון הבעיה.
דעתך??
אכן הורדתי את המסך מהקיר והנחתי אותו הפוך על השולחן לצורך חיבור כבל. יכול להיות שזה פתר הבעיה כי גרם לפילטר/ים לזוז.
זאת אומרת שבמידה ומישהו נתקל בבעיה ל זליגת אור והיבואן לא מוכן להחליף לו מסך כדאי אולי איפה להזיז את המסך לכיוונים שונים אולי יגרום לפתרון הבעיה.
דעתך??