עריכת נושא דואר אלקטרוני באייפון או ג׳ימייל באייפון
יש לי חשבון ג׳ימייל בו תיקיות בנושאים שונים ושם אני שומרת דואר חשוב. כדי להקל על עצמי למצוא את המייל הרלוונטי בעתיד, אני נוהגת לשנות את ״נושא״ המייל לפני שאני שומרת אותו (האופציה לעריכת ״נושא״ המייל קיימת בתוסף של גוגל כרום).
האם ישנה אופציה לעריכת נושא המייל באייפון?
האם ישנה אופציה לעריכת נושא המייל באייפון?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78765
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
מה שאפשר לעשות הוא לתייג עם Lables. לא חושב שאפשר לשנות רטרואקטיבית נושא מייל. זה שהשתמשת בו כששלחת או קיבלת את המייל זה מה שנשמר.
אבל אפשר להוסיף label למיילים חשובים ולמצוא אותם ככה.
אבל אפשר להוסיף label למיילים חשובים ולמצוא אותם ככה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78765
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
פשוט פותחים מייל ולוחצים על הכפתור שלוש נקודות. לא יודע אם יש אפליקציה שתאפשר את זה. זה מה שאפשר לעשות עם האפליקציה המקורית של gmail.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
@ברבורה
לא הגיוני לשנות כותרת של דואל מבלי לשלוח אותו, לכן במקרה שלך צריך לשלוח את הדואל לעצמך ואז שדה הכותרת זמין לשינוי.
התיקיות שהזכרת זה בעצם ה- Labels, אין תיקיות ב- Gmail. אחת היתרונות של Labels הוא שאפשר לשים כמה כאלו על אותו דואל.
לא הגיוני לשנות כותרת של דואל מבלי לשלוח אותו, לכן במקרה שלך צריך לשלוח את הדואל לעצמך ואז שדה הכותרת זמין לשינוי.
התיקיות שהזכרת זה בעצם ה- Labels, אין תיקיות ב- Gmail. אחת היתרונות של Labels הוא שאפשר לשים כמה כאלו על אותו דואל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שם השולח המקורי ישמר אם תשלחי את הדואל לעצמך.
מה התוסף שעושה את זה בכרום?
מה התוסף שעושה את זה בכרום?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם לא שינית את ברירת המחדל, אז הדואלים מופיעים כשיחה ולכן משורשרים אחד לשני, לכן ניתן לראות את השולח המקורי.
התוסף שהזכרת רלוונטי רק לשימוש ב- Desktop, אין כרגע פתרון דומה לזה בשימוש נייד מלבד מה שציינתי.
התוסף שהזכרת רלוונטי רק לשימוש ב- Desktop, אין כרגע פתרון דומה לזה בשימוש נייד מלבד מה שציינתי.