מבזק יש לי IP סטטי לציוד מסויים.
באפליקציה להתחבר אליו מוגדר חיבור דרך הIP החיצוני שלי, זה עובד רק שאני מ"חוץ לבית"
הכוונה לאפשר שאני אתחבר אליו דרך ה IP החיצוני כאשר אני "מתוך הרשת של הבית" ולא אצטרך ליצור לי עוד חיבור עם כתובת הרשת הפנימית שלו ואז לעבור בין החיבורים כל פעם או לכבות את ה WIFI בטלפון כאשר אני נמצא בבית ורוצה להתחבר אליו
יש אפשרות לאפשר nat-loopback בנתב סיבים Bfiber
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
ב BEFIBER, בדיוק כמו גם במרבית הנתבים הביתיים בכלל ובפרט בנתבים שמסופקים על ידי ספקי אינטרנט בישראל ללקוחות הבייתיים אין את המנגנון זה, בדיוק כמו שגם אין אפשרויות ניתוב מתקדמות אחרות ואין גם אפשרות להפעיל, להגדיר או לכבות אותן. בידיוק גם בשביל זה משתמשים בציוד כזה שסופק על ידי ספק אינטרנט כבגשר בלבד בין תשתית פיזית שלו ולבין ממשק WAN מסוג ETHERNET של נתב פרטי מתאים. וזה יכול להיות כל נתב שיש לו את המשאבים הנדרשים ותוכנה שקיימים בה אפשרויות רצויית. למשל, אם מדובר על חיבור של עד 1GB ורוצים נתב זול במיוחד, שכולל גם את האפשרות של נקודת גישה אלחוטית מובנית, אז אפשר להשתמש ב Xiaomi Redmi AX6000 ולהתקין עליו כבר את OpenWRT, שכבר במערכת זו ניתן להגדיר את nat-loopback וגם את האפשרויות האחרות הנדרשות. רק את כל האפשרויות אלה צריך לקחת בחשבון מראש, בכדי שאחרי זה לא יתברר שחוץ מ nat-loopback רוצים עוד דברים שלא קיימים במערכת זו או שהמשאבים של המכשיר זה לא מספיקים להם.