roaming openwrt
-
yotam20
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- שם מלא: יותם בן חמו
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם , יש ברשותי שני ראטורים המריצים open wrt באותה גרסה 23.05.0 .
הראטור הראשי ax6000 radmi מחובר בכבל רשת לראטור המשני ax6 .
ביצעתי את המדריך להגדרת dumb ap אך עדיין הרומינג לא מתבצע בצורה תקינה , שיחות wifi מתנקות והוא לא תמיד מבצע את הרומינג .
מישהו יכול לנסות לסייע לי בהגדרות ?
אם יש צורך אני אעלה תמונות של ההגדרות שלי .
תודה לכולם
הראטור הראשי ax6000 radmi מחובר בכבל רשת לראטור המשני ax6 .
ביצעתי את המדריך להגדרת dumb ap אך עדיין הרומינג לא מתבצע בצורה תקינה , שיחות wifi מתנקות והוא לא תמיד מבצע את הרומינג .
מישהו יכול לנסות לסייע לי בהגדרות ?
אם יש צורך אני אעלה תמונות של ההגדרות שלי .
תודה לכולם
טוב שהגדרת את הdumb ap
עכשיו אתה גם צריך לשני הראוטרים יהיה בדיוק את אותו הssid והסיסמה הוויפי, ולהפעיל בהגדרות של הwifi את 802.11r. כשהכל יהיה מוגדר זה אמור לעבוד בצורה טובה (אני גם עם 2 ראוטרים שמוגדרים ככה וזה פיקס).
בהצלחה
עכשיו אתה גם צריך לשני הראוטרים יהיה בדיוק את אותו הssid והסיסמה הוויפי, ולהפעיל בהגדרות של הwifi את 802.11r. כשהכל יהיה מוגדר זה אמור לעבוד בצורה טובה (אני גם עם 2 ראוטרים שמוגדרים ככה וזה פיקס).
בהצלחה
-
yotam20
- חבר פעיל

config wifi-device 'radio0' option type 'mac80211' option path 'platform/soc/18000000.wifi' option channel '1' option band '2g' option htmode 'HE40' option cell_density '0' option country 'IL' config wifi-iface 'default_radio0' option device 'radio0' option network 'lan' option mode 'ap' option ssid 'y&l' option encryption 'psk2' option key '****' option ieee80211r '1' option ft_over_ds '0' option ft_psk_generate_local '1' option mobility_domain '124f' option dtim_period '3' config wifi-device 'radio1' option type 'mac80211' option path 'platform/soc/18000000.wifi+1' option channel '36' option band '5g' option htmode 'HE160' option cell_density '0' option country 'IL' config wifi-iface 'default_radio1' option device 'radio1' option network 'lan' option mode 'ap' option ssid 'y&l 5' option encryption 'psk2' option key '*****' option ieee80211r '1' option ft_over_ds '0' option ft_psk_generate_local '1' option mobility_domain '124C' option dtim_period '3'
אין לי ממש ניסיון עם mesh, אבל אולי תנסה להוסיף את האפשרויות של 802.11k/v (אני רואה שלא מופעל אצלך) ואולי אפילו dawn.
https://openwrt.org/docs/guide-user/network/wifi/dawn
הגדרת את אותו mobility_domain גם ב AP השני, כן?
https://openwrt.org/docs/guide-user/network/wifi/dawn
הגדרת את אותו mobility_domain גם ב AP השני, כן?
-
yotam20
- חבר פעיל

בסוף חזרתי לקשוחה המקורית לאחר שבזבזתי על זה יותר מידי זמן , המעברים מתעצבים באופון שקוף בגלקסי של אישתי ,בפיקסל שלי במהלך שיחה הוא ממשיך להשאר על אותה תחנה בסוף השיחה הוא עובר לתחנה הקרובה יותר .
לפחות אצל אשתי זה עובד טוב עכשיו , דרך אגב המהירות גלישה עלתה לגיגה בWIFI , לפני הייתי מקבל 600 .
תודה לכולם על העזרה:)
לפחות אצל אשתי זה עובד טוב עכשיו , דרך אגב המהירות גלישה עלתה לגיגה בWIFI , לפני הייתי מקבל 600 .
תודה לכולם על העזרה:)