חיבור MOCA - שלא מצליח להעביר אינטרנט
שלום לכולם,
שדרגו לנו בבית לאחרונה את הראוטר של הוט (הוטבוקס 5) - ועל הדרך, הטכנאי הציע לחבר את הקומה למטה, במקום ברשת על חשמל בחיבור MOCA.
שמתי תרשים של איך הוא חיבר - כלומר - שתי יחידות הMOCA מחוברות לפני הראוטר של הוט (מבחינת האות הקואקסיאלי).
שתי היחידות מציגות חיבור + נורת Ethernet דולקת ונראה שהכל טוב, אלא שהראוטר (הנוסף) שמחובר בקומה למטה לא מצליח לקבל כתובת IP.
ניסיתי לחבר את הטלויזיה שליד ישירות - וכנ"ל - לא מצליח לקבל IP (ומתקבע על 169.254.1.12).
האם סוג החיבור הזה נכון? יש מה לתקן? איך בודקים תקלות?
בדקתי את הכבלים של הEthernet והראוטר (בחיבור ישיר למודם של הוט) והכל עובד
שדרגו לנו בבית לאחרונה את הראוטר של הוט (הוטבוקס 5) - ועל הדרך, הטכנאי הציע לחבר את הקומה למטה, במקום ברשת על חשמל בחיבור MOCA.
שמתי תרשים של איך הוא חיבר - כלומר - שתי יחידות הMOCA מחוברות לפני הראוטר של הוט (מבחינת האות הקואקסיאלי).
שתי היחידות מציגות חיבור + נורת Ethernet דולקת ונראה שהכל טוב, אלא שהראוטר (הנוסף) שמחובר בקומה למטה לא מצליח לקבל כתובת IP.
ניסיתי לחבר את הטלויזיה שליד ישירות - וכנ"ל - לא מצליח לקבל IP (ומתקבע על 169.254.1.12).
האם סוג החיבור הזה נכון? יש מה לתקן? איך בודקים תקלות?
בדקתי את הכבלים של הEthernet והראוטר (בחיבור ישיר למודם של הוט) והכל עובד
הוא לא מגיע למקום של לנתב (שוב). הוא לא מקבל כתובת בWAN שלו. כך שזה לא באמת משנה. אבל ניסיתי כשזה מבוטל....
אפילו ניסיתי לחבר אותו ישר לטלוויזיה ואותו הסיפור
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
במוקה 1 תחבר את ה-out ל in
ואין משמעות או צורך בחיבור לout במוקה 1
חיבור out משמש לחיובר המוקה למכשירים סמוכים שצורכים שידורים או דאטה על הכבלים תוך סינון מוקה
אני ממש מקווה שהחיבורים אצלך לא יוצרים נתק בין in ל out כמו שלכאורה עלול לעלות מהתרשים אלא יש חיבורי כבל רציפים אליהם יש חיבור למוקה דרך שקע של הכבלים
ואין משמעות או צורך בחיבור לout במוקה 1
חיבור out משמש לחיובר המוקה למכשירים סמוכים שצורכים שידורים או דאטה על הכבלים תוך סינון מוקה
אני ממש מקווה שהחיבורים אצלך לא יוצרים נתק בין in ל out כמו שלכאורה עלול לעלות מהתרשים אלא יש חיבורי כבל רציפים אליהם יש חיבור למוקה דרך שקע של הכבלים
משמאל.12/11/2023 19:27jagheadg כתב: לא הבנתי מהתרשים מאיפה מגיע ולאן נכנס הכבל של הרחוב?
איך שאני מכיר אמור להיות חיבור משותף לכל הכבלים (כמו מניפה) אחרי החיבור OUT של המוקה שמחובר למודם....
בין הקופסאות MOCA יש (כמובן) גם חיבור לקיר