פרטנר התחילה לחבר לקוחות דרך IBC

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
LexRio פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #1 

החברה האיצה לאחרונה פרטנר את יישום העסקה שחתמה בשנה שעברה עם IBC - והפכה לספקית האינטרנט בסיבים עם מספר הלקוחות הגבוה בישראל - כ-334 אלף

קבוצת התקשורת פרטנר הודיעה הבוקר (רביעי) כי הפכה לספקית שירותי האינטרנט סיבים אופטיים הגדולה בישראל: החברה הודיעה כי תחל להציע אינטרנט אולטרה מהיר לעוד מאות אלפי בתים, גם על גבי תשתית הסיבים של חברת IBC-אנלימיטד. לאור המצב והביקוש הגובר בימים אלה לאינטרנט מהיר ויציב, פרטנר האיצה את יישום העסקה שחתמה בשנה שעברה עם IBC ותחל לספק היום סיבים לעוד מאות אלפי בתים בישראל. זאת, בנוסף להסכם שחתמה עם בזק בתחילת השנה.

https://tech.walla.co.il/item/3621205

vivia
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

מעניין אם בחיבור דרך ibc הם גם ידרשו לבעלי נתב פרטי את המתאם adtran שלהם, בתשלום, או שיאפשרו להתחבר דרך מתאם nokia, שנותנים בסלקום. דרך אגב, שאר הספקיות שמחברות דרך ibc, גם נותנות מתאם nokia ללא תשלום? כמובן שבהוט, לפי מה שאומרים, הם לא נותנים.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4289
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 477 פעמים

שליחה #3 

אני לא שילמתי לפרטנר על מתאם

shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 538
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

אני מחובר שנים דרך פרטנר ישירות לתשתית שלהם (הייתי בשימור ושילמתי עבור ג'יגה - 79 שקלים וכמו כולם בתחילת השנה נראה זה היה שהקפיצו לנו את המחיר ל - 99 שקלים).

ולפני שתעצבנו אותי ואת השאר - אל תגידו שעדיין יש את המחיר הזה - מי שיש לו כנראה מקושר למבצע ועדים שנותנים לו את זה ממקום העבודה או דרך סוכן שטח שעשה חלטורות וסידר לכם תוכנית אז די לעצבן ותהנו.

בדקתי ועכשיו מסתבר של"אנלימיטד" יש תשתית גם ברחוב ובבניין שלי. יכול להיות שיהיה תמחור שונה לפרטנר?
ושאלה אחרת - אנלימטד נחשבת ספקית תשתית טובה יותר מאשר ישירות פרטנר (ולא משנה דרך מי מהספקיות שאבחר לעבוד עם אנלימיטד) או שעדיף להישאר עם פרטנר וזהו?

תודה לעונים

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”