החברה האיצה לאחרונה פרטנר את יישום העסקה שחתמה בשנה שעברה עם IBC - והפכה לספקית האינטרנט בסיבים עם מספר הלקוחות הגבוה בישראל - כ-334 אלף
קבוצת התקשורת פרטנר הודיעה הבוקר (רביעי) כי הפכה לספקית שירותי האינטרנט סיבים אופטיים הגדולה בישראל: החברה הודיעה כי תחל להציע אינטרנט אולטרה מהיר לעוד מאות אלפי בתים, גם על גבי תשתית הסיבים של חברת IBC-אנלימיטד. לאור המצב והביקוש הגובר בימים אלה לאינטרנט מהיר ויציב, פרטנר האיצה את יישום העסקה שחתמה בשנה שעברה עם IBC ותחל לספק היום סיבים לעוד מאות אלפי בתים בישראל. זאת, בנוסף להסכם שחתמה עם בזק בתחילת השנה.
https://tech.walla.co.il/item/3621205
פרטנר התחילה לחבר לקוחות דרך IBC
אני מחובר שנים דרך פרטנר ישירות לתשתית שלהם (הייתי בשימור ושילמתי עבור ג'יגה - 79 שקלים וכמו כולם בתחילת השנה נראה זה היה שהקפיצו לנו את המחיר ל - 99 שקלים).
ולפני שתעצבנו אותי ואת השאר - אל תגידו שעדיין יש את המחיר הזה - מי שיש לו כנראה מקושר למבצע ועדים שנותנים לו את זה ממקום העבודה או דרך סוכן שטח שעשה חלטורות וסידר לכם תוכנית אז די לעצבן ותהנו.
בדקתי ועכשיו מסתבר של"אנלימיטד" יש תשתית גם ברחוב ובבניין שלי. יכול להיות שיהיה תמחור שונה לפרטנר?
ושאלה אחרת - אנלימטד נחשבת ספקית תשתית טובה יותר מאשר ישירות פרטנר (ולא משנה דרך מי מהספקיות שאבחר לעבוד עם אנלימיטד) או שעדיף להישאר עם פרטנר וזהו?
תודה לעונים
ולפני שתעצבנו אותי ואת השאר - אל תגידו שעדיין יש את המחיר הזה - מי שיש לו כנראה מקושר למבצע ועדים שנותנים לו את זה ממקום העבודה או דרך סוכן שטח שעשה חלטורות וסידר לכם תוכנית אז די לעצבן ותהנו.
בדקתי ועכשיו מסתבר של"אנלימיטד" יש תשתית גם ברחוב ובבניין שלי. יכול להיות שיהיה תמחור שונה לפרטנר?
ושאלה אחרת - אנלימטד נחשבת ספקית תשתית טובה יותר מאשר ישירות פרטנר (ולא משנה דרך מי מהספקיות שאבחר לעבוד עם אנלימיטד) או שעדיף להישאר עם פרטנר וזהו?
תודה לעונים