המלצה על מארז וספק ל- HTPC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
oded5119 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.

אני מתכנן להוסיף מחשב לחדר השינה. יש לי כבר בסלון ולאחרונה התקנו LCD 32 בחדר ואנחנו רוצים לראות תוכניות מוקלטות גם בחדר. בנוסף נרצה לגלוש ישירות מהמיטה (אני עצלן... אני מודה) אז החלטתי להוסיף עוד מחשב לרשת הביתית.

השאלה היא, איזה מארז וספק מומלץ ? המארז לא צריך להיות "מהודר" מאחר שזה בחדר וזה פחות חשוב לי מבסלון. לעומת זאת, שקט הרבה יותר חשוב. אני עדיין ארצה להשתמש במחשב ובממיר שבחדר להקליט תוכניות. אני אתקין שם כנראה דיסק אחד גדול - 320 או 500, כרטיס PVR, כרטיס מסך עם יציאת HDMI ועוד לא החלטתי לגבי מעבד - AMD או INTEL.

בקיצור, ההתלבטות הגדולה שלי כרגע (מתוך כל המבחר העצום שיש) הוא לגבי מארז+ספק שאינו יקר מידי שיתן פתרון שקט אבל מקורר מספיק למחשב.

תודה

עודד

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מה התקציב שלך?

אני ממליץ על Antec NSK2400 שכולל כבר בתוכו ספק איכותי ושקט.

oded5119 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אין לי תקציב מוגדר. אני לא רוצה סתם "לבזבז" כסף על מארז שנראה מאוד יפה (VFD וכו') כי זה לחדר וזה פחות חשוב. מעדיף שהכסף יושקע יותר בנושא הקירור והשקט על חשבון המראה החיצוני.

ה- ANTEC נראה פתרון לא רע. מחיר סביר (690.00 בנועה מחשבים) כולל ספק, מאווררים לקירור וגם נראה פיזית לא רע.

אתה משתמש בו ? הוא שקט יחסית ?

refo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

Antec NSK2400

שליחה #4 

היי oded5119

אני רכשתי את המארז הזה מזיגזג לפני שלושה חודשים לאחר מחקר רב ביותר באינטרנט.
יחד איתו יש לי לוח אם של Asus ומעבד של AMD Athlon 3500 בגרסה החסכונית באנרגיה.
המארז מגיע עם ספק כוח טוב ושקט, ויחד עם שני המאווררים הגדולים, שומרים על קירור מעולה ולא עושים רעש בכלל. למאווררים יש שלושה מצבי מהירות שניתן לווסת אותם על ידי מתג (כ"א בנפרד כמובן, המאווררים הם 120 מ"מ כ"א) ועל המהירות הכי נמוכה, הטמפרטורה לא עולה על 45 מעלות (בחדר לא מקורר). כל זאת ולא שומעים *בכלל* את המאווררים, ממרחק של מטר. ממרחקים יותר גדולים, פשוט לא שומעים דבר.
לפני הרכישה שלי, הייתי מאוד מוטרד מנושא הרעש, השארתי את המעבד עם הstock cooler שמגיע יחד איתו ואני ממליץ לך בחום ללכת על המארז הזה עם רעש הוא באמת דאגה עיקרית.
ניתן לקרוא על המארז בלינק הבא, בערך כל שאלה שעדיין תהיה לך תקבל תשובה פה:
http://www.silentpcreview.com/article591-page1.html

בהצלחה!

asp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

הייתי בבעיה דומה כשלא רציתי להשקיע הרבה כסף במארז נוסף ל-HTPC הביתה ואז ראיתי את המודעה הזו של קסיונייט:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=38799
מבירור איתם התברר שאפשר לקבל מהם את המארז של GMC מדגם S3:

http://www.gmc.co.kr/products/itemView_ ... 0&itemID=3

ב-135 דולר כולל ספק והמארז בהחלט מרשים וכולל שעון ותצוגה דמויית DVD גם. סתם גימיק נחמד.
כיון שמדובר באותו מארז פחות או יותר כמו ה-S1 שיש לי כבר וספק הכח זהה, אני יכול להמליץ בחום ואני חושב בעצמי לרכוש אחד כזה בקרוב. הם הבטיחו גם דיל טוב אם אני לוקח PVR ומקלדת אלחוטית אז בכלל המארז יצא הרבה יותר זול.

חוץ מזה גם ה-EPC של AOPEN נראה במחיר מעולה וכ-HTPC נוסף הוא אחלה פתרון (יש לו שם יציאות סאונד SPDIF, יציאות קומפוננט, DVI ו-VGA) והוא נראה גם סבבה.
אולי שווה לך לבדוק.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”