חיבור שני מודמים לאותו קו בזק
-
TaylorSammy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
היי לכולם,
עברתי לדירה מחולקת, ויש לי שקע של בזק בדירה שלי - אך הוא מחובר לקו שמשותף עם הדירה שלידי, שלהם יש כבר מודם VDSL מחובר.
הם משתפים איתי את החיבור שלהם, אך למרבה הצער השימוש ב bandwidth משני הצדדים גורם לזה להיות איטי מדי.
אין כאן זמינות של אף תשתית אחרת, לא הוט ולא סיבים.
האם יש לי אפשרות להתחבר לתשתית בזק בעזרת השקע הקיים בדירתי, מה שייצור שני מודמים על אותו קו?
לחילופין, אם אבקש ממתקין בזק לפרוס לדירה שלי תשתית נפרדת (שכנראה תעבור דרך ארון התקשורת בדירה הסמוכה), האם זה משהו שהם נוהגים לעשות?
תודה רבה.
עברתי לדירה מחולקת, ויש לי שקע של בזק בדירה שלי - אך הוא מחובר לקו שמשותף עם הדירה שלידי, שלהם יש כבר מודם VDSL מחובר.
הם משתפים איתי את החיבור שלהם, אך למרבה הצער השימוש ב bandwidth משני הצדדים גורם לזה להיות איטי מדי.
אין כאן זמינות של אף תשתית אחרת, לא הוט ולא סיבים.
האם יש לי אפשרות להתחבר לתשתית בזק בעזרת השקע הקיים בדירתי, מה שייצור שני מודמים על אותו קו?
לחילופין, אם אבקש ממתקין בזק לפרוס לדירה שלי תשתית נפרדת (שכנראה תעבור דרך ארון התקשורת בדירה הסמוכה), האם זה משהו שהם נוהגים לעשות?
תודה רבה.
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
לא תוכל על אותו קו של בזק שני מודמים, זה לא יעבוד.
בדוק עם בזק לגבי התקנת קו נוסף, למרות שקשה לי להאמין שהם יעשו את זה. לדעתי אתה צריך גם לבדוק עם בעל הבית.
בדוק עם בזק לגבי התקנת קו נוסף, למרות שקשה לי להאמין שהם יעשו את זה. לדעתי אתה צריך גם לבדוק עם בעל הבית.
תבדוק חבילה סלולרית ומודם סלולרי לאיזה חודש, אם המהירות טובה אז תשתמש בזה וכגיבוי תשתמש בשלהם, כי יש מגבלה על התעבורה.
לא נראה לי יש בעיה ל2 קווים, כי בדירות נכנס כבל 4 גידים ואפשר לנצל את הגידים השניים לעוד קו אפילו בלי להשחיל כבל.
לא נראה לי יש בעיה ל2 קווים, כי בדירות נכנס כבל 4 גידים ואפשר לנצל את הגידים השניים לעוד קו אפילו בלי להשחיל כבל.
אם בעל הבית מסכים, אז אין סיבה שבזק יסרבו למכור קו נוסף.08/11/2023 16:57silverbullet כתב: לא תוכל על אותו קו של בזק שני מודמים, זה לא יעבוד.
בדוק עם בזק לגבי התקנת קו נוסף, למרות שקשה לי להאמין שהם יעשו את זה. לדעתי אתה צריך גם לבדוק עם בעל הבית....
אתה יכול לרכוש מבזק קו חדש, להתחבר לאינטרנט ויעשו לך שקע למודם איפה שתרצה בבית.
-
TaylorSammy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
תודה לכולם.
חיבור סלולרי הוא גם לא אופציה לצערי, המהירות שאני מקבל היא בסביבות ה 2Mbit/s ביום טוב, לאור עומס על האנטנה (בחברת סלולר אחת, כאשר בשתיים האחרות אין קליטה בכלל)
בעל הבית מסכים. אם כך, אנסה להזמין מבזק קו חדש.
חיבור סלולרי הוא גם לא אופציה לצערי, המהירות שאני מקבל היא בסביבות ה 2Mbit/s ביום טוב, לאור עומס על האנטנה (בחברת סלולר אחת, כאשר בשתיים האחרות אין קליטה בכלל)
בעל הבית מסכים. אם כך, אנסה להזמין מבזק קו חדש.