ניתוקים בתשתית הוט -אינטרנט 500 מגה
היי סובל מניתוקים ברשת הוט ,היות ואין סיבים באזור שלי הגדלתי את החבילה ל 500 מגה. (ספק הוטנט )
ציוד: מודם הוט בוקס 5 שמחובר קווי
מגדיל טווח
3 סטרימרים
כל יום יש בעיית תקשורת -אינטרנט נופל בעיית תקשורת ,(אותו דבר קרה במהירות 100מגה) רק איפוס מחדש פותר .
אין משהו מיוחד שמציעים בתמיכה מלבד לבצע סלילה קווית שתעזור ב"עלות כמובן ".
שאר החדרים בבית נמצאים במסדרון התקשורת לא יציבה.
השאלה שלי אם צריך לרכוש מגדיל טווח לקנות ציוד פרטי אשמח להמלצה או על כל פתרון אחר שיעזור .
מגדיל טווח
3 סטרימרים
כל יום יש בעיית תקשורת -אינטרנט נופל בעיית תקשורת ,(אותו דבר קרה במהירות 100מגה) רק איפוס מחדש פותר .
השאלה שלי אם צריך לרכוש מגדיל טווח לקנות ציוד פרטי אשמח להמלצה או על כל פתרון אחר שיעזור .
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
התשתית של הוט בעיה גדולה וגם הניתוב של הוטנט. לא חושב שמשהו יעזור לך חוץ מסיבים. תנסה לעלות לוגים מההוטבוקס ואולי נעלה על בעיה ספציפית יותר
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
כתבת שאין סיבים באזור שלך ואז שלפני שבוע היית מחובר לסיבים. אין לי כוח לבזבז את זמני
אני מסביר ,"סיבים היו אך רק דרך חברת פרטנר" . דרך הוט לא היה כי אין תשתית ברחוב שלי לטענתם. מה שהיה לי מוזר מאוד !כנראה הוט רוכבת על רשת אחר .לכן עשיתי דרך הוט אינטרנט רגיל עד 500 מגה .
תודה וסליחה על האי הבנה
תודה וסליחה על האי הבנה
נערך לאחרונה על ידי yehouda75 ב 08/11/2023 10:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
עכשיו שאתה כבר יודע את כל האפשרויות העומדות לרשותך, (שמן הסתם, ידעת אותן גם לפני שפתחת את השרשור זה), כל מה שאתה צריך, זה רק לבחור מה אתה צריך, חיבור אינטרנט שלא מתפקד, של הוט, או חיבור אינטרנט תקין דרך סיב אופטי, אבל לא של הוט וגם להשלים בכל מקרה את התשתית תקשורת בתוך הבית שלך בצורה פרטית ובתשלום, שלא לספק אינטרנט, כי שום ספק אינטרנט לא מתעסק בכך.08/11/2023 9:51yehouda75 כתב: אני מסביר ,סיבים היו אך רק דרך פרטנר . דרך הוט לא היה כן אין תשתית לטענתם לכן עשיתי אינטרנט רגיל עד 500 מגה .
סבבה?...
ודרך אגב, עוד נקודה, שבעצם סביר להניח שידעת אותה גם לפני שפתחת את השרשור זה, זו עובדה, ששירות טלוויזיה של הוט לא קשור לכך שאתה מחובר לאינטרנט דרך הוט, או לא. ואתה יכול להיות מחובר לשירות הטלוויזיה של הוט ובמקביל לאינטרנט דרך כל תשתית אחרת, לחברה אחרת.
אל תבנה יותר מדי על הסיבים שלהם גם כשיהיו, טכנאי שלהם בעצמו אמר לי שעדיף להשאר עם התשתית הרגילה כי בסיבים כל תקלה הכי קטנה זה אין אינטרנט בכלל. בלי קשר כשהתקשרתי למוקד תמיכה טבנית יש הודעה עם רשימה ארוכה של איזורים של תקלות סיבים של הוט אז כנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר.08/11/2023 7:34yehouda75 כתב: היי סובל מניתוקים ברשת הוט ,היות ואין סיבים באזור שלי הגדלתי את החבילה ל 500 מגה. (ספק הוטנט )
מגדיל טווח
3 סטרימרים
השאלה שלי אם צריך לרכוש מגדיל טווח לקנות ציוד פרטי אשמח להמלצה או על כל פתרון אחר שיעזור ....
לגבי ויפי בתוך הבית ברור שעדיף קודם כל שיהיה נתב טוב שלך ולהשתמש בהוטבוקס כמודם בלבד.
משהו כמו שיומי AX5 או AX6 ואחרים רק שים לב לגודל פיזית שלהם אם יש מגבלות מקום כי הם יחסית גדולים.
אם לא בדקת עדיין אז לבדוק רמות קליטה עם אפליקציה בטלפון ובחירת ערוצים ל2.4 ו-5G שפחות עמוסים. 5G אמור להיות מושפע פחות מרשתות שכנות בכל מקרה אולי כדאי להפריד לרשתות נפרדות ולהעביר ל-5G את כל ההתקנים התומכים.
לבדוק אפשרות שינוי מיקום של הנתב אם אפשרי לצורך שיפור קליטה או בהמשך הוספת יחידה נוספת כמש עם סלילה קווית אליה.