שלום לכולם
אני על סף יאוש וזקוק לעזרה דחוף
אני מישתמש ב HTPC חדש עם כרטיס מסך ATI 1600 XT ופלסמה Q7
כאשר חיברתי את HTPC למסך בחיבור HDMI לא קיבלתי את הרזולוציה הנכונה של המסך במקום 768/1024 המסך קיבל 768/1280 ותמיד נישארו לי פסים שחורים בצדדים והמסך לא היה מלא גם בצפיה ביס דרך PVR 150 במדיה סנטר הייתי מקבל תמונה של 4:3 עם שני פסים אפורים רחבים בצדדים למרות שכיוונתי את ההגדרות למצב 16:9 ויתרה מיכך בזמן צפיה בסרט HD גם ב POEWR DVD וגם ב MPC לאחר כרבע שעה המסך היה מאבד סינכרון והפסיק לקבל תמונה תופעות מוזרות לחלוטין
אך חשוב לציין שבזמן שהסרט ניגן הוא ניגן חלק ובלי קיטועים ותקיעות
לאחר כמה ניסיונות החלטתי לוותר על חיבור ה HDMI ולעבור לחיבור VGA שבו המסך קיבל את הרזולוציה הנכונה 768/1024 אולם גם במצב הזה החלו לקרוא כל מיניי תופעות מוזרות
מיצד אחד עכשיו המסך היה מלא בלי הפסים בצדדים וגם הצפיה ביס דרך המדיה סנטר היסתדרה וראו את השידור על כל המסך
אולם לא הכל ורוד וכאן צצה בעיה חדה בצפיה בסירטי HD
אם אני מפעיל סרט בסיומת MKV למשל דרך ה MPC בתחילה הוא רץ חלק אך לאחר כמה דקות הוא ניתקע לחלוטין ואם אני מפעיל סרט HD-DVD דרך ה POWER DVD הוא כבר מההתחלה מקרטע עם הרבה קפיצות וקיטועים גם האודיו מזייף ולאחר מיספר דקות ניתקע
תופעות שלא היו לי קודם בחיבור HDMI והאמת שאני לא מבין ממה הן נובעות ולמה בחיבור VGA התמונה בסרטי HD מקרטעת מישום מה ניראה שהכרטיס לא עושה כלל קידוד
מומחים יקרים
כיצד אני יכול לפטור את הבעות האלו כך שלפחות דרך חיבור VGA אוכל ליראות סרטים של HD ללא קיטועים ותקיעות
או שיש דרך כלשהיא לפטור את עיניין הרזולוציה וה PVR בחיבור HDMI
אני על סף יאוש וזקוק לעזרה דחוף
בתודה מראש וחג שמח
רוברט
זקוק לעזרה תקלות ותופעות מוזרות עם HTPC
שלום לכולם
לאחר בדיקות מעמיקות גיליתי שכניסת ה HDMI במסך ה Q7 לא תומכת בכניסה מ PC
ולכן אני לא מקבל רזולוציה נכונה במסך
האם יש דרך ליפתור בעיה זו או שרצוי לצאת דרך VGA שגם פה תופעה מוזרה
כאשר אני מפעיל סרט HD הוא מקרטע אולם כאשר אני מחבר למסך במקביל גם את חיבור ה HDMI הסרט לפתע מפסיק לקרטע בצפיה דרך VGA
מישהוא יכול להסביר בבקשה תופעה זו
רוברט
לאחר בדיקות מעמיקות גיליתי שכניסת ה HDMI במסך ה Q7 לא תומכת בכניסה מ PC
ולכן אני לא מקבל רזולוציה נכונה במסך
האם יש דרך ליפתור בעיה זו או שרצוי לצאת דרך VGA שגם פה תופעה מוזרה
כאשר אני מפעיל סרט HD הוא מקרטע אולם כאשר אני מחבר למסך במקביל גם את חיבור ה HDMI הסרט לפתע מפסיק לקרטע בצפיה דרך VGA
מישהוא יכול להסביר בבקשה תופעה זו
רוברט