מצלמה לחניון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
@mamang
המטרה לצלם את הרכב הפרטי שלך?
נ.ב
בטח מעשי לפרוס כבל רשת, אני עשיתי את זה בדיוק לאותה מטרה. אתה יכול לעשות את זה אפילו בעצמך.
נ.ב
בטח מעשי לפרוס כבל רשת, אני עשיתי את זה בדיוק לאותה מטרה. אתה יכול לעשות את זה אפילו בעצמך.
לפרוס כבל רשת לאורך 9 קומות ועד לחניון ?06/11/2023 22:52ziv_r כתב: @mamang
נ.ב
בטח מעשי לפרוס כבל רשת, אני עשיתי את זה בדיוק לאותה מטרה. אתה יכול לעשות את זה אפילו בעצמך....
בהצלחה !
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בכל בניין יש תעלות תקשורת פתוחות, זה סתם להעביר כבל שם. לאורך החניון גם ככה יש תעלות של חיווט.
טוב, מה שפשוט עבורי לא פשוט כנראה עבור אחרים.
טוב, מה שפשוט עבורי לא פשוט כנראה עבור אחרים.
אתה רואה לפעמים אנשי מקצוע (הוט,יס ועוד...) יורקים דם כדי להעביר סטלבנד מחדר אחד לחדר שכן...ואתה אומר ככה סתם למשוך 9 קומות לחניון ?
לעשות נקודת חשמל לרכב חשמלי, שזה הרבה יותר בסיסי מלמשוך 9 קומות- לוקחים אלפי שקלים !
אני עבדתי בצעירותי בחשמל ואני יודע בדיוק מה זה סטלבנד, חציבות, השחלות וכו וכו...אבל אני מוכרח להודות שבלחיצות על המקלדת זה הרבה יותר מהיר, פשוט וקל !
לעשות נקודת חשמל לרכב חשמלי, שזה הרבה יותר בסיסי מלמשוך 9 קומות- לוקחים אלפי שקלים !
אני עבדתי בצעירותי בחשמל ואני יודע בדיוק מה זה סטלבנד, חציבות, השחלות וכו וכו...אבל אני מוכרח להודות שבלחיצות על המקלדת זה הרבה יותר מהיר, פשוט וקל !
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תעלות תקשורת בין קומות הן הרבה יותר מרווחות מצינור השחלה בדירה. אתה אמור לדעת את זה בתור אחד שמצהיר על עצמו שעסק בתחום.
כל מה שאתה אומר זה בתאוריה.
לא ראית כלום, לא ניסית כלום ובכלל אתה אולי מדבר על בנינים בבניה "מודרנית", או הפוך בבנינים משנות ה-70/80 שגם בהם יש הכל מכל.
יש כל כך הרבה דוגמאות לקבלני חשמל, שהניחו תשתיות מכל סוג אפשרי.
חלק הניחו קוברות שאפשר להכניס את כל היד פנימה, חלק אחר לא תצליח להעביר חוט 1.5 בודד.
אבל בהשחלה של 9 קומות סביר להניח שתתקל ב 20 בעיות. ואולי לא.
זו משימה ש 99% מאנשים רגילים ללא כלים יעודיים לא יצלחו בה. אבל שיהיה בהצלחה לכל מי שרוצה לנסות.
לא ראית כלום, לא ניסית כלום ובכלל אתה אולי מדבר על בנינים בבניה "מודרנית", או הפוך בבנינים משנות ה-70/80 שגם בהם יש הכל מכל.
יש כל כך הרבה דוגמאות לקבלני חשמל, שהניחו תשתיות מכל סוג אפשרי.
חלק הניחו קוברות שאפשר להכניס את כל היד פנימה, חלק אחר לא תצליח להעביר חוט 1.5 בודד.
אבל בהשחלה של 9 קומות סביר להניח שתתקל ב 20 בעיות. ואולי לא.
זו משימה ש 99% מאנשים רגילים ללא כלים יעודיים לא יצלחו בה. אבל שיהיה בהצלחה לכל מי שרוצה לנסות.