רשת 5Ghz + 2.4Ghz
-
Netanel2211
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- שם מלא: Netanel
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
יש לי נתב של בזק BE.
להבנתי הוא משדר 5GHZ וגם 2.4GHZ.
אני מנסה לחבר שקע אלחוטי חכם שתומך רק ב2.4GHZ.
ניסיתי להפריד את הרשתות או לשנות שם וכו והדבר לא אפשר היות וכתוב שזה נתב חכם שמנווט באופן אוטומטי את הרשת וכד'.
האם יש דרך לעקוף זאת? רעיון איך לחבר את השקע אלחוטי חכם הזה?
יש לי נתב של בזק BE.
להבנתי הוא משדר 5GHZ וגם 2.4GHZ.
אני מנסה לחבר שקע אלחוטי חכם שתומך רק ב2.4GHZ.
ניסיתי להפריד את הרשתות או לשנות שם וכו והדבר לא אפשר היות וכתוב שזה נתב חכם שמנווט באופן אוטומטי את הרשת וכד'.
האם יש דרך לעקוף זאת? רעיון איך לחבר את השקע אלחוטי חכם הזה?
נראה לי שהכי פשוט זה להתיעץ עם התמיכה הטכנית של בזק, הם מכירים הכי טוב את הנתב שלהם וכנראה כבר נתקלו בבעיות דומות עם התקנים חכמים אחרים שרובם תומכים רק 2.4.
בכל נתב בעיקרון צריך להיות ממשש שמאפשר להפריד לרשתות נפרדות או להגדיר רשת אורחים נפרדת, השאלה רק אם הם מאפשרים גישה לממשק הזה...
בכל נתב בעיקרון צריך להיות ממשש שמאפשר להפריד לרשתות נפרדות או להגדיר רשת אורחים נפרדת, השאלה רק אם הם מאפשרים גישה לממשק הזה...
-
Netanel2211
- חבר שרק התחיל

זה לא מתחבר אוטומט.
האמת הוא אצלי כמה שנים וזה עבד עד לפני כמה ימים שהחלפתי סיסמה.
אבל שאני מנסה להגדיר מחדש זה לא עובד.
יכול להיות שבעבר איכשהו הרשת הייתה 2.4 ועכשיו עודכן ל5 כי שיניתי חבילת אינטרנט לפני כמה חודשים...
נ.ב אפליקציה smart life
יכול להיות שבעבר איכשהו הרשת הייתה 2.4 ועכשיו עודכן ל5 כי שיניתי חבילת אינטרנט לפני כמה חודשים...
נ.ב אפליקציה smart life
- haaani
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: מנחם בן שושן
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הצלחת להיכנס לממשק ההגדרות שלו?05/11/2023 20:42Netanel2211 כתב: זה לא מתחבר אוטומט.
נ.ב אפליקציה smart life...
-
Netanel2211
- חבר שרק התחיל

כן זה הכתובת אבל זה רק דרך האפליקציה BE ושם אי אפשר.
מה שכן, אפשר להיכנס להגדרות כשמנתקים את כבל ADSL אבל לא ניתן לשנות את השם/סיסמה לרשת 5GHZ זה פשוט רושם הודעה שלא ניתן ואם רוצים אז יש לשנות את 2.4GHZ וזה משנה אוטומט את 5GHZ
מה שכן, אפשר להיכנס להגדרות כשמנתקים את כבל ADSL אבל לא ניתן לשנות את השם/סיסמה לרשת 5GHZ זה פשוט רושם הודעה שלא ניתן ואם רוצים אז יש לשנות את 2.4GHZ וזה משנה אוטומט את 5GHZ
-
Netanel2211
- חבר שרק התחיל

אין לי סיב אופטי. יש אינטרנט רגיל.
אני לא מעוניין להוסיף עוד ראוטר.... הרי זה עבד בעבר... יש בטוח משהו שאני מפספס פה שאפשר לעשות.
נראה שאתקשר לתמיכה וזהו...
אני לא מעוניין להוסיף עוד ראוטר.... הרי זה עבד בעבר... יש בטוח משהו שאני מפספס פה שאפשר לעשות.
נראה שאתקשר לתמיכה וזהו...
- haaani
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: מנחם בן שושן
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אה זה עבד בעבר עם אותו הציוד ?05/11/2023 21:11Netanel2211 כתב: אין לי סיב אופטי. יש אינטרנט רגיל.
נראה שאתקשר לתמיכה וזהו......
-
Netanel2211
- חבר שרק התחיל

כן זה עבד.
הייתי בחבילה של בזק + בזק בינלאומי ספק.
לפני חודשיים עברתי לחבילה של בזק בלבד.
לפני מספר ימים שיניתי סיסמה וכשבאתי להגדיר מחדש את הSMART שקע הזה אז נתקלתי בבעיה הזאת
אני לא יודע אם זה הבעיה שעברתי ספק, שיניתי סיסמה וכו' אבל אני יודע שזה בעבר עבד.
לפני מספר ימים שיניתי סיסמה וכשבאתי להגדיר מחדש את הSMART שקע הזה אז נתקלתי בבעיה הזאת
אני לא יודע אם זה הבעיה שעברתי ספק, שיניתי סיסמה וכו' אבל אני יודע שזה בעבר עבד.
תשנה ססמא חזרה לססמא הישנה ותדע בוודאות.05/11/2023 21:16Netanel2211 כתב: כן זה עבד.
אני לא יודע אם זה הבעיה שעברתי ספק, שיניתי סיסמה וכו' אבל אני יודע שזה בעבר עבד....