85 אינטש, מה התקציב המתאים?
הגיע הזמן להחליף מסך. היום עם 65 אינטש.
חשבתי לקפוץ ל85 אינטש אבל אני כבר מזמן לא מעודכן במה שקורה בעולם הזה. התקציב הוא עד 15k.
אני יוצא מנקודת הנחה שאין פיצ׳רים מיוחדים למותג ספציפי. לפחות לא כאלה שלא דורשים setup שלם של המותג.
אז פשוט להיכנס לאחת מחנויות החשמל ולשאול איזה מסך נכנס בתקציב?
המגבלה היחידה שיש לנו היא דלת עם זכוכית חלבית שנמצאת מאוחרי הספה ויוצרת השתקפות מעצבנת בשבת בבוקר
חשבתי לקפוץ ל85 אינטש אבל אני כבר מזמן לא מעודכן במה שקורה בעולם הזה. התקציב הוא עד 15k.
אני יוצא מנקודת הנחה שאין פיצ׳רים מיוחדים למותג ספציפי. לפחות לא כאלה שלא דורשים setup שלם של המותג.
אז פשוט להיכנס לאחת מחנויות החשמל ולשאול איזה מסך נכנס בתקציב?
המגבלה היחידה שיש לנו היא דלת עם זכוכית חלבית שנמצאת מאוחרי הספה ויוצרת השתקפות מעצבנת בשבת בבוקר
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4791
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
איזה מסך יש לך היום ? באילו תכנים אתה צופה ?
התקציב ראוי ומתאים. אתה יכול ללכת על oled 77 אינץ' או מינילד 85.
התקציב ראוי ומתאים. אתה יכול ללכת על oled 77 אינץ' או מינילד 85.
היום אנחנו עם סמסונג ue65ku700004/11/2023 9:09ChinggisKhan כתב: איזה מסך יש לך היום ? באילו תכנים אתה צופה ?
התקציב ראוי ומתאים. אתה יכול ללכת על oled 77 אינץ' או מינילד 85....
בעיקר נטפליקס. עד שלא יסדרו לנו סיב אופטי זה מעט מאוד 4k
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בנטפליקס יש טונה של תכנים ב-HDR ודולבי וויז'ן, זה לא חייב להיות 4K. אבל אתה כן צריך את החשבון היותר יקר בנטפליקס בשביל זה.
תכלס כל מסך היי-אנד (יחסית) שתקנה היום ייספק לך חווית צפיה ב-HDR שלא דיימנת שיכולה להיות עם מסך כמו ה-KU7000 שזה דגם בסיסי.
עם מתיחה קלה תוכל לקחת את ה-X95K של סוני (דגם 2022) וכדאי לבדוק מה העלויות של X95L (דגם 2023, לא יודע אם היא זמינה בארץ בגודל הזה) היא טובה יותר בצורה מורגשת.
יש כמובן גם חברות אחרות שמייצרות מסכי מינילד, כמו סמסונג ו-LG. הבעיה עם מסכי LG היא שהם מגיעים עם פאנל IPS לרוב וזה פוגע ברמת השחורים.
ולגבי סמסונג, שאיכות התמונה שלהם טובה מאד, כדאי לקרוא קצת כאן בפורום על השירות.
תכלס כל מסך היי-אנד (יחסית) שתקנה היום ייספק לך חווית צפיה ב-HDR שלא דיימנת שיכולה להיות עם מסך כמו ה-KU7000 שזה דגם בסיסי.
עם מתיחה קלה תוכל לקחת את ה-X95K של סוני (דגם 2022) וכדאי לבדוק מה העלויות של X95L (דגם 2023, לא יודע אם היא זמינה בארץ בגודל הזה) היא טובה יותר בצורה מורגשת.
יש כמובן גם חברות אחרות שמייצרות מסכי מינילד, כמו סמסונג ו-LG. הבעיה עם מסכי LG היא שהם מגיעים עם פאנל IPS לרוב וזה פוגע ברמת השחורים.
ולגבי סמסונג, שאיכות התמונה שלהם טובה מאד, כדאי לקרוא קצת כאן בפורום על השירות.