מה אתם אומרים על זה...!?
הגיוני מה שאמרה לי המוקדנית של YES ?!?
הייתכן שבכל ממירי YES קיימת אופציית כיוון ה SCART ל RGB ורק ב PEACE1000 היא עובדת?! כאילו הממירים הקודמים מראים שקיימת האופציה אבל לא באמת מפעילים אותה?!? כי נורא התעצבנתי לגלות שעד עכשיו ראיתי ב LCD החדשה שלי באיכות שהיא לא משהו וחשבתי לעצמי ..נו טוב...אם זה מה יש אז זה מה יש..וויתרתי...אפילו הלכתי לקנות TRANSCODER שלא הכי עזר באיכות השיפור כי מסתבר שהממיר בכלל לא הוציא RGB אלא הוציא S-VIDEO מקסימום... !!! אני בשוק !! הזמנתי מהר את ה PEACE1000 !
מה אתם אומרים על זה...!?
מה אתם אומרים על זה...!?
- lok4jacki1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם אני בדקתי ב YES ונאמר לי שגם בממיר
PEACE1000 יש רק חיבור של S VIDEO ולא יותר
האם זה נכון אולי למישהוא יש את הממיר ויתן תשובה
PEACE1000 יש רק חיבור של S VIDEO ולא יותר
האם זה נכון אולי למישהוא יש את הממיר ויתן תשובה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לאלאללאלאלאלא אתם לא מבינים !!!
לכולם אכן יש הגדרת SCART ל RGB אבל בשום ממיר חוץ מהPEACE1000 היא לא באמת עובדת...
כאילו ברגע שהגדרת את הSCART שלך ל RGB בממירים של יס שהם לא PEACE 1000 ואני מדגיש הם לא !!!
אז לא תקבל שום תוצאה של RGB על המסך...המקסימום שהממיר יפיק זה S-VIDEO ! עבודה בעיניים !!!
רק ב PEACE 1000 ברגע שהגדרת לו RGB הוא באמת מוציא לך RGB !!!
מבינים ?!?
לכולם אכן יש הגדרת SCART ל RGB אבל בשום ממיר חוץ מהPEACE1000 היא לא באמת עובדת...
כאילו ברגע שהגדרת את הSCART שלך ל RGB בממירים של יס שהם לא PEACE 1000 ואני מדגיש הם לא !!!
אז לא תקבל שום תוצאה של RGB על המסך...המקסימום שהממיר יפיק זה S-VIDEO ! עבודה בעיניים !!!
רק ב PEACE 1000 ברגע שהגדרת לו RGB הוא באמת מוציא לך RGB !!!
מבינים ?!?
K.I.S.S = Keep It Simple Stupid !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
amosico,
אני יכול בוודאות לספר לך שזה לא נכון.
המוקדנית לא יודעת על מה היא מדברת וזה בדוק.
לדעתי היא התבלבלה לגמרי כי יש תופעות כאלה בממירים, אבל עם SVIDEO וממירים של ADB....
אני יכול בוודאות לספר לך שזה לא נכון.
המוקדנית לא יודעת על מה היא מדברת וזה בדוק.
לדעתי היא התבלבלה לגמרי כי יש תופעות כאלה בממירים, אבל עם SVIDEO וממירים של ADB....