המלצות על חנויות בת"א שמוכרות תקליטים
חנויות שבהן אני מסתובב לי מידי פעם:
קצת אחרת
חוד המחט
פאנקי פיש (לתקליטנים בלבד)
האוזן השלישית
חור בשחור
הרבה שכבר לא ביקרתי - אבל אני מניח שעדיין קיימת: קדמת עדן ספרים ותקליטים (הרבה קלאסי)
שמעתי על (אך טרם ביקרתי) בקומה ה-13
TOWER RECORDS
קרמבו רקורדס בשנקין (קומה 2 תקליטים בלבד)
מטאל שופ בפישמן (רוק כבד ולא ממש כוס התה שלי)
בימי שישי מתקיים יריד י שנייה ברחבה שמתחת כיכר דיזינגוף, דווח לי על הימצאות תקליטים
זהו, מקווה שלא פיספסתי משהו
קצת אחרת
חוד המחט
פאנקי פיש (לתקליטנים בלבד)
האוזן השלישית
חור בשחור
הרבה שכבר לא ביקרתי - אבל אני מניח שעדיין קיימת: קדמת עדן ספרים ותקליטים (הרבה קלאסי)
שמעתי על (אך טרם ביקרתי) בקומה ה-13
TOWER RECORDS
קרמבו רקורדס בשנקין (קומה 2 תקליטים בלבד)
מטאל שופ בפישמן (רוק כבד ולא ממש כוס התה שלי)
בימי שישי מתקיים יריד י שנייה ברחבה שמתחת כיכר דיזינגוף, דווח לי על הימצאות תקליטים
זהו, מקווה שלא פיספסתי משהו
The Black Wax
כן, כבר הסתכלתי במפה...לצערי, טווח ההליכה שלי הוא קצר ביותרroeek כתב:רובן במרחק הליכה מהסנטר...
אם אתה מגיע עם רכב, זכור כי חנייה באיזור בעייתית, וכי בסנטר חנייה יקרה מאוד בשעות היום.....
ויטלי
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
אני ממליץ לך בעיקר על חוד המחט וחור בשחור.לשתיהן יש מבחר גדול.שתיהן חנויות של תקליטים מיד שניה.באוזן השלישית אתה יכול להשיג גם תקליטים חדשים (את הרימאסטרים החדשים של דפש מוד קניתי אצלם,ורק הם(יש עוד באזור ת"א?) מייבאים תקליטים
חדשים-אבל-המחירים של האוזן הרבה יותר יקרים(במשומשים).
חדשים-אבל-המחירים של האוזן הרבה יותר יקרים(במשומשים).
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
חנות נוספת בעלת מבחר לא רע היא אוף-דה-רקורד, שנמצאת גם כן בדיזנגוף ליד הכיכר (לא זוכר את המספר, אבל זה בצד של רחוב ריינס וכמה מדרגות מתחת למפלס הרחוב). כתובות נוספות:
חור בשחור - שלמה המלך 5
אוזן השלישית - קינג ג'ורג' מול דיזנגוף סנטר
קדמת עדן - רח' דיזנגוף בצד שממול אוף-דה-רקןרד, גם בקירבת הכיכר.
חור בשחור - שלמה המלך 5
אוזן השלישית - קינג ג'ורג' מול דיזנגוף סנטר
קדמת עדן - רח' דיזנגוף בצד שממול אוף-דה-רקןרד, גם בקירבת הכיכר.
קרמבו רקורדס (שנקין 18) 03-5259507
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
orenbs.....אמרת
fear factory?????.
אני מניח שאת הז'אנר הכבד הזה לא תשיג בכל מקום.
כמו שכבר אמרו........נסה את מטאל שופ בפרישמן.... כמה מטרים אחרי הצומת עם דיזינגוף.
ואולי גם האוזן
רפי א
אני מניח שאת הז'אנר הכבד הזה לא תשיג בכל מקום.
כמו שכבר אמרו........נסה את מטאל שופ בפרישמן.... כמה מטרים אחרי הצומת עם דיזינגוף.
ואולי גם האוזן
רפי א
אישית אני ממליץ בחום על Off the record, התקליטים לא זולים בעיקרון אבל ניתן למצא דברים מעניינים.
גם ביריד בדיזנגוף סנטר אצל פיני יש מבחר שמתחלף מדי פעם של תקליטים מעניינים ולעיתים נדירים.
במקרה של off the record, האוזן ואצל פיני בכיכר דיזנגוף לא להתבייש ושאול לגבי תקלטים ספציפיים שמעניינים אתכם, לחברה האלה יש במחסנים כמויות תקליטים מטורפות ותמורת המחיר המתאים הכל אפשרי מן הסתם...
גם ביריד בדיזנגוף סנטר אצל פיני יש מבחר שמתחלף מדי פעם של תקליטים מעניינים ולעיתים נדירים.
במקרה של off the record, האוזן ואצל פיני בכיכר דיזנגוף לא להתבייש ושאול לגבי תקלטים ספציפיים שמעניינים אתכם, לחברה האלה יש במחסנים כמויות תקליטים מטורפות ותמורת המחיר המתאים הכל אפשרי מן הסתם...
- Sheffield-Tunes
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אתה מתכוון לקרמבו רקורדס בשינקין 18
כרגע יש שם מבחר מצומצם של תקליטים אבל החל מה-1 לדצמבר יהיה להם אותה כמות תקליטים כמו דיסקים...
והובטח לי שיהיה הרבה אלקטרוניקה על סוגיה
כרגע יש שם מבחר מצומצם של תקליטים אבל החל מה-1 לדצמבר יהיה להם אותה כמות תקליטים כמו דיסקים...
והובטח לי שיהיה הרבה אלקטרוניקה על סוגיה
Maggies, because you can never be too thin...