TCL 75 c845 עדכון
היי, אז אחרי שראיתי שמישהו רשם פה שקיבל הצעה בלאסטפרייס על סך 6500 , אמרתי ננסה את מזלי… נכנסתי לדף מוצר באתר שלהם וביקשתי שיחזרו אלי. אחרי כשעה מתקשר מישהו , ביקשתי הצעת מחיר , בהתחלה אמר לי 6800 , אחרי שאמרתי לו שאני יודע שהם נתנו גם ב 6500 , הבחור אומר לי שהוא בודק… אחרי איזה דקה חוזר אלי ואומר לי אכן אפשרי לקבל במחיר הזה. מפה לשם רכשתי אתמול ומחר כבר מקבל אותה. אחרי כל זה , יש פה איזה קאצ על המחיר הממש טוב ? רשום שזה יבואן רשמי שנה אחריות פלוס שנתיים.
נ.ב - הבחור היה מאוד שירותי , אחלה חויית קניה (פעם ראשונה קונה שם)
בשורות טובות
נ.ב - הבחור היה מאוד שירותי , אחלה חויית קניה (פעם ראשונה קונה שם)
בשורות טובות
- E&H
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- שם מלא: Eliran
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לגבי האחריות זה לא קאצ' ככה זה אצל TCL שנה אחריות מלאה ושנתיים נוספות אחריות מוגבלת. (בתנאי שהמוצר נרשם באתר היבואן)
המחיר אחלה מחיר.
תתחדש
אם תוכל בהמשך לעדכן איך ההתרשמות שלך מהמסך זה יהיה אחלה.
המחיר אחלה מחיר.
תתחדש
אם תוכל בהמשך לעדכן איך ההתרשמות שלך מהמסך זה יהיה אחלה.
- E&H
- חבר פעיל מאוד

https://www.lastprice.co.il/uploadimage ... _TERMS.pdf...
''בגדול'' קריאת שירות תעלה 250₪ בשנה השניה והשלישית.
האמת שעכשיו עולה לי התלבטות , יש לי זרוע קיימת על הקיר בסלון שמתאימה גם ל 75 , אבל חשבתי להחליף לצמוד קיר מבחינת בטיחות שלא יזוז בטעות אם אחד הילדים מזיז לצדדים.. האם מקובל צמוד קיר לגודל כזה או אפשר להשאיר את הזרוע? ברור שמבחינת נוחות עדיף זרוע , אבל יותר חשוב לי בטיחות..
תודה
תודה
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
באמת?01/11/2023 22:50E&H כתב: אותם אותיות קטנות והרבה בלה בלה בלה... יש אצל כל החברות/יבואנים.(גם אלו שנותנים 3 שנים מלאות) פשוט אף אחד כמעט לא טורח לקרוא אותם.
ההבדל ''היחיד'' כאן הוא תשלום עבור קריאת שירות בשנים 2-3....
אלו סעיפים קנטרנים
נרשמתי פעם אחת בשביל מה אח"כ לשמור שוב את חובת ההוככחה
אגב,
היום כבר לא נרשמים לאחריות
שומרים קבלה וזהו. קניתי לפני חודש מקרר LG, לא צריך לעשות כלום.
יש להם את התיעוד שלי, אפילו לא צריך קבלה.
פה תשלח לנו עם יונת דואר, צילום שלך מלקק את הטלווזיה עם פנים גלויות וללא משקפים... באימשכ'ם?
מה שנקרא, נוציא לך את החשק לחיות לפני שניתן לך שרות בתשלום
אבל אם לך זה נראה הגיוני... קטונתי
למה?
- E&H
- חבר פעיל מאוד

אתה לא חייב לרכוש TCL אם זה מה שמפריע לך.
אתה יכל לרכוש סוני או LG ולהיות ''רגוע'' בנושא האחריות.
אני לא חושב שמישהו באמת שם יבקש ממך להוכיח דבר כזה, המידע הזה אמור להופיע במערכת אצלם.
ואם כן ידרשו, לא אמורה להיות בעיה להוכיח זאת (אם האימליים מסודרים יפה בתיקיות, יהיה קל לשלוף את המייל הזה)
אתה יכל לרכוש סוני או LG ולהיות ''רגוע'' בנושא האחריות.
אני לא חושב שמישהו באמת שם יבקש ממך להוכיח דבר כזה, המידע הזה אמור להופיע במערכת אצלם.
ואם כן ידרשו, לא אמורה להיות בעיה להוכיח זאת (אם האימליים מסודרים יפה בתיקיות, יהיה קל לשלוף את המייל הזה)
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני אומר, תבוא בנפש חפצה ולא בגישה של מליון תנאים כדי לממש אחריות שהיא גם לא לגמרי בחינם.
ואגב זה מה שאני עושה וממליץ לעשות, לקנות סוני או LG, כי ביחס לכל שאר המתחרים האחריות שלהם הכי טובה (לא ששם אין תלונות, אבל פחות)
עכשיו, יש לך מוצר חדש בשוק, חוץ מכמה משוגעים אף אחד לא שמע על TCL (כן, אני יודע שהם ענקיים, אבל רוב האנשים לא)
אז תיכנס לשוק עם תנאים עדיפים לבנות שם
תן 4 שנות אחריות, בלי אותיות קטנות, אנשים יעמדו בתור. זה יחס של איכות (לטענתכם), מחיר ואחריות ואם זה קשה להתווכח
אבל שהפער במחיר לא משמעותי, האחריות היא גיבוב של איומים, אז למה להכניס ראש בריא למיטה... לא ממש בריאה?
ואגב זה מה שאני עושה וממליץ לעשות, לקנות סוני או LG, כי ביחס לכל שאר המתחרים האחריות שלהם הכי טובה (לא ששם אין תלונות, אבל פחות)
עכשיו, יש לך מוצר חדש בשוק, חוץ מכמה משוגעים אף אחד לא שמע על TCL (כן, אני יודע שהם ענקיים, אבל רוב האנשים לא)
אז תיכנס לשוק עם תנאים עדיפים לבנות שם
תן 4 שנות אחריות, בלי אותיות קטנות, אנשים יעמדו בתור. זה יחס של איכות (לטענתכם), מחיר ואחריות ואם זה קשה להתווכח
אבל שהפער במחיר לא משמעותי, האחריות היא גיבוב של איומים, אז למה להכניס ראש בריא למיטה... לא ממש בריאה?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני התקנתי TCL 75 על זרוע קיימת (בדקתי שהיא מתאימה). אמנם אין לי ילדים קטנים אבל כל עוד זה מסוגל לסחוב את המשקל והגודל לא אמורה להיות בעיה.02/11/2023 12:36s1lv9r כתב: האמת שעכשיו עולה לי התלבטות , יש לי זרוע קיימת על הקיר בסלון שמתאימה גם ל 75 , אבל חשבתי להחליף לצמוד קיר מבחינת בטיחות שלא יזוז בטעות אם אחד הילדים מזיז לצדדים.. האם מקובל צמוד קיר לגודל כזה או אפשר להשאיר את הזרוע? ברור שמבחינת נוחות עדיף זרוע , אבל יותר חשוב לי בטיחות..
תודה
...
- ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אכן כן, אני קיבלתי את ההצעה הזו, תתחדש, ושתף חוויות.
לאסטפרייס אתר מאוד גדול ומוכר, השירות שלהם פגז.
לאסטפרייס אתר מאוד גדול ומוכר, השירות שלהם פגז.