היי שלום לכולם,
כחלק מתהליך רכישת טלוויזיה 65 אינץ׳ עשיתי מחקר קטן ברשת ויצאתי מאוד מבולבל, הרבה המלצות וחוות דעות שאני לא ממש מבין על מה הן מתבססות, מרגיש כמו אינטרס אישי למכור מוצר ולא משהו אמיתי.
אז רציתי באמת לשאול כי ממה שפשפשתי פה בפורום נראה שיש פה אנשים שמבינים באמת ומדברים מניסיון אישי.
אז אבקש את המלצתכם ועזרתכם.
מחפש טלויזיה 65 אינץ׳ בעיקר למטרת צפייה בספורט וסוני(בשבילי) וסדרות סרטים(בשביל הבת זוג בעיקר),
כמובן שעדיף שיהיה ממשק ידידותי ונוח לתפעול ובעברית, גישה קלה לנטפליקס ואפליקציות כמו פרטנר, סטינג ואפשרות להתקנת אפלקציות לצפייה בספורט וסדרות וכו ללא סטרימר.
איכות צפייה טובה זה כבר די סטנדרט בכל טלויזיה בעידן החדש.
עמידות הטלויזיה לטווח הרחוק חשוב, נכון שאי אפשר לחזות דבר כזה אבל ראיתי כמה וכמה פירסומים על טלויזיה ששובקות חיים אחרי שנה, מבאס.
בקשר למחיר לא הייתי רוצה לשבור את הכיס, בהתחלה תכננתי להוציא בסביבות ה 2000₪, ראיתי את הדגמים של טושיבה(איך?) ושיומי שקרצו לעין,
אבל מוכן להוציא גם יותר אם זה אכן שווה את זה.
אשמח לעזרת החכמים.
המלצה לטלוויזיה 65 אינץ׳
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
אני לא מומחה גדול לטלויזיות אבל אפילו הדיוט כמוני יכול להגיד לך 2 דברים:
1. שכח מטושיבה - זה מותג מדבקה ואם אתה מחפש איכות לא תמצא אותה במותג הזה. על שיומי אני לא סגור לחלוטין.
2. התקציב שלך נמוך מדי לטלויזיה 65 איכותית - תצטרך להעלות אותו בשביל למצוא משהו נורמלי.
1. שכח מטושיבה - זה מותג מדבקה ואם אתה מחפש איכות לא תמצא אותה במותג הזה. על שיומי אני לא סגור לחלוטין.
2. התקציב שלך נמוך מדי לטלויזיה 65 איכותית - תצטרך להעלות אותו בשביל למצוא משהו נורמלי.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4806
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
הסכום רחוק מאד מכל הדרישות הדרישות שלך.
אני חושב שאתה מדבר על מסך הכי תקציבי שיש ולכן אל תצפה להמון מבחינת איכות צפיה. אם זה מה שיש אז הייתי הולך על מסך כניסה של lg או tcl. זה יעלה לך בערך 2500 שקל.
אני חושב שאתה מדבר על מסך הכי תקציבי שיש ולכן אל תצפה להמון מבחינת איכות צפיה. אם זה מה שיש אז הייתי הולך על מסך כניסה של lg או tcl. זה יעלה לך בערך 2500 שקל.