מתי סיבים אופטיים מגיעים לבתים פרטיים?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני לא יודע על מה אתה מדבר.
יש לי סיב של הוט בבית פרטי וכשפתחו את הקופסה המרכזית ברחוב היו גם סיבים של סלקום ופרטנר.
מציע שתתקשר לחברה בה אתה מעוניין ותברר.
יש לי סיב של הוט בבית פרטי וכשפתחו את הקופסה המרכזית ברחוב היו גם סיבים של סלקום ופרטנר.
מציע שתתקשר לחברה בה אתה מעוניין ותברר.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
יש אתרים שאתה יכול לבדוק אם הכתובת מחוברת, ניסית?
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
אם מדובר על כך שבבניין קומות שכן במרחק של 50 מטר מהבית שלך מחובר, אז אתה יכול למשוך את החיבור ממנו. היה לי כמויות רבות של חיבורים כאלה לבתים פרטיים, גם למרחקים של 300 מטר.01/11/2023 11:20amarguli כתב: כן. בדקתי בכל החברות שמספקות תשתית סיבים. באף חברה לא מוכנים לחבר אותי למרות שיש בניין קומות במרחק של 50 מטר שכן מחובר...
ואחרי זה אתה מתחבר כיחידת סמך של אותו הבניין שכבר מחובר.
Lol
רצוי שהקופסא תהיה "משוייכת" לבניין אליו הוא מתחבר. עצמאית הוא לא יכול למשוך כלום. חברת התקשורת צריכה לעשות את זה
,אבל נניח והוא יעשה את זה עצמאית. הטכנאי הבא שמגיע לבניין מסוגל ויכול לנתק אותו לטובת חיבור לקוח אחר. הרי אין רישום "פורמלי" על החיבור והוא לא דייר הבניין.
רצוי שהקופסא תהיה "משוייכת" לבניין אליו הוא מתחבר. עצמאית הוא לא יכול למשוך כלום. חברת התקשורת צריכה לעשות את זה
,אבל נניח והוא יעשה את זה עצמאית. הטכנאי הבא שמגיע לבניין מסוגל ויכול לנתק אותו לטובת חיבור לקוח אחר. הרי אין רישום "פורמלי" על החיבור והוא לא דייר הבניין.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

מן הסתם שלבניין שהוא מתחבר כבר משויכת קופסא, ולשם כבר מחוברים הדיירים של כל הבניין זה. ולקופסה זו הוא מביא את הסיב שהולך לבית שלו. וזה כל הרעיון של יחידת סמך. וכמובן שהוא עצמאית או אש מקצוע מטעמו זה מי שמושך את התשתית משם, אם הספק תשתית היה עושה את זה, אז לא היה בכלל כל הדיון זה כאן וכבר היו מחברים אותו מזמן.02/11/2023 7:00tzah כתב: Lol
,אבל נניח והוא יעשה את זה עצמאית. הטכנאי הבא שמגיע לבניין מסוגל ויכול לנתק אותו לטובת חיבור לקוח אחר. הרי אין רישום "פורמלי" על החיבור והוא לא דייר הבניין....
הטכנאי הבא שמגיע לבניין בטח שלא "מסוגל ויכול לנתק אותו לטובת חיבור לקוח אחר", אלה בדיוק הפוך, הוא זה שמחבר את הקצה של הכבל החדש שנסלל לקופסא בצד של הבניין, לפורט ההקצו לו לצורך זה ואת הציוד קצה שהוא מספק מחבר לצד השני של הכבל החדש בבית הפרטי. וכמובן שגם אחרי זה אף אחד לא "מסוגל ויכול לנתק אותו לטובת חיבור לקוח אחר" במקום לקוח שרשום כבר במערכת ומשלם.
כך שלא צריך לנסות לבלבל אנשים במקום שבו אין בכלל מה להתבלבל.
כל תיבת פיצול משוייכת לבניין ספציפי. הבניין שלו ממוקם בסמיכות לבניין המדובר, נכון?02/11/2023 8:01sys_admin כתב: מן הסתם שלבניין שהוא מתחבר כבר משויכת קופסא, ולשם כבר מחוברים הדיירים של כל הבניין זה. ולקופסה זו הוא מביא את הסיב שהולך לבית שלו. וזה כל הרעיון של יחידת סמך. וכמובן שהוא עצמאית או אש מקצוע מטעמו זה מי שמושך את התשתית משם, אם הספק תשתית היה עושה את זה, אז לא היה בכלל כל הדיון זה כאן וכבר היו מחברים אותו מזמן.
הטכנאי הבא שמגיע לבניין בטח שלא "מסוגל ויכול לנתק אותו לטובת חיבור לקוח אחר", אלה בדיוק הפוך, הוא זה שמחבר את הקצה של הכבל החדש שנסלל לקופסא בצד של הבניין, לפורט ההקצו לו לצורך זה ואת הציוד קצה שהוא מספק מחבר לצד השני של הכבל החדש בבית הפרטי. וכמובן שגם אחרי זה אף אחד לא "מסוגל ויכול לנתק אותו לטובת חיבור לקוח אחר" במקום לקוח שרשום כבר במערכת ומשלם.
כך שלא צריך לנסות לבלבל אנשים במקום שבו אין בכלל מה להתבלבל....
אפילו אם הוא בעל מקצוע ומבצע את החיבור עצמאית. טכנאי מטעם חברת תקשורת עלול ויכול לנתק אותו מהתיבה. היא הרי משוייכת לבניין
המדובר ולא אליו.
אני לא מבלבל את המוח. אם לדוגמא, את ההתקנה מבצע טכנאי מטעם בזק או חברה תקשורת אחרת אז זה סיפור אחר. אפילו
יצא לי לבדוק את הנושא. כל עוד הוא רשום במערכות שלהם כלקוח ומשוייך לתיבה המדוברת אז לא צפויות בעיות.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

פעמיים כבר הסברתי הכל בצורה הכי פשוטה, כך שלחזור עוד הפעם על אותם הדברים שאין בהם גם מה להסתבך זה יהיה כבר מיותר לגמרי.02/11/2023 8:33tzah כתב: כל תיבת פיצול משוייכת לבניין ספציפי. הבניין שלו ממוקם בסמיכות לבניין המדובר, נכון?
אפילו אם הוא בעל מקצוע ומבצע את החיבור עצמאית. טכנאי מטעם חברת תקשורת עלול ויכול לנתק אותו מהתיבה. היא הרי משוייכת לבניין
המדובר ולא אליו.
אני לא מבלבל את המוח. אם לדוגמא, את ההתקנה מבצע טכנאי מטעם בזק או חברה תקשורת אחרת אז זה סיפור אחר. אפילו
יצא לי לבדוק את הנושא. כל עוד הוא רשום במערכות שלהם כלקוח ומשוייך לתיבה המדוברת אז לא צפויות בעיות....
לא ברור לי אם אתה מדבר על חיבור פיראטי או חוקי. ואם זה חוקי מי יכול לעשות את זה בפועל, מן הסתם צריך לפנות לאיש מקצוע שיעשה את זה.01/11/2023 18:14sys_admin כתב: אם מדובר על כך שבבניין קומות שכן במרחק של 50 מטר מהבית שלך מחובר, אז אתה יכול למשוך את החיבור ממנו. היה לי כמויות רבות של חיבורים כאלה לבתים פרטיים, גם למרחקים של 300 מטר.
ואחרי זה אתה מתחבר כיחידת סמך של אותו הבניין שכבר מחובר....
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

מן הסתם שמדובר על חיבור חוקי. גם לא יכול להיות שום חיבור פיראטי. ומי שיכול לעשות את זה בפועל, זה כמובן מי שיש לו את הידע וכלים מתאימים לכך, כמו בכל דבר אחר. למשל יש מקרים רבים, שגם אחרי שרשום במערכת שיש לך כבר אפשרות להתקנה של סיב אופטי בכתובת שלך וגם אפילו שתיאמו לך את ההתקנה של סיב זה, אחרי שהמתקין מהחברה מגיעה ורואה שהוא לא מסוגל לבצע את זה, כי למשל הצינור בין הבית שלך לארון תקשורת שעליו צריך להגיע סיב זה, שהצינור זה סתום, אז כל מה הוא יגיד לך, זה שתדאג לבד או תזמין קבלן תשתיות בצורה פרטית לסדר את התשתית ואחרי זה תזמין אותם.04/11/2023 11:51amarguli כתב: לא ברור לי אם אתה מדבר על חיבור פיראטי או חוקי. ואם זה חוקי מי יכול לעשות את זה בפועל, מן הסתם צריך לפנות לאיש מקצוע שיעשה את זה....
כך גם במקרה זה, אם לך אין את הידע ואת הכלים הנדרשים לעשות את העבדה לבד, אז אתה מזמין את איש מקצוע משלם לו ואחרי זה מתחבר בצורה מסודרת כמו כל לקוח אחר.