האם אפשר להתקין טלויזיה חדשה על זרוע קיימת?

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
Leroy1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה להחליף טלוויזיה ישנה שעומדת על זרוע, בטלויזיה חדשה. מעדיף כמובן להשתמש בזרוע המקורית, אבל אני לא בטוח אם זה אפשרי.
מצרף תמונה של הטלויזיה והזרוע הנוכחית, מישהו יכול להסביר אם יש דרך להשתמש באותה הזרוע עבור דגם חדש כמו Samsung UE43CU8000?
אני לא מבין כל כך איך הקיבוע הנוכחי לטלויזיה נעשה, כיצד היא מלכתחילה הוברגה לזרוע, והאם יש עוד אביזר שחסר בתמונה או שלא?
zroa.png

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46317
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #2 

אפשר להשתמש בזרוע גם עבור המסך החדש אם הוא כולל הברגות לתלייה על הקיר.
אם לא ברור לך כיצד להתקדם מפה, שווה לקרוא למתקין.

lior44
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

על פניו לא נראה שתיהיה בעיה. הזורע הנוכחית שלך תומכת עד לטלוויזיות של 68 קילו ואתה מעוניין לתלות תלוייה ששוקלת 8 קילו אז מבחינת משקל אין בעיה.
מבחינת החורים שבחיבור לטלוויזיה נראה שבזרוע שלך יש הרבה אפשרויות לחיבור תקני vesa השונים ולא אמורה להיות בעיה.
לגבי הקיבוע שהלוויזיה לזרוע, זה נעשה ע"י 4 הברגים הכסופים שבפינות. לגבי הפירוק אתה לא מפרק את הזרוע כשהטלוויזיה תלויה אלא קודם מוריד אותה מהזרוע עם המתקן קיבוע ולאחר מכן מפרק את המתקן קיבוע ממנה. כדי להוריד אותה, תנסה להרים אותה ותראה אם משתחרר, אם לא, כנראה שיש במרגז בורג שמוברג מלמטה למעלה שצריך לשחרר או 2 ברגים מהצדדים.

בהצלחה

Leroy1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

טוב, רכשתי את הטלויזיה של ה 43 אינץ, ופירקתי את הטלויזיה הישנה מהזרוע הקיימת.
על הזרוע הקיימת היו מותקנות מין שתי "כנפיים" שבאמצעותן חוברו הברגים לטלווויזיה הישנה, והסרתי את הכנפיים כיוון שאני רואה שבטלויזיה החדשה המיקומים של הברגים מתאימים לחורים שנמצאים בבסיס של הזרוע ללא הכנפיים - יש מרווח של בערך 20 ס"מ בין כל חור אחד לאחר.

השאלה היא איזה מין ברגים אני צריך? והאם הם נמכרים בכל טמבוריה?
מישהו יכול להבין מהתרשים שאני מצרף? והאם בנוסף לברגים צריך לרכוש גם איזשהן דיסקיות ודרכן להשחיל את הברגים תחילה? אם כן מאיזה צד?

אגב, אני לא אני חושב שאסיר את כל הריבוע ואחבר אותו תחילה לטלויזיה, אלא אבריג את הברגים בזמן שהטלויזיה "באוויר", פשוט כי הברגים שמבריגים את הריבוע(בצבע ירוק), די קשים להסרה וממילא ככה או ככה יהיה צריך להתקין את הטלויזיה כשהיא באוויר.
tv-set2.png

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”