הי,
אני מחפש לקנות לאבא שלי טלויזיה פנסוניק דומה למה שיש לו בסלון, כדי שהשלט וההתמצאות תהיה דומה.
האם באמת יש יבואן רשמי של פנסוניק? ראיתי באתרים שמוכרים פנסוניק שברימאג נותן אחריות אבל באתר של ברימאג זה נראה כאילו הם זנחו את העניין.
האתרים המובילים בארץ אפילו לא מוכרים פנסוניק.
לא הייתי רוצה לקנות טלויזיה בלי אחריות
תודה לעונים
טלויזיות פנסוניק
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
קרו שני דברים די משמעותיים:
1. היבואנית של פנסוניק, יורוקום, די נקלעה לצרות בעקבות ההסתבכות של הבעלים (תיק 4000), ברימאג לקחו את החלק "המעניין" של פנסוניק
2. במקביל בחו"ל, פנסוניק צמצמו מאוד מאוד את הפעילות שלהם בעולמות הקולנוע הביתי. ב-CES ו-IFA הם מראים בעיקר בתים חכמים וטיפה אזניות. בעולמות המסכים הם עדיין פעילים אבל באופן מאוד מאוד מצומצם, בוודאי ביחס לפעילות שלהם מפעם. רואים אותם בעיקר כהיי אנד בארה"ב, הם מייצרים מסכי OLED ו-LED בכמויות מאוד קטנות ולכן לא תראה הרבה יבוא שלהם לישראל.
1. היבואנית של פנסוניק, יורוקום, די נקלעה לצרות בעקבות ההסתבכות של הבעלים (תיק 4000), ברימאג לקחו את החלק "המעניין" של פנסוניק
2. במקביל בחו"ל, פנסוניק צמצמו מאוד מאוד את הפעילות שלהם בעולמות הקולנוע הביתי. ב-CES ו-IFA הם מראים בעיקר בתים חכמים וטיפה אזניות. בעולמות המסכים הם עדיין פעילים אבל באופן מאוד מאוד מצומצם, בוודאי ביחס לפעילות שלהם מפעם. רואים אותם בעיקר כהיי אנד בארה"ב, הם מייצרים מסכי OLED ו-LED בכמויות מאוד קטנות ולכן לא תראה הרבה יבוא שלהם לישראל.