קומפוננט או hdmi
שלום, יש לי אפשרות לקנות אקס בוקס עם חיבור קומפוננט וללא חיבור hdmi במחיר זול יותר.
האם כדאי לי להשקיע עוד 70 דולר כדי לקבל גם חיבור hdmi? יש הבדל גדול באיכות בין שני החיבורים? הטלויזיה שלי היא hd ready שתומכת גם ב1080P.
תודה על העזרה.
האם כדאי לי להשקיע עוד 70 דולר כדי לקבל גם חיבור hdmi? יש הבדל גדול באיכות בין שני החיבורים? הטלויזיה שלי היא hd ready שתומכת גם ב1080P.
תודה על העזרה.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
כעקרון היתרון של יציאת ה-HDMI היא אפשרות להעביר סיגנל 1080p. צריך לבדוק כמה דברים:
1. האם המשחקים מגיעים ב-1080p.
2. אם לא (או לא כולם), האם המכשיר יודע להמיר אותם ל-1080p
אני חושב שיציאת ה-HDMI נועדה לענות על הצורך של בעלי הקונסולה עם כונן ה-HD-DVD להוציא את הסרט אל התצוגה דיגיטלית ו-1080P. למרות שלדעתי, חשובה לא פחות האפשרות להוציא משחקים ב-1080P עבור מי שיש לו אמצעי תצוגה ברזולוצית 1080P, ועל אחת כמה וכמה אם אין ברשותו מעבד תמונה חיצוני (אחרי הכל, Deinterlacing לחומר Video עדיין לא מושלם ממה שאני יודע, ככה שגם עם מעבד תמונה עדיף מקור פרוגרסיבי).
מכוון שמדובר במקרה זה באמצעי תצוגה HD-Ready אני לא חושב שיש יתרון כלשהו להעברת המשחק ב-1080P (בהנחה שזה אפשרי בכלל).
אני חושב שיציאת ה-HDMI נועדה לענות על הצורך של בעלי הקונסולה עם כונן ה-HD-DVD להוציא את הסרט אל התצוגה דיגיטלית ו-1080P. למרות שלדעתי, חשובה לא פחות האפשרות להוציא משחקים ב-1080P עבור מי שיש לו אמצעי תצוגה ברזולוצית 1080P, ועל אחת כמה וכמה אם אין ברשותו מעבד תמונה חיצוני (אחרי הכל, Deinterlacing לחומר Video עדיין לא מושלם ממה שאני יודע, ככה שגם עם מעבד תמונה עדיף מקור פרוגרסיבי).
מכוון שמדובר במקרה זה באמצעי תצוגה HD-Ready אני לא חושב שיש יתרון כלשהו להעברת המשחק ב-1080P (בהנחה שזה אפשרי בכלל).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
על הטלויזיה כתוב שביא תומכת ב1080P למרות שהיא hdready.MarioMan כתב:כעקרון היתרון של יציאת ה-HDMI היא אפשרות להעביר סיגנל 1080p. צריך לבדוק כמה דברים:
מכוון שמדובר במקרה זה באמצעי תצוגה HD-Ready אני לא חושב שיש יתרון כלשהו להעברת המשחק ב-1080P (בהנחה שזה אפשרי בכלל)....
1) איך זה יכול להיות בכלל אם היא תומכת היא לא אמורה להיות full hd?
2) בהנחה שהמשחקים אכן תומכים ב1080p האם כדאי להשקיע עוד 70 דולר כדאי לקבל hdmi?
3) האם במשחקים שהם 720p אני יראה הבדל באיכות בהשוואה לקופוננט?
תודה על התשובות.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
1. חיפוש
2. עם מסך hd-ready אין לי תשובה, מכוון שאני לא משחק, ואני לא זוכר כל כמה זמן מתחלפות הקונסולות.
כלומר, לדעתי שווה להשקיע אם חושבים קדימה, אבל מי מבטיח שעד שתחליף (אם תחליף) מסך למסך FHD הקונסולות הקימות לא יצאו לפנסיה ?
3. לא יודע
2. עם מסך hd-ready אין לי תשובה, מכוון שאני לא משחק, ואני לא זוכר כל כמה זמן מתחלפות הקונסולות.
כלומר, לדעתי שווה להשקיע אם חושבים קדימה, אבל מי מבטיח שעד שתחליף (אם תחליף) מסך למסך FHD הקונסולות הקימות לא יצאו לפנסיה ?
3. לא יודע
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
הרזולציה של המסך היא 1366X768
אם יצא משחק שהוא ב1080p ולא יהיה לי חיבור hdmi זה אומר שאני לא יוכל לשחק אותו עם חיבור קומפוננט? או שהמסך יציג את המשחק ל720P? (אם זה ככה אז זה לא משנה כי גם ככה אני לא יכול להציג 1080p, כל מה ש1080 המסך מציג ב720).
אם יצא משחק שהוא ב1080p ולא יהיה לי חיבור hdmi זה אומר שאני לא יוכל לשחק אותו עם חיבור קומפוננט? או שהמסך יציג את המשחק ל720P? (אם זה ככה אז זה לא משנה כי גם ככה אני לא יכול להציג 1080p, כל מה ש1080 המסך מציג ב720).
אם יצא משחק 1080p תראה אותו ב-720p בכל מקרה. אני חושב שב-component רואים נפלא.niv12 כתב:הרזולציה של המסך היא 1366X768
אם יצא משחק שהוא ב1080p ולא יהיה לי חיבור hdmi זה אומר שאני לא יוכל לשחק אותו עם חיבור קומפוננט? או שהמסך יציג את המשחק ל720P? (אם זה ככה אז זה לא משנה כי גם ככה אני לא יכול להציג 1080p, כל מה ש1080 המסך מציג ב720)....