איך לצפות בטלוויזיה דרך מסך המחשב?
-
סיון123
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- שם מלא: סיון כהן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
אני רוצה לצפות בטלוויזיה דרך מסך המחשב.
אחרי הרבה מאוד חיפושים באינטרנט, הבנתי שצריך כמה דברים.
יש לי במחשב תוכנה OBS Studio ויש לי HDMI CAPTURE VIDEO שמתחבר לUSB של המחשב.
יש לי ממיר חדש של YES אנדרואיד טיוי, ויש בו חיבור אחד פנוי של USB , ויש חיבור HDMI אחד אבל הוא בשימוש, הוא מחובר לDVI למסך של הטלוויזיה.
אין חיבור HDMI נוסף בממיר של YES.
זה אומר שאי אפשר לעשות את זה דרך הממיר של YES?
או שיש דרך אחרת?
תודה רבה רבה לכל מי שיענה והלוואי שנדע ימים טובים יותר במדינה שלנו
יש לי ממיר חדש של YES אנדרואיד טיוי, ויש בו חיבור אחד פנוי של USB , ויש חיבור HDMI אחד אבל הוא בשימוש, הוא מחובר לDVI למסך של הטלוויזיה.
או שיש דרך אחרת?
תודה רבה רבה לכל מי שיענה והלוואי שנדע ימים טובים יותר במדינה שלנו
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
הדרך הפשוטה ביותר היא להתחבר לשירות בעלות של 39 ש''ח בחודש, freetv
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
לחבר את הממיר לכניסת ה- HDMI של מסך המחשב, זה הפתרון הכי מהיר ופשוט מבלי להסתבך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מחבר ה- HDMI במחשב זה יציאה. את צריכה כניסה. אפשר לפתור את זה על ידי ממתג מתאים: https://ksp.co.il/mob/item/90689
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
היא לא צריכה מתג, היא צריכה מפצל.20/10/2023 10:14ziv_r כתב: מחבר ה- HDMI במחשב זה יציאה. את צריכה כניסה. אפשר לפתור את זה על ידי ממתג מתאים: https://ksp.co.il/mob/item/90689...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אם רוצים ערוצי עידן+ אפשר פשוט לקנות דונגל זול מאלי אקספרסס ולצפות בנחת בלי התעסקויות מיותרות ויקרות.
אם רוצים לחבר ממיר כלשהו למסך הרי שצריך כניסת HDMI פנויה במסך או מפצל וגם אז לא בטוח מה תיהיה התוצאה...
אם מתחכמים מעט אפשר לחבר את המסך הקיים למחשב עם DVI ל-HDMI או VGA פשוט ואז ה-HDMI יתפנה לטובת הממיר, הייתי מנסה בכלל לחבר ישירות את הממיר לכניסה במסך ולראות איך העסק עובד ואם זה מספק, רק אז להמשיך בשינויים/תוספות וכו'... בהצלחה.
אם רוצים לחבר ממיר כלשהו למסך הרי שצריך כניסת HDMI פנויה במסך או מפצל וגם אז לא בטוח מה תיהיה התוצאה...
אם מתחכמים מעט אפשר לחבר את המסך הקיים למחשב עם DVI ל-HDMI או VGA פשוט ואז ה-HDMI יתפנה לטובת הממיר, הייתי מנסה בכלל לחבר ישירות את הממיר לכניסה במסך ולראות איך העסק עובד ואם זה מספק, רק אז להמשיך בשינויים/תוספות וכו'... בהצלחה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@NegativeIQ
היא בסך הכל דיברה על לראות יס במסך מחשב ומכיוון שאין לה מספיק כניסות HDMI במסך, היא צריכה ממתג HDMI.
יש צורך במפצל אם קיים מקור אחד ורוצים לפצל אותו לכמה אמצעי תצוגה, כמו ממיר יס שמשדר למסך ומקרן בו זמנית.
בכל מקרה, לא נראה לי שזה הכיוון שאליו תפנה פותחת השרשור, כי היא רוצה להקליט את שידורי יס.
היא בסך הכל דיברה על לראות יס במסך מחשב ומכיוון שאין לה מספיק כניסות HDMI במסך, היא צריכה ממתג HDMI.
יש צורך במפצל אם קיים מקור אחד ורוצים לפצל אותו לכמה אמצעי תצוגה, כמו ממיר יס שמשדר למסך ומקרן בו זמנית.
בכל מקרה, לא נראה לי שזה הכיוון שאליו תפנה פותחת השרשור, כי היא רוצה להקליט את שידורי יס.
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
בחרת בטלביזיה "צפיה" מערוץ HDMI??26/10/2023 17:00סיון123 כתב: יש לי חיבורים פנויים של HDMI במסך הטלוויזיה, לא בממיר של YES. ניסיתי לחבר לכל אחד מהם, וזה לא עבד. מה אני עושה לא נכון?...
אם לא, זה כנראה מה שחסר.
וודא שהחיבור מהמחשב מוציא אות וידאו ואז, אם הטלביזיה מכוונת להציג את הערוץ הזה, אתה אמור לראות תמונה.
ג'יימס
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1292
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
הממיר/סטרימר של YES וכל סטרימר דומה אחר למעשה יש להם רק יציאת HDMI אחת בודדת !19/10/2023 20:28סיון123 כתב: שלום לכולם,
או שיש דרך אחרת?
תודה רבה רבה לכל מי שיענה והלוואי שנדע ימים טובים יותר במדינה שלנו...
כדי לחבר שני מסכים בו זמנית - מסך הטלויזיה + מסך המחשב שלך ....את צריכה מפצל HDMI ל - 2 .
ניתן לקנות מפצל כזה בכל מיני חנויות הנה למשל מפצל כזה בחנות של KSP -
https://ksp.co.il/web/item/60479
את היציאת HDMI של הממיר / סטרימר את מחברת לכניסה של המפצל וממנו יוצאת משתי היציאות שלו
אחת לטלויזיה ואחת למסך המחשב , רק תקפידי על שימוש בכבלי HDMI איכותיים ובאורך המתאים .
כמובן שאת תראי את אותו ערוץ זהה בשני המסכים בו זמנית .