המלצה לראוטר תחת אילוצי מקום
היי, גר בבית 135 מ"ר. בכניסה לבית יש ארון תקשורת ובתוכו הראוטר.
כרגע מחובר לבזק עם mesh בחדר העבודה שנמצא בקצה השני של הבית, הכי רחוק מהראוטר.
לצערי ביישוב בו אני גר אין עדיין פריסה של סיבים ואני רוצה לעזוב את בזק בגלל המחיר.
מעדיף שהראוטר ימשיך להיות בארון תקשורת מבחינה אסטטית וגם מצד אפשרות לפרוס חיבור קווי במידת הצורך.
הארון תקשורת נורא קטן והBE של בזק נכנס בו בדיוק. יש ראוטר מומלץ שיוכל לתת גם מענה לחיבור לסיבים בהמשך ומתאים לגודל של הארון?
מצרף תמונות
כרגע מחובר לבזק עם mesh בחדר העבודה שנמצא בקצה השני של הבית, הכי רחוק מהראוטר.
לצערי ביישוב בו אני גר אין עדיין פריסה של סיבים ואני רוצה לעזוב את בזק בגלל המחיר.
מעדיף שהראוטר ימשיך להיות בארון תקשורת מבחינה אסטטית וגם מצד אפשרות לפרוס חיבור קווי במידת הצורך.
הארון תקשורת נורא קטן והBE של בזק נכנס בו בדיוק. יש ראוטר מומלץ שיוכל לתת גם מענה לחיבור לסיבים בהמשך ומתאים לגודל של הארון?
מצרף תמונות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
@elchi1213
מכיוון שאמרת שכבר יש לך MESH בבית, פשוט תוסיף עוד יחידה זהה. על מנת להקצות לזה מקום בארון התקשורת, כנראה שתצטרך להזיז את מפצל החשמל לחלק צדדי יותר בתוך הארון.
מכיוון שאמרת שכבר יש לך MESH בבית, פשוט תוסיף עוד יחידה זהה. על מנת להקצות לזה מקום בארון התקשורת, כנראה שתצטרך להזיז את מפצל החשמל לחלק צדדי יותר בתוך הארון.
Re:
תודה על התגובה. חשוב לציין שהmesh הוא של בזק. ברגע שאתנתק מהם אני אצטרך להחזיר.16/10/2023 10:12ziv_r כתב: @elchi1213
מכיוון שאמרת שכבר יש לך MESH בבית, פשוט תוסיף עוד יחידה זהה. על מנת להקצות לזה מקום בארון התקשורת, כנראה שתצטרך להזיז את מפצל החשמל לחלק צדדי יותר בתוך הארון....
אבל אם כבר, יש המלצה לmesh מסויים?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין פתחי אוורור. עד כמה זה משפיע? ניתן להחליף דלת?17/10/2023 18:21Lishenko כתב: האם יש בארון הזה פתחי אוורור? כי אם לא, זה לא כל כך חכם לדחוף פנימה ראוטר גדול ומתחמם ולסגור אותו בתוך ארון קטן ללא אוורור. כל ארון תקשורת שאפשר לקנות כולל פתחי אוורור....
לצערי אין לי אפשרות להניח את הראוטר במקום אחר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תשאיר את הפתח העליון של הדלת קצת פתוח, זה כנראה יהיה די והותר.
סט ה- Mesh ששלחתי לך בקושי מתחמם.
סט ה- Mesh ששלחתי לך בקושי מתחמם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היי זיו. מטעמי תקציב החלטתי בסוף לא לרכוש את הסט הנ"ל.16/10/2023 12:45ziv_r כתב: בבקשה, יחידות קטנות שקל לשים בארון התקשורת:
https://ksp.co.il/web/item/57529...
אשמח לשמוע מה דעתך על deco M4 בתור 2 יחידות mesh מפוזרת ב2הקצוות של הבית בשילוב של ראוטר VR600 שנמצא בארון תקשורת.
אני יודע שזה לא דגם חדש במיוחד אך האם יש לי טעם להשקיע במשהו חדש כשאני יודע שלא יהיה לי חיבור לסיב בזמן הקרוב?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4791
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
הייתי נמתח קצת לשתי יחידות של asus xd4. בעתיד תוכל לשדך אותם לראוטר מרכזי משמעותי יותר.
אוקי תודה24/10/2023 10:22ChinggisKhan כתב: הייתי נמתח קצת לשתי יחידות של asus xd4. בעתיד תוכל לשדך אותם לראוטר מרכזי משמעותי יותר....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@elchi1213
ה- Deco M4 הן יחידות גדולות יותר, אתה חייב להיות בטוח שהן נכנסות לארון.
אתה יכול לקנות זוג יחידות של Deco M9, מעט יקר יותר, אבל מבטיח לך מוצר הרבה יותר מתקדם וגם קל יותר להטמנה בארון התקשורת.
https://ksp.co.il/web/item/57530
אתה יכול לקנות זוג יחידות של Deco M9, מעט יקר יותר, אבל מבטיח לך מוצר הרבה יותר מתקדם וגם קל יותר להטמנה בארון התקשורת.
https://ksp.co.il/web/item/57530
Re:
תודה. זה עדיין קצת יקר לי. מרגיש לי חבל להשקיע על זה כרגע. השאלה אם M4 ייתן מענה יחסית טוב?25/10/2023 14:32ziv_r כתב: @elchi1213
https://ksp.co.il/web/item/57530...
מכיוון שיש לי ראוטר VR600 ולא תהיה אצלנו פריסה של סיבים חשבתי להניח את הראוטר בארון תקשורת ואת הM4 להניח ב2 נקודות קצה בבית שאני יכול גם לחבר אותם קווית ישירות לראוטר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@elchi1213
אין קשר לסיבים, ה- M9 מעניק לך Wi-Fi 6.
עם ה- M4 אתה חוזר דור וזה די מיושן היום. אבל אם אין ברירה, אז לך על ה- M4, אבל אתה כנראה תחפש לשדרג יחסית מהר.
אין קשר לסיבים, ה- M9 מעניק לך Wi-Fi 6.
עם ה- M4 אתה חוזר דור וזה די מיושן היום. אבל אם אין ברירה, אז לך על ה- M4, אבל אתה כנראה תחפש לשדרג יחסית מהר.
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים