האם Hotbox יותר מתקדם יעזור לאינטרנט החוטי?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
OpherKahn פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני עם 200/5 של הוט, עם hotbox הראשון. אני לא משתמש בWifi אלא רק כמודם ראוטר. שאר הבית מחויט קווי + Deco M9 Mesh.

לרוב אני מקבל את המהירות (200 הורדה למשל) הדרושה אבל מדי פעם המהירות יורדת משמעותית. כמו כן נראה שזמן התגובה (למשל כשנגשים לעמוד חדש באינטרנט) הוא איטי, אבל כמובן אני לא יודע איפה העיכוב.

עוד נתון - אני משתמש בhotbox בתור ראוטר ולא Bridge mode כיוון שגיליתי שהאפליקציה של הוט לטלויזיות חכמות מנסה לוודא שהתשתית של הוט, ואם הhotbox משמש רק bridge, האפליקציה חושבת שהתשתית לא של הוט, גם אם אני משתמש בראוטר אחריו בכתובת הdns server של הוט.

האם כדאי לבקש החלפה לhotbox מדגמים חדשים יותר, או שההבדל יהיה רק בחיבור הWifi שאני לא משתמש בו?

NACHUM37
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #2 

עשוי להיות. אם יש לך אפשרות לקבל 5 או לפחות 2 הייתי מנסה. 4 בשום אופן לא. יכול להיות שמגבר יעזור ויכול גם להזיק

amarguli
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

מה הבעיה ב-4? בדיוק החליפו לי מ-2 ל-4

NACHUM37
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #4 

אם הוא עובד לך טוב הכל בסדר.

לכתחילה הייתי נמנע ממנו. רכיב המודם שלו חלש, נתקלתי במקום שבו התשתית רעועה והעוצמות נמוכות, אז היו הרבה פקטות שהמודם צריך לתקן או לבקש שוב. זה הביא למצב שאפילו שרוחב הפס היה קרוב למובטח, השיהוי היה גבוה ולא יציב ולפעמים גבוה מדי, כלומר ניתוק. בגלישה זה מורגש כאיטיות רגעית אבל הדפדפן מבקש את המידע שוב, ביישומי זמן אמת כמו שליטה מרחוק זה הביא לניתוקים אינסופיים.
מהטכנאי של הוט שמעתי שהוא רגיל לתלונות על המכשיר במושבים עם פחות טובה.
הוחלף להוטבוקס 5 עם מגבר ומאז אין כמעט בעיות (על אף שהתשתית כאמור לא טובה), לא יודע מה מהם עשה את ההבדל ולא אכפת לי.

תחפש בפורום הוטבוקס 4 תראה הרבה תלונות.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”