איך ליצור במה תלת מימדית?
Re: תשובה עם ניסיון
1 האופציה היחידה שאמורה להשפיע בגדול ומידית במצב הקיים
חבר בסינגל ולא ב BI-AMP
מה שעושה לרוב חיבור BI-AMP הוא רזולוציה והפרדה יותר גבוה/טובה על חשבון תמונת הבמה
2 רוצה להגדיל? החלף מקור![/quote]
אכן - מה שקרה אצלי - החלפת הרסיבר הביאה ל פירוט ודיוק גדולים יותר על חשבון התלת מימדיות של הבמה.
GURU - האם ידוע לך איפה יהיה השיפור גדול יותר: בהחלפת מקור או בהוספת אינטגרייטד סטריאו עם מאפייני סאונד מתאימים?
חבר בסינגל ולא ב BI-AMP
מה שעושה לרוב חיבור BI-AMP הוא רזולוציה והפרדה יותר גבוה/טובה על חשבון תמונת הבמה
2 רוצה להגדיל? החלף מקור![/quote]
GURU - האם ידוע לך איפה יהיה השיפור גדול יותר: בהחלפת מקור או בהוספת אינטגרייטד סטריאו עם מאפייני סאונד מתאימים?
ויטלי
אני לא מסכים עם קביעתך שיהיה משולש שווה צלעות מה שיותר חשוב הוא שיהיה משולש שווה שוקיים - כלאמר שהמאזין יהיה במרחק זהה משני הרמקולים.
המרחק בין הרמקולים עצמם (בסיס המשולש) לא צריך להיות זהה למרחק בין הרמקולים למאזין.
ברור שאם השואל יחליף מערכת למערכות טובה יותר תשתפר גם הבמה - אבל גם במערכת נתונה באמצעים זולים יחסית ניתן להשיג שיפור עצום בבמה - הכללים שציינתי לדעתי ישפרו לשואל את הבמה - ובעיקר מיקום נכון של הרמקולים
שלמה
אני לא מסכים עם קביעתך שיהיה משולש שווה צלעות מה שיותר חשוב הוא שיהיה משולש שווה שוקיים - כלאמר שהמאזין יהיה במרחק זהה משני הרמקולים.
המרחק בין הרמקולים עצמם (בסיס המשולש) לא צריך להיות זהה למרחק בין הרמקולים למאזין.
ברור שאם השואל יחליף מערכת למערכות טובה יותר תשתפר גם הבמה - אבל גם במערכת נתונה באמצעים זולים יחסית ניתן להשיג שיפור עצום בבמה - הכללים שציינתי לדעתי ישפרו לשואל את הבמה - ובעיקר מיקום נכון של הרמקולים
שלמה
moranhoresh
כמו שכבר נכתב מספר פעמים , אין שום דרך לדעת האם המערכת שלך תצור במה עמוקה / רחבה עם אימג' טוב מבלי להתחיל להצליב עם רכבים אחרים אצלך במרחב השמיעה . כל פשרה על על חלל האזנה שלא אצלך או על החלפת יותר ממרכיב אחד במערכת , תגרום לך לבלבול רב. לך צעד צעד עד שתמצא את הרכיב שיתן לך את הקפיצה הגדולה יותר. ישנם בפורום מספר אנישים שישמחו להגיע לביקור לעזור ואפילו להביא לך רכיבים מהסטאפ שלהם.
נ.ב.
אצלי בדיוק כמו אצל מרטין התחלתי עם הרמקולים ב TOE IN שלשום הפנתי אותם שיהיו מקבילים לקירות ואתה מוזמן לשמוע במה ולחפש את הסנטר (שאין לי)
נ.ב.
אצלי בדיוק כמו אצל מרטין התחלתי עם הרמקולים ב TOE IN שלשום הפנתי אותם שיהיו מקבילים לקירות ואתה מוזמן לשמוע במה ולחפש את הסנטר (שאין לי)
בנים לא מתבגרים הצעצועים שלהם נעשים יקרים יותר !
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
שלום יאיר
הבאתי את העצות האלה, ע"ס הנסיון שייש לי.yairf כתב:"גורו" - לא ברור לי מאיפה הבאת את העצות האלה, וע"ס איזה נסיון אתה טוען את זה בדיוק...
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר: