נפילה של מהירות מ-1000 מגה ל-20
יש לי סיבים של סלקום אבל אני משתמש בראוטר שקיבלתי מפרטנר כי אליהם הייתי מחובר לפני כן.
המנוי שליהוא למהירות של 1000 מגה. כמובן שבפועל, המהירות של ההורדה היתה של מאות מגה (בין 400 ל-900). מהירות העלאה - 100.
לאחרונה, מהירות ההורדה היא פחות מ-20 מגה! מהירות ההעלאה לא השתנתה -100.
פניתי למוקד סלקום וענו שהם רואים שהמהירות בסיב תקינה. ושכנראה שהבעיה בראוטר אך אין להם דרך לבדוק את הראוטר שכן אינו שלהם.
האם זה סביר שפתאום הראוטר מפחית את מהירות ההורדה מקרוב ל-1000 ל-20? אם כן יש בו בעיה, אז איך זה שמהירות ההעלאה לא ירדה?
אודה לרעיונות...
המנוי שליהוא למהירות של 1000 מגה. כמובן שבפועל, המהירות של ההורדה היתה של מאות מגה (בין 400 ל-900). מהירות העלאה - 100.
לאחרונה, מהירות ההורדה היא פחות מ-20 מגה! מהירות ההעלאה לא השתנתה -100.
פניתי למוקד סלקום וענו שהם רואים שהמהירות בסיב תקינה. ושכנראה שהבעיה בראוטר אך אין להם דרך לבדוק את הראוטר שכן אינו שלהם.
האם זה סביר שפתאום הראוטר מפחית את מהירות ההורדה מקרוב ל-1000 ל-20? אם כן יש בו בעיה, אז איך זה שמהירות ההעלאה לא ירדה?
אודה לרעיונות...
זה ראוטר שרכשתי מפרטנר (עדיין משלם עליו...). יש לי גישה מלאה אליו.14/10/2023 22:33haaani כתב: פרטנר השאירו לך את הראוטר? הוא לא מושכר?
יש לך גישה אל הראוטר?
ניסית כיבוי והדלקה שלו ?...
במשך שנה או שנתיים זה עבד בלי בעיה. התחלתי לחשוב שאולי זה קשור למלחמה?!
איפסתי אותו להגדרות יצרן ועדיין הבעיה קיימת.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
א. האם האיטיות היא בכל המכשירים\מחשבים שמחובר לרשת שלך או רק במחשב מסויים?
ב. המחשב מחובר לראוטר עם כבל רשת או באלחוטי? אם בכבל, תנסה לנתק ולחבר את הכבל רשת גם בראוטר וגם במחשב.
אם באלחוטי, אז תנסה לחבר מחשב קווית ולבדוק שוב.
ג.
איך הסיב מתחבר לראוטר? דרך מתאם או ישירות?
אם יש לך מתאם לכבל רשת שנכנס לראוטר, תחבר את הכבל למחשב, תגדיר חייגן PPPOE ותתחבר איתו ואז תבדוק מהירות.
במידה ותקבל מהירות תקינה, אז הבעיה בראוטר, אם עדיין תראה מהירות איטית אז זו בעיה שתוכל לחזור איתה חזרה לסלקום.
ב. המחשב מחובר לראוטר עם כבל רשת או באלחוטי? אם בכבל, תנסה לנתק ולחבר את הכבל רשת גם בראוטר וגם במחשב.
אם באלחוטי, אז תנסה לחבר מחשב קווית ולבדוק שוב.
ג.
אם יש לך מתאם לכבל רשת שנכנס לראוטר, תחבר את הכבל למחשב, תגדיר חייגן PPPOE ותתחבר איתו ואז תבדוק מהירות.
במידה ותקבל מהירות תקינה, אז הבעיה בראוטר, אם עדיין תראה מהירות איטית אז זו בעיה שתוכל לחזור איתה חזרה לסלקום.
אתמול בחצות הגדרתי חייגן במחשב וחיברתי ישירות למתאם. היה 20 מגה. היום שוב חיברתי והיה 300 מגה. למרות שהמנוי שלי הוא של 1000 אני אסתפק גם בזה בינתיים14/10/2023 22:40TheCoolest כתב:
ג.
במידה ותקבל מהירות תקינה, אז הבעיה בראוטר, אם עדיין תראה מהירות איטית אז זו בעיה שתוכל לחזור איתה חזרה לסלקום....
היי15/10/2023 9:33roeylee כתב: אתמול בחצות הגדרתי חייגן במחשב וחיברתי ישירות למתאם. היה 20 מגה. היום שוב חיברתי והיה 300 מגה. למרות שהמנוי שלי הוא של 1000 אני אסתפק גם בזה בינתיים...
קח בחשבון שבמחשבים ישנים וחלשים תקבל מהירות נמוכה יותר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
20 מגה זה לא תקין. 300 זה גם לא נשמע תקין.
כשהמחשב מחובר עם חייגן תתקשר לסלקום ותבקש מהם לעשות בדיקות\לטפל בבעיה כי זה לא קשור לציוד שלך.
שוב, אם אתה רואה את אותה המהירות בכל המכשירים, לא רק במחשב מסויים.
כשהמחשב מחובר עם חייגן תתקשר לסלקום ותבקש מהם לעשות בדיקות\לטפל בבעיה כי זה לא קשור לציוד שלך.
שוב, אם אתה רואה את אותה המהירות בכל המכשירים, לא רק במחשב מסויים.