Onkyo TX-NR686 רסיבר נכבה לבד. מייד לאחר ההפעלה.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
two-times פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

Onkyo TX-NR686 נקנה לפני 4 שנים בדיוק. דרך אמאזון גרמניה. מחובר ל 7 רמקולים. עד היום לא היו בעיות.
מבחינת הגדרות הרסיבר מוגדר כך שאין לו "כיבויי אמיתי" דרך אגב. -כשמכבים אותו הוא פשוט עובר למצב סטנד-ביי. "כיבויי אמיתי" זה רק אם מנתקים את המכשיר מהחשמל.

היום בבוקר הרסיבר העלה ווליום לבד במהירות, ואז נכבה. לא היה שום רעש או אינדיקציה לפני שזה קרה.
מאז, כל פעם שאני מדליק אותו הוא נכבה מייד, תוך פחות משניה. (=כשאני כותב הרסיבר נכבה הכוונה היא כאמור שהוא עובר למצב סטנד-ביי).

לא מרגיש לי שהוא חם אבל בכל מקרה ניסיתי לנתק אותו מהחשמל ולתת לו להתקרר - ורק אחרי קצת זמן לחבר לחשמל ולהדליק אותו.
כשאני עושה את זה הוא אכן נדלק לכמה שניות (לפעמים 10 שניות. לפעמים 20 שניות. לפעמים איפהשהוא באמצע), ומתחיל להריץ מצב דיאגנוסטיקה פנימי. אבל הוא תמיד נכבה לפני שהוא מסיים את מצב הדיאגנוסטיקה.

מאותו רגע, שוב פעם, אם מנסים להדליק - הוא נכבה (עובר לסטנד-ביי) באופן מיידי. תוך שנייה.

מה דעתכם? אני חושב שזה לא יכול להיות פיוז, כי עובדה שהוא בכלל נדלק לכמה שניות וכל פעם לפרק זמן קצר אחר.
-האם אני טועה? מה לדעתכם הכיוון של הבעיה?
נערך לאחרונה על ידי two-times ב 05/01/2025 8:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

Re: Onkyo TX-NR696 רסיבר נכבה לבד. מייד לאחר ההפעלה.

שליחה #2 

תנסה לנתק פיזית את כל הקמקולים ולעשות לו ריסט מלא

בדר"כ במדריך כתוב איך עושים את זה, או לחפש ביוטיוב

תדווח אח"כ איך התקדמת

two-times פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

לנתק מכל הרמקולים - ניתקתי מיידית. (עשיתי את זה כי בהתחלה חשבתי שאולי השקע בקיר תקול... אז ניתקתי את המכשיר והעברתי אותו לשקע אחר).

הבעיה היא שכאמור אם אני מנסה להדליק מייד אחרי שהוא נכבה - הרסיבר לא ממש מצליח להידלק ונכבה תוך שנייה.
ואם נותנים לו "לנוח" מחוץ לחשמל במשך כמה זמן - כשמדליקים אותו כאמור הוא מהר מאוד נכנס למצב דיאגנוסטיקה פנימי ובמהלכו אי אפשר לעשות ריסט.

הבעיה הנוספת היא שכאמור הוא לעולם לא מצליח לסיים את המצב דיאגנוסטיקה הזה... -הוא פשוט נכבה תוך 10-15 שניות, עוד לפני שהדיאגנוסטיקה מסתיימת.

two-times פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

או-קיי. עדכון. מהרגע שמדליקים את הרסיבר ועד לרגע שהוא מתחיל בדיאגנוסטיקה הפנימית שלו: יש איזה "חלון הזדמנויות" של שניה ושליש.
ניסיתי לנצל את החלון המזערי הזה כדי מיידית לבצע ריסט (עוד לפני שהמכשיר ייכנס למצב דיאגנוסטיקה) -וזה עבד..!

הכל הסתדר.

מחר אחרי העבודה אני אחבר את הרסיבר מחדש לכל הרמקולים בסלון, ואעדכן את ההגדרות האישיות מחדש, ואוריד שוב את העדכוני firmware

השאלה היא: איך אני יכול להבטיח שהעניין לא יחזור? והאם למישהו יש כיוון מחשבה איך ולמה זה קרה מלכתחילה?
האם שווה לקחת את המכשיר למעבדה בכל מקרה? שיציצו בו?

rosenyo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 179
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

שבוע טוב !

אם עובד , אז מצוין .

אם בכ"ז יהיו בעיות, כדאי לפנות ל :

ג ו אלקטרוניקה G.W. Electronics & Computers (g-w.co.il)

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #6 

למה זה קרה?
לפעמים התוכנה מתברברת
לפעמים זה תקלת חומרה אמיתית
כרגע אין מה לעשות בטח לא לקחת לשום מעבדה
תעבוד כאילו זה לא קרה ואם זה שיחזור שוב נחשוב הלאה ביחד.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”