עזרה בבקשה...בבחירת פטיפון עד 1000
חג שמח,
ברצוני לרכוש פטיפון עד 1000 שקל , לא משהו מקצועי , אבל לפחות איכותי ...
קיבלתי הצעה לרכוש את ה-9805 אבל מביקורת כאן אני מבין זה פטיפון ממש לא משתלם?!
אני מעדיף לרכוש חדש ולא משומש....
איזה דגמים כדאי לי ?
תודה מראש,
ברצוני לרכוש פטיפון עד 1000 שקל , לא משהו מקצועי , אבל לפחות איכותי ...
קיבלתי הצעה לרכוש את ה-9805 אבל מביקורת כאן אני מבין זה פטיפון ממש לא משתלם?!
אני מעדיף לרכוש חדש ולא משומש....
איזה דגמים כדאי לי ?
תודה מראש,
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בזה כבר אני לא מבין...
אני לא מבין גדול בפטפונים.
תשמע יש לי המון כבוד לרועי, הוא איש NO.1 בתחום.
אבל הוא רגיל לרמות גבוהות מאוד.
אני אישית חושב שפטיפון שישמע לך טוב, ואחד כמו אבי יפה מוכר לא יכול להיות ***. מקסימום תקשיב לו.
כיוון שאתה רק מתחיל בתחום לפי הבנתי , כמשהו ברמת כניסה זה לא רע בכלל . כך נראה לי.
אני לא מבין גדול בפטפונים.
תשמע יש לי המון כבוד לרועי, הוא איש NO.1 בתחום.
אבל הוא רגיל לרמות גבוהות מאוד.
אני אישית חושב שפטיפון שישמע לך טוב, ואחד כמו אבי יפה מוכר לא יכול להיות ***. מקסימום תקשיב לו.
כיוון שאתה רק מתחיל בתחום לפי הבנתי , כמשהו ברמת כניסה זה לא רע בכלל . כך נראה לי.
ממש תודה על העזרה,
אני אקפוץ לשם בהקדם ....
יש יותר מידי חברות לעסק הזה... ואני די רואה שהמחירים של החברות המובילות די מתחיל
מ-2000 שקל ...
דרך אגב, איזה יציאה יש לפטיפון בדרך כלל ? RCA? רגיל ?
ברשותי רסייבר של דנון 2105....
אני צריך עוד משהו ?!
אני אקפוץ לשם בהקדם ....
יש יותר מידי חברות לעסק הזה... ואני די רואה שהמחירים של החברות המובילות די מתחיל
מ-2000 שקל ...
דרך אגב, איזה יציאה יש לפטיפון בדרך כלל ? RCA? רגיל ?
ברשותי רסייבר של דנון 2105....
אני צריך עוד משהו ?!
GEMINI הוא פטפון חביב המיועד לתקליטנים מתחילים. הוא מעוצב, לא יקר וחמוד אך אל תצפה שם לרמות גבוהות. מה גם שכל נושא הפטפונים לתקליטנים הינו נישה בפני עצמה ושם קיים שוני רב בדרישות מהפטפון ואלו באות בדרך כלל על חשבון איכות.
היתרון של פטפון כזה הוא שבדרך כלל הוא יכלול מגבר פונו מובנה ואז תוכל לחברו לכניסת LINE כיוון שלמיקסרים של תקליטנים לעתים רבות אין כניסת פונו ואף DJ לא יסחוב מגבר כזה....
באשר לאורי ו.,
תודה רבה מאוד על המחאמות אני ממש מסמיק
אך יש כאן אנשים המבינים יותר ממני ואני מכבד אותם מאוד מאוד ודעתם חשובה לי באופן מיוחד.. הרעיון הוא להתאים פטפון לצרכי המשתמש ולתקציבו וברור שפטפון יקר לא יוכל לשרת את מטרותיו של כל אחד, וכמעט כל פטפון ניתן לשיפור גם אם הוא נחשב זול, אני מקווה שבקרוב תעלה כאן כתבה כזו בנושא זה.
היתרון של פטפון כזה הוא שבדרך כלל הוא יכלול מגבר פונו מובנה ואז תוכל לחברו לכניסת LINE כיוון שלמיקסרים של תקליטנים לעתים רבות אין כניסת פונו ואף DJ לא יסחוב מגבר כזה....
באשר לאורי ו.,
תודה רבה מאוד על המחאמות אני ממש מסמיק
The Black Wax
ודרך אגב, לאורי יפה יש לא פעם פטפונים נחמדים ביד שנייה ובמחירים ממש טובים. אני יודע שהיה לו פרו ג'קט, REGA פלאנר, היה לו פטפון של טורנס עם זרוע של LINN (AKITO שהיא זרוע מצויינת, שווה לבדוק, ייתכן שבתקציב של 1500 שח לערך אתה יכול למצוא אצלו דברים מאוד נחמדים, וגם אולי תאהב ותרצה לשדרג ביום בהיר עתידי באיזה VPI.... מעבר לזה שאורי, אומנם סוחר מקצוען אך בחור חביב, סימפטי ואינפורמטיבי מאוד, ותמיד יש לו שלל פרונות המתאימים לכל כיס. חווית הקנייה שלי אצלו היתה חיובית ביותר.
The Black Wax