הודעת חיוב שימוש בשלט
אפשר בבקשה לדעת למה אם אני צופה בשידורי יס דרך סטרימר של אנדרואיד אז אחרי כמה שעות אני מקבל הודעה שמחייבת אותי להשתמש בשלט גם אם אני מעדיף בזמן הזה להמשיך לצפות באותו שידור?
מה טוב בלקבל הודעה זו?
מה טוב בלקבל הודעה זו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ככה הם יודעים שמישהו עדיין צופה. אם אתה צופה ברצף או שהשארת את זה פתוח - מבחינתם אין הבדל.
יש עלות לא קטנה לסטרימינג ולכן הם רוצים לוודא שמישהו באמת מול המסך.
אגב, לא חושב שזה קורה באפל כי שם אם המסך כבוי appletv מזהה את זה ומכבה את עצמו אחרי דקות ספורות.
אגב, לא חושב שזה קורה באפל כי שם אם המסך כבוי appletv מזהה את זה ומכבה את עצמו אחרי דקות ספורות.
אז אם יש עלות לסטרימינג אז איך זה לא מספיק אם משלמים ליס כסף כל חודש על השירות הזה כולל על הסטרימר של יס?11/10/2023 9:52oferlaor כתב: ככה הם יודעים שמישהו עדיין צופה. אם אתה צופה ברצף או שהשארת את זה פתוח - מבחינתם אין הבדל.
אגב, לא חושב שזה קורה באפל כי שם אם המסך כבוי appletv מזהה את זה ומכבה את עצמו אחרי דקות ספורות....
או שאני לא בטוח שאני הבנתי את מה שאתה רצית להגיד פה?
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
ברור שאני עובד אצלם ומשתפ של סמסונג...
תגיד... כשאתה יוצא מהחדר... אתה מכבה את האור והמזגן?
למה... כי זה עולה לך כסף
אז במקרה הזה, זה עולה להם כסף ואם קשה לך ללחוץ על כפתור... מה יש להגיד כשאין מה לומר.
הכוונה היא שכול פעם שמישהו צופה הוא מעמיס את האינטרנט והשרתים שלהם ולכן זה עולה להם כי הם יצטרכו להגדיל את היכולת שלהם. אז הם רוצים להפסיק לך את הצפייה אם למשל הלכת לשירותים ואתה לא באמת צופה.12/10/2023 3:27רמאש כתב: אז אם יש עלות לסטרימינג אז איך זה לא מספיק אם משלמים ליס כסף כל חודש על השירות הזה כולל על הסטרימר של יס?
או שאני לא בטוח שאני הבנתי את מה שאתה רצית להגיד פה?...
כשאני משלם על שירות לפי זמן שימוש זה משהו אחר.12/10/2023 9:17ahersko כתב: ברור שאני עובד אצלם ומשתפ של סמסונג
למה... כי זה עולה לך כסף
אז במקרה הזה, זה עולה להם כסף ואם קשה לך ללחוץ על כפתור... מה יש להגיד כשאין מה לומר....
השירות של יס הוא במחיר קבוע ומטרתו לתת לי צפייה ללא הפרעה.
הם מטרידים על מנת לחסוך להם כסף - לא לי.
הם לא צריכים לפתח טלפתיה.
שיבצעו את בירור הצפייה בין תוכניות ולא באמצע הצפייה.
- oferlaor
- מנהל

זה שהם שמו סתם טיימר רנדומלי זה באמת מפתיע. כשמנגנים סדרה אוטומטית אני חושב שזה קופץ אחרי כמה פרקים וזה קורה בין הפרקים עצמם.
בכל מקרה, נשמע כמו רעיון טוב שאתה יכול להציע להם באתר אולי.
בכל מקרה, נשמע כמו רעיון טוב שאתה יכול להציע להם באתר אולי.
זה יכול לפגוע בחשיבות למי שחשוב לו שלא תהיה לו הפרעה מתי שחשוב לו לראות את מה שחשוב לו לראות.12/10/2023 9:17ahersko כתב: ברור שאני עובד אצלם ומשתפ של סמסונג
למה... כי זה עולה לך כסף
אז במקרה הזה, זה עולה להם כסף ואם קשה לך ללחוץ על כפתור... מה יש להגיד כשאין מה לומר....
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
ברור, ברור12/10/2023 23:51רמאש כתב: זה יכול לפגוע בחשיבות למי שחשוב לו שלא תהיה לו הפרעה מתי שחשוב לו לראות את מה שחשוב לו לראות....
זה חשוב כמו התיירות לערב הסעודית או תערוכות הכלום והשום דבר בדובאי
הכי חשוב...
וגם שילמנו, אז קודם כל מגיע לנו.
- oferlaor
- מנהל

גם אם זה לא חשוב לך אז זה לא אומר שזה לא חשוב לי ואו גם לאחרים.13/10/2023 10:18ahersko כתב: ברור, ברור
זה חשוב כמו התיירות לערב הסעודית או תערוכות הכלום והשום דבר בדובאי
הכי חשוב...
וגם שילמנו, אז קודם כל מגיע לנו....
, החיסרון הנוסף לזה שאם האדם שומר שבת והסטרימר אנדרואיד מופעל והוא משאיר את ערוץ הטלוויזיה בערוץ טלוויזיה שמשדר רק שיש במדינה מצב חרום, והוא משאיר לכל יום השבת את הסטרימר מופעל באותו הערוץ מבלי להשתמש בשלט,אז האחרי כמה זמן הוא מקבל את ההודעה שמחייבת אותו להודיע האם הוא משתמש בשלט, ובמקרה כזה ביום שבת יש לאותו אדם ששומר שבת לראות את מה שחשוב לו לדעת, בנוסף לזה שאם שיש את ההודעה הזאת שמחייבת אותו להודיע האם הוא עושה פעולה כלשהי בשלט, אז אם תוך בערך 5 דקות הוא לא עושה פעולה בשלט, כלומר הוא לא לוחץ על מקש כלשהו בשלט, אז הסטרימר הזה מעביר אותו לדף הראשי של אפליקציית יס פלוס.
זה משהו שאם אני אומר אז זה עוזר לי להרגיש יותר טוב בנפש.
זה משהו שאם אני אומר אז זה עוזר לי להרגיש יותר טוב בנפש.