סופית...לד זפלין .....מתאחדת !!!!!!!!!!
כמו שפירסמתי לפני שבועיים את הידיעה שהייתה עד כמה שיכולתי לברר דיי מבוססת אז הנה היום הגיע ההודעה והאישור הרשמי והסופי.
אגדת הרוק שנקראת לד זפלין ...מתאחדת לקונצרט רוק יחיד באולם ה ארנה02 או בשמו האחר כיפת המילניום. ההופעה ניקבעה ל26 בנובמבר.
המופע יערך לעיני 18000 צופים מאושרים שיצליחו להשיג את הכרטיס המיוחל.
מחירו של הכרטיס 125 לי"ש.
מכירת הכרטיסים החלה היום אחה"צ אבל............תוך דקות קרס אתר מכירת הכרטיסים ולא ידוע לי אם המכירה נימשכה.
עדיין אני לא יודע לציין מי יהיה המתופף אבל....כמו שציינתי אז , דובר שאת מקומו של ג'ון בונהם ז"ל יחליף בנו ג'ייסון שהוא מתופף רוק בזכות עצמו.
אישית קיויתי לנסות להשיג כרטיס ולנסוע לראות את הלהקה האהובה עלי ביותר, אבל לאור מספר הכרטיסים הקטן והביקוש הגדול נראה לי שלזכות בטוטו בפרס הראשון יהיה קל יותר.
חג שמח
רפי א
אגדת הרוק שנקראת לד זפלין ...מתאחדת לקונצרט רוק יחיד באולם ה ארנה02 או בשמו האחר כיפת המילניום. ההופעה ניקבעה ל26 בנובמבר.
המופע יערך לעיני 18000 צופים מאושרים שיצליחו להשיג את הכרטיס המיוחל.
מחירו של הכרטיס 125 לי"ש.
מכירת הכרטיסים החלה היום אחה"צ אבל............תוך דקות קרס אתר מכירת הכרטיסים ולא ידוע לי אם המכירה נימשכה.
עדיין אני לא יודע לציין מי יהיה המתופף אבל....כמו שציינתי אז , דובר שאת מקומו של ג'ון בונהם ז"ל יחליף בנו ג'ייסון שהוא מתופף רוק בזכות עצמו.
אישית קיויתי לנסות להשיג כרטיס ולנסוע לראות את הלהקה האהובה עלי ביותר, אבל לאור מספר הכרטיסים הקטן והביקוש הגדול נראה לי שלזכות בטוטו בפרס הראשון יהיה קל יותר.
חג שמח
רפי א
סאם....אתה רוצה
שאסע ללונדון ללקנות בשוק השחור ,אבל אין לי חשק להיסתבך בהלוואות עם......... השוק האפור
חחח
רפי
רפי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אייי...
השאלה אם הם יכולים לספק את הסחורה (או ליתר דיוק אם הסולן יכול).
השאלה אם הם יכולים לספק את הסחורה (או ליתר דיוק אם הסולן יכול).
עופר....
תאמין לי שהם יספקו את הסחורה.
דוקא רוברט פלאנט עדיין במיטבו. באלבום האחרון שלו.......כוחו במותניו.
עדיין הוא מסוגל להגיע גבוה ונקי והוא נישמע נהדר.
גימי פייג' יכול לנגן על יד אחת בלבד מבחינתי. הוא עדיין יעשה דברים טוב יותר מכאלה עם 10 אצבעות
חחחחח
ואגב בהופעה שלהם יהיו בונוסים ממממממממממממ
פיט טאוסנד מהמי אמור להופיע........ גם ביל ווימן ...... וגם להקת פורינר (נכרי).
הנה הקישור לקניית כרטיס ( שיעלה בגורל בהגרלה מבין המזמינים )
www.ledzeppelin.com
וכן.......... נרשמתי
חחחחחח נשאר רק לקוות
רפי א
דוקא רוברט פלאנט עדיין במיטבו. באלבום האחרון שלו.......כוחו במותניו.
עדיין הוא מסוגל להגיע גבוה ונקי והוא נישמע נהדר.
גימי פייג' יכול לנגן על יד אחת בלבד מבחינתי. הוא עדיין יעשה דברים טוב יותר מכאלה עם 10 אצבעות
ואגב בהופעה שלהם יהיו בונוסים ממממממממממממ
פיט טאוסנד מהמי אמור להופיע........ גם ביל ווימן ...... וגם להקת פורינר (נכרי).
הנה הקישור לקניית כרטיס ( שיעלה בגורל בהגרלה מבין המזמינים )
www.ledzeppelin.com
וכן.......... נרשמתי
רפי א
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ההודעה מהאתר:
Thankyou for visiting our website, the registration ballot has now closed & successful applicants will be notified by email prior to the 1st October. For further information and updates please see FAQ’s.
Thankyou for visiting our website, the registration ballot has now closed & successful applicants will be notified by email prior to the 1st October. For further information and updates please see FAQ’s.