בקשר למונדיאל המדינות לשנים 2026, 2030 ו 2034,

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
נעול
רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1621
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #1 

מונדיאל 2026 צריך להיות בארצות הברית ובקנדה ובמקסיקו, וכנראה שהרבה ישראלים לא ישנו בלילה כדי לראות בשידור חי את המשחקים שלו, כאשר הפרש השעות בין ישראל ליבשת אמריקה הוא לא מאוד קטן,
מונדיאל 2030, משחקי הפתיחה שלו יהיו בארגנטינה, אורגאווי ופראגוואי, ושאר המשחקים יהיו בין המדינות מרוקו וספרד ופורטוגל,
ובקשר למונדיאל 2034,
בהמשך אני אפרסם על זה באשכול זה.
הנושאים שלי בקהילת הפורומים הזאת

search.php?search_id=egosearch

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

מועצת פיפ"א מקבלת החלטות מפתח לגבי מהדורות גביע העולם של פיפ"א ב-2030 ו-2034,
למשל,
בוטלה ההשעיה של נבחרות עד 17 מרוסיה

בעקבות החלטת הוועד הפועל של אופ"א ב-26 בספטמבר 2023 לאפשר שוב את השתתפותן של נבחרות נוער ייצוגיות של רוסיה ברמת בנות ובנים עד גיל 17, אישרה מועצת פיפ"א הארכת החלטה זו לגביע העולם עד גיל 17 של פיפ"א. גביע העולם של פיפ"א עד גיל 17 לנשים אשר התחרויות של אופ"א משמשות עבורו מסלול מוקדמות, ובכך מסירה את ההשעיה על קבוצות מרוסיה המשתתפות בטורנירים אלו. הדבר מותנה בכך שקבוצות אלו ישחקו בשם "איגוד הכדורגל של רוסיה" ולא "רוסיה", בהיעדר דגל הלאומי שלהן, ההמנון הלאומי שלהן, ערכת הנבחרת והציוד שלהן, ובמקום זאת ישחקו בצבעים ניטרליים. .

מועצת פיפ"א חזרה על גינוי המלחמה הבלתי חוקית של רוסיה באוקראינה ואישרה ששאר תנאי ההחלטה שהתקבלה ב-28 בפברואר 2022 נשארים בתוקף עד לסיום הסכסוך.
https://www.fifa.com/about-fifa/organis ... 0-and-2034

אוסטרליה בניגוד לסעודיה לא בטוחה שהיא רוצה לארח את מונדיאל המדינות לשנת 2034
https://www.reuters.com/sports/soccer/a ... 023-10-05/

כנראה שבינתים פיפא מעדיפה שרק מדינות מאזורי אוקיניה כלומר אוסטרליה והאזורים הקרובים אליה, ואסיה, יוכלו לשנת 2034 לנסות לארח את מונדיאל המדינות, על זה שמונדיאל המדינות של 2026 ושל 2030 לא יהיה באזור אסיה ואו אוקיניה.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

העיתון "אינדיפנדנט":
ההצעה של סעודיה לארח את מונדיאל המדינות 2034 התחזקה לאחר שאוסטרליה וניו זילנד מתקשים עם מכשולים, כמו המחסור באצטדיונים מתאימים וכן הקושי להשיג שותף שלישי בקרבת מקום.
אם זה נכון שמדינה שרוצה לארח את מונדיאל המדינות 2034 אז שהוא צריך לחפש עוד 2 מדינות שמסכימות מרצונן החופשי ויכולות כמו שצריך לארח את המונדיאל הזה, אז בינתים בערב הסעודית לא פורסם מי הן 2 המדינות האלה.

מבחינת סעודיה, הדרך למונדיאל המדינות 2034 מתחילה בבקשה רשמית שלה בהשתתפות זאת ובתמיכה בינלאומית כאשר מספר המדינות שהכריזו על תמיכתן שמונדיאל המדינות בשנת 2034 שזה יהיה בסעודיה, עלה מ 50 מדינות אל 70 מדינות, מתוך 194 מדינות בעולם, בין רבע לחצי ממדינות העולם, וכנראה ברבעון האחרון של שנת 2024, יוכרז איפה יהיה מונדיאל המדינות בשנת 2034.
ונראה לי שנכון לעכשיו שחוץ מסעודיה אז שאף מדינה לא ביקשה שיהיה בה מונדיאל המדינות לשנת 2034

עדכון,
רשמית:

100 מדינות ופדרציות מיבשות שונות בעולם; עד כה, הודיעה על תמיכתן בממלכת ערב הסעודית לארח את גביע העולם למדינות לשנת 2034. 🇸🇦
כלומר מספר המדינות התומכות בזה עלה מ 70 ל 100, שזה בערך חצי ממדינות העולם,
לדעתי זה בגלל שבינתים אין הרבה מדינות מהאזור של אסיה ושל אוסטרליה ומה שבאזור, שמעדיפים לארח את המונדיאל הזה, גם מבחינה כספית וגם מבחינה שבאירוע כזה שגם ישראלים יצטרכו להיות בו.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

עיתון היל:

שבוע לאחר חשיפת שיחות אינדונזיה עם אוסטרליה בנוגע להגשת הצעה משותפת להשתתף באירוח מונדיאל המדינות, 2034, נשיא הכדורגל האינדונזי מבטל את הפרויקט וכעת מכריז על תמיכת ארצו בממלכת ערב הסעודית באירוח אירוע הספורט הענק.

במילים אחרות, רוב הסיכויים שמונדיאל המדינות לשנת 2034 יהיה בסעודיה.

סעודיה מוכנה לאשר אלכוהול אם תארח מונדיאל,
הולכת רחוק: המדינה מאסיה עושה מאמצים אדירים כדי לארח את אליפות העולם 2034, כשהיא מוכנה אפילו לוותר על החוק שאוסר אלכוהול במקומות מסוימים
https://m.one.co.il/mobile/Article/446880.html
ובגלל שלדעתי חשוב לסעודיה כיום להפתח גם לעולם המערבי, אז לדעתי גם בהמשך הזמן היא לא תשנה את ההצעה שלה בקשר לחופש בנושא אלכוהול באם מונדיאל המדינות 2034 יהיה בסעודיה,
בקשר לכניסת אוהדי כדורגל ישראלים במצב כזה לסעודיה, את זה אני בינתים לא יודע.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

ביום שלישי הזה, 31.10.2023, זה המועד האחרון לקבלת מועמדויות לאירוח מונדיאל המדינות לשנת 2034, ראוי לציין כי נשיא פיפ"א הצהיר כי גביע העולם 2034 יתארח על ידי מדינה מיבשת אסיה, וממלכת ערב הסעודית היא המדינה היחידה באסיה שמגישה מועמדות לארח עד כה. 🇸🇦

- יש יותר מ-100 מדינות שתמכו רשמית בהצעה של ערב הסעודית עד כה לארח את גביע העולם
,

במילים אחרות אם ביום שלישי הזה לא תהיינה מדינה או מדינות שיבקשו גם שהמונדיאל יהיה במדינות שלהם, אז אפשר יהיה להגיד בוודאות שמונדיאל המדינות לשנת 2034, יהיה בסעודיה,
ואז לדעתי גם ישראלים שיש להם רק אזרחות ישראלית, יוכלו להיות בו גם שזה בסעודיה.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

זה סופי ורשמי,
מונדיאל המדינות 2034 יהיה בסעודיה, מזל טוב (: לאחר שאף מדינה לא העדיפה לשלם את כל מה שהיה צריך לשלם לתנאי המונדיאל הזה.
אם אני לא טועה, בתמונה שבקישור הזה מראים את נשיא פיפ"א מתייעץ עם יורש העצר הסעודי בקשר לתיכנון מונדיאל 2034

סעודיה עשתה כל מה שאפשר ומותר כדי לארח את מונדיאל המדינות, כולל להראות שלא מעט ספורטאים מפורסמים ומאמנים מפורסמים משחקים בקבוצות הכדורגל שלה כדי להראות לעולם כולל לארגון פיפא שהיא גם מבינה בכדורגל,
וגם אם בשנת 2034 לא תהיה נורמליזציה בין ישראל לסעודיה אז בכל זאת כל ישראלי גם אם יש לו רק אזרחות ישראלית יוכל להיות בסעודיה כולל בשביל המונדיאל הזה, כי לפי החוקים של פיפא במונדיאל המדינות, כל האנשים של אותה המדינה שחברים בפיפא שזה כולל מדינת ישראל, יכולים להיות בכל מדינה בימים שבה יש את המונדיאל הזה.
ולדעתי אני מאמין שעם סכום הכסף המאוד גדול שיש לסעודיה אז שהמונדיאל הזה יהיה אחד המונדיאלים המפוארים בעולם, ואולי הוא גם יהיה לא בקיץ בגלל נראה לי שבקיץ מזג האוויר בסעודיה מאוד חם.

עכשיו בואו נחזור למונדיאל המדינות לשנת 2026, בגלל שהוא במדינות ארצות הברית ומקסיקו וקנדה, אז בגלל הפרשי הזמן הגדולים בין ישראל לאזור יבשות אמריקה הצפונית ואמריקה הדרומית, אז לדעתי לא מעט ישראלים ירצו לקאות מאוחר בלילה בשידור חי את המשחקים האלה עם הקבוצות של המדינות שהם אוהבים וכתוצאה מזה אולי הרבה מאוד אנשים יאחרו למקומות העבודה שלהם, בכל המדינות שהפרש הזמן שלהם גדול משל יבשת אמריקה הצפונית ויבשת אמריקה הדרומית, כמו מדינת ישראל, מדינות אירופה, מדינות אסיה, מדינות אפריקה.

זו ההודעה הרשמית של פיפא בקשר לזה שסעודיה תארח את מונדיאל המדינות לשנת 2034,
https://www.fifa.com/about-fifa/organis ... 0-and-2034

עדכון בקשר למונדיאל המדינות לשנת 2034,
ההצעה הסעודית לעלות המונדיאל מדינות לשנת 2034 כללה בנייה של יותר מ-10 אצטדיונים הפרוסים על פני אזורי הממלכה, האצטדיונים יהיו בריאד, ובג'דה

ערב הסעודית 2034 ,
9 דרישות מפיפ"א עבור ערב הסעודית לארח את גביע העולם 2034 🇸🇦: -

-הפרטים:

התאחדות הכדורגל הסעודית אישרה את מחויבותה לעמוד בכל הדרישות של הפדרציה הבינלאומית (פיפ"א). כדי לקבל את הזכות לארח את גביע העולם 2034, שעות לאחר שנשיא פיפ"א ג'יאני אינפנטינו אישר ביום שלישי שסעודיה תארח את המונדיאל.

אינפנטינו אמר בפוסט בחשבון האינסטגרם הרשמי שלו כי מועצת הפדרציה הבינלאומית אישרה את בקשת המועמדות של ערב הסעודית לארח את גביע העולם.

פיפ"א הודיעה ביום שלישי, כי הפדרציה הסעודית היא הגוף היחיד שהגיש הצעה לארח את גביע העולם ב-2034 עד למועד האחרון שנקבע ל-31 באוקטובר.

המדינה או המדינות המארחות את גביע העולם 2034 יוכרזו רשמית במהלך ועידת פיפ"א הצפויה להתקיים ברבעון האחרון של 2024.

פיפ"א הודיעה בעבר כי ההצעה המשותפת של מרוקו, פורטוגל וספרד היא היחידה שתארח את מהדורת 2030, בעוד ש-3 המשחקים הראשונים יתקיימו באורוגוואי, ארגנטינה ופרגוואי לרגל חגיגות המאה לתחרות.

-9 דרישות מסעודיה:

להלן תשע הדרישות של פיפ"א עבור ערב הסעודית, המועמדת היחידה לארח את המונדיאל, הקשורות לתשתית לאירוח מונדיאל 2034:

•לפחות 14 אצטדיונים מוצעים למשחקים,

•לפחות 4 מהאצטדיונים המוצעים קיימים כרגע, בבנייה או דורשים שיפוץ או בנייה מחדש תוך שמירה על אלמנטים מבניים מרכזיים.

•40,000 צופים, קיבולת אצטדיון לשלב הבתים - לא כולל משחק הפתיחה -, שמינית הגמר, רבע הגמר ומשחק המקום השלישי.

•60,000 צופים, קיבולת האצטדיונים המארחים את חצי הגמר,

•80,000 צופים, קיבולת האצטדיון המארח את משחק הגמר,

• מגרשי המשחקים חייבים להיות באורך 105 מטר ורוחבו 68 מטר,

• מתן 72 אתרים המיועדים למחנות אימונים של הנבחרת הלאומית, ולכל אתר יש ללוות בית מלון,
•מתן 4 אתרי אימונים מתאימים בכל אצטדיון (בשילוב עם מלון),

•לפחות שני מקומות למחנות אימונים של שופטים בטורניר (בשילוב עם מלון),

אירוח המונדיאל של ערב הסעודית, יהיה השני בתולדות המזרח התיכון.

ולא נראה לי שלממשלת ערב הסעודית יש בעיה עם כל הדרישות האלה כדי שמונדיאל המדינות לשנת 2034 יהיה בסעודיה.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

בקשר למונדיאל המדינות לשנת 2026, שלא צריך להיות במדינות ערביות.
בנוסף לזה שמספר המדינות בו גדל מ 32 ל 48,
אז זה כנראה יהיה מונדיאל המדינות כם הכי הרבה ימי משחק, מעל 31 יום, אולי אפילו 5 שבועות.
אז באתר האינטרנט של פיפא עשו את האזור של מונדיאל 2026, כולל רשימת הערים שבהן יהיה המונדיאל הזה,
16 ערים,
בקנדה-
טורונטו,
ואנקובר,
במקסיקו-
העיר מקסיקו,
מונטריי,
גוואדאלאחארה,
בארצות-הברית-
בוסטון,
אטלנטה,
יוסטון,
דאלאס,
לוס אנג'לס,
קנזס סיטי,
ניו ג'רזי,
מיאמי,
סן פרנסיסקו,
פילדלפיה,
סיאטל.
https://www.fifa.com/fifaplus/en/tourna ... ost-cities

וגם לא מזמן נפתח בשלב התחלה, אתר האינטרנט הרשמי של מונדיאל המדינות לשנת 2026
http://united2026.com/
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 25/01/2024 14:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

לוח המשחקים של FIFA World Cup 2026™ ייחשף במהלך שידור, לפי שעון ישראל, בתאריך 4.2.2024, ביום ראשון בשעה 10 בלילה,
כאשר
הודעת לוח המשחקים תכלול הקצאות משחקי עיר המארחת עבור 104 המשחקים של הטורניר ב-2026, כמו גם את מיקומי משחקי המפתח, כולל משחק הראווה הגדול ביותר, גמר גביע העולם 2026.
https://www.fifa.com/fifaplus/en/tourna ... ruary-2024

בנוסף לזה, מי שמבקש לדעת בהקדם האפשרי מידע על מכירת הכרטיסים למונדיאל המדינות לשנת 2026, אז הוא יכול להרשם לפה
https://www.fifa.com/fifaplus/en/tourna ... r-interest

ולפי שעון ישראל, היום בשעה 8 בערב, צריכה להיות הגרלת עולי שלב המוקדמות למונדיאל המדינות לשנת 2026, כאשר 3 קבוצות כדורגל ממדינות שונות, בטוח יהיו במשחקי מונדיאל המדינות לשנת 2026,
ובנוסף לזה, 2 קבוצות כדורגל ממדינות שונות, בטוח יהיו בתחרות המקדימה למונדיאל המדינות לשנת 2026,
כאשר
הקבוצות כדורגל ממדינות, ארצות הברית, וקנדה, ומקסיקו, בטוח יהיו במונדיאל המדינות לשנת 2026, על שהן מארחות את מונדיאל המדינות לשנת 2026.

כאשר התחרות המקדימה למונדיאל המדינות לשנת 2026,
תהיה בשנים 2024 ו 2025, בכמה חודשים,

סיבוב ראשון, מרץ 2024,
כאשר בסיבוב הזה יהיו 2 משחקים שישחקו בהם קבוצות הכדורגל מהמדינות שקיבלו בשנת 2023 את הדירוג הכי נמוך של ארגון הכדורגל פיפ"א,
שהפעם זה יוצא,
משחק ראשון, איי טורקס וקאיקוס מול אנגווילה,
ומשחק שני,
איי הבתולה הבריטיים מול איי הבתולה של ארצות הברית.
כאשר המנצחים במשחקים האלה עוברים לשחק בסיבוב השני מול שאר המדינות.
אולי בחודש פברואר 2024, יפורסמו תאריכי ושעות המשחקים האלה.

סיבוב שני,
חלק ראשון, יוני 2024,
וחלק שני ואחרון, יוני 2025,

סיבוב שלישי ואחרון לתחרות זאת,
חלק ראשון, ספטמבר 2025,
חלק שני, אוקטובר 2025,
וחלק שלישי ואחרון, נובמבר 2025.
https://www.fifa.com/fifaplus/en/tourna ... -world-cup

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

בתאגיד כאן פרסמו לא מזמן שהם קיבלו אישור לשדר את מונדיאל המדינות לשנת 2026,
https://www.facebook.com/10006432344651 ... l/?app=fbl
שיהיה לכתבים שלהם ולצופי כאן 11 בהצלחה עם הפרשי השעות הגדולים בין ישראל ליבשת אמריקה, והמעבר הגדול בין אמריקה המרכזית לאמריקה הצפונית וממזרח אמריקה לדרום אמריקה.
זה נכון שבשנת 2014, רשות השידור, הערוץ הראשון שידרה את המונדיאל בברזיל, אבל זה היה רק בברזיל, הפרש של 5 שעות, וזה היה, נראה לי ביבשת אמריקה הדרומית, לא ביבשת אמריקה המרכזית.
ופה זה גם במערב ארצות הברית, הפרש שעות של בין 6 ל 11 שעות, לישראל, לכל המשחקים לשנת 2026.

נעול

חזור אל “ספורט”