אחותי עברה לא מזמן דירה (מזלטוב לה...), וביום חמישי באים להתקין לה לוויין.
אמרתי לה שתבקש את הממיר החדש (אמרתי לה את הדגם) ובשירות לקוחות אמרו שיביאו לה את "האפורים החדשים".
השאלה שלי היא אם כבר התחילו להתקין את הממירים החדשים, ואם לא, מתי כן (על-פי עופר זה אמור להיות בספטמבר) והאם משתלם לחכות?
הממיר החדש של יס (ADB3100)
איזה מסך יש לך? אתה רוצה חיבור s-video/rgb?
אם כן, הממיר היחיד של יס שכרגע מוצע לקהל הרחב שהוא בעל תמיכה רשמית לנ"ל הוא הpace1000...
לגבי זמינות ה3100, עופר כבר אמר שהוא יודיע באתר ברגע שהוא יהיה זמין, אז אין טעם לשאול...
לגבי השאלה שלך "האם משתלם לחכות?"
אני לא כל כך מבין אותה... מאיזו בחינה משתלם? אתה תשלם כסף נוסף אם תשתמש בממירים הישנים עד שהחדש יצא?
אם כן, הממיר היחיד של יס שכרגע מוצע לקהל הרחב שהוא בעל תמיכה רשמית לנ"ל הוא הpace1000...
לגבי זמינות ה3100, עופר כבר אמר שהוא יודיע באתר ברגע שהוא יהיה זמין, אז אין טעם לשאול...
לגבי השאלה שלך "האם משתלם לחכות?"
אני לא כל כך מבין אותה... מאיזו בחינה משתלם? אתה תשלם כסף נוסף אם תשתמש בממירים הישנים עד שהחדש יצא?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
sunny_jim, הכוונה שלי ב"האם משתלם לחכות" היא שאם יתקינו לה השבוע את הממיר הרגיל, ובעוד שבועיים שלושה, כשיגיע ה-3100, היא תרצה לשדרג אליו, האם יס ייגבו תשלום עבור ביקור טכנאי? במקרה כזה, אולי עדיף להמתין קצת עד שיתחילו להתקין את ה-3100, ולקחת אותו.
היתרונות של הממיר החדש מבחינתי הם חיבורי אודיו ו-וידאו איכותיים יותר, וחיבור סטריאו לוידאו (כרגע יש רק מונו).
מרטין, בתשובה לשאלתך - יש לאחותי רסיבר.
היתרונות של הממיר החדש מבחינתי הם חיבורי אודיו ו-וידאו איכותיים יותר, וחיבור סטריאו לוידאו (כרגע יש רק מונו).
מרטין, בתשובה לשאלתך - יש לאחותי רסיבר.
!I do my own stunts