היי,
עתיד לעבור בקרוב דירה (רווק/יחיד) ויש מקום למקרר ברוחב עד 60 (גג 65) ס"מ.
בעיקרון עד לפני שהתחלתי לקרוא פה בפורום הייתי נעול על המקרר sj-s430 של שארפ (קראתי ביקורות טובות) אבל הבנתי ששארפ כבר לא אמינה כמו פעם (?).
אז אני תוהה אם כן לקחת אותו ואם לא אז איזה כן?
תקציב עד איזור 2300 ש"ח (עדיפות לפחות, כמובן).
רוחב חובה עד 65 ס"מ (עדיף 60).
לשימוש של יחיד.
עם מקפיא (לא משנה עליון או תחתון). הבנתי שעדיף NO FROST למרות שאפשר למצוא בקלות יותר זול יותר אבל DEFROST(?).
mrraz111 כתב:
אני רכשתי לבת שלי מקרר סמסונג במידות שאתה מחפש והוא עובד מצויין כבר כמה שנים
חפש בזאפ מקרר ברוחב 60-70 סמסונג שתי דלתות
...
לסמסונג אסור להתקרב.
המקררים שלהם עם הרבה בעיות.
בימים אלה בדיוק הסתיימה תביעה יצוגית נגדם, בתביעה היו לא מעט דגמים עם בעיות דומות.
מקררים עם אותן בעיות לאורך כ 15 שנים.
אני אישית זרקתי לפח מקרר שלהם שעלה לי ב 2010 כ 10,000 ש"ח. היו בו תקלות שישנן גם במקררים שנמכרים עדיין בחנויות ממש עכשיו.
Arie10 כתב:
לסמסונג אסור להתקרב.
המקררים שלהם עם הרבה בעיות.
בימים אלה בדיוק הסתיימה תביעה יצוגית נגדם, בתביעה היו לא מעט דגמים עם בעיות דומות.
מקררים עם אותן בעיות לאורך כ 15 שנים.
אני אישית זרקתי לפח מקרר שלהם שעלה לי ב 2010 כ 10,000 ש"ח. היו בו תקלות שישנן גם במקררים שנמכרים עדיין בחנויות ממש עכשיו.
...
זה עולה פחות מ-2000 ש"ח, משהו פשוט.
אין שם תיחכום שמתקלקל
ההמלצה העיקרית היא להתרחק מסמסונג קודם כל.
לצערי בתקציב הנ"ל אין לי כל כך ידע. כנראה שתצטרך להתפשר ולקנות מה שנכנס לך בתקציב והמבחר כנראה לא רחב במיוחד.
YanivSo כתב:
יש לך המלצה על מקרר/חברה ספציפית בקטגוריה של מה שאני צריך?
...
אני יכול להמליץ על הייסנס.
אמנם המקרר שלי הוא לא מה שאתה מחפש, אבל יש להם מבחר דגמים, הם זולים מאוד ויש שירות של ח.י. ו 3 שנים אחריות.
זה אמנם סיני, אבל זה לא מוצר מדבקה, ועושה רושם שממילא אין מותג אמין במקררים.
בחרתי בהייסנס בגלל שילוב של מחיר, יבואן, ותגובות בזאפ ובאתרי קניה דומים בחו"ל.
Arie10 כתב:
ההמלצה העיקרית היא להתרחק מסמסונג קודם כל.
לצערי בתקציב הנ"ל אין לי כל כך ידע. כנראה שתצטרך להתפשר ולקנות מה שנכנס לך בתקציב והמבחר כנראה לא רחב במיוחד.
...
02/10/2023 9:57
dmitrys כתב:
אני יכול להמליץ על הייסנס.
אמנם המקרר שלי הוא לא מה שאתה מחפש, אבל יש להם מבחר דגמים, הם זולים מאוד ויש שירות של ח.י. ו 3 שנים אחריות.
זה אמנם סיני, אבל זה לא מוצר מדבקה, ועושה רושם שממילא אין מותג אמין במקררים.
בחרתי בהייסנס בגלל שילוב של מחיר, יבואן, ותגובות בזאפ ובאתרי קניה דומים בחו"ל.
...
תודה רבה!
בהנחה ואני כן לוקח שארפ, יש משמעות לאם זה יבואן רשמי (ראלקו) או לא?
אני באותה הבעייה של פותח השירשור,רווק שמחפש מקרר אמין.
מקרר נוכחי שלי הוא של חברת נאון,(כנראה מוצר מדבקה) מיד 2 ולטענת הבעלים הוא נקנה לפני שנתיים.
הבעיה העיקרית בו היא הזעה:יש טיפות מיים בדופן הפנימית של המקרר אבל זה לא משפיע על המצרכים והוא עושה את עבודה.
בנוסף המחלה של המקררים הקטנים הללו הוא המעבד שמרעיש מדי פעם וכשהמקרר צמוד לחדר שינה זה די מעיק.
הפריזר מלא קרח,שוב תופעה מעצבנת של המקררים הקטנים ודי קטן,אני מניח שלרווק זה מספיק,לי זה מספיק בכל אופן והקרח לא מפריע לי אבל עשוי להפריע למישהו אחר.
אמינות במקררים היא ממש מצרך נדיר עד לא קיים. חיפוש קצר בגוגל יעלה את קבוצות ״נפגעי סמסונג״ ו״נפגעי lg״. שארפ שבמשך שנים נחשבו לפשוטים ואמינים גם כן ירדו מאד באיכות בשנים האחרונות. מותגים סינים כמו הייסנס והאייר לא מדהימים ומותגי על בעבר כמו בלומברג ואמנה כבר לא באמת מה שהיו.
על ליבהר יש פה גם דעות חלוקות וסימנס/בוש עוד לא הוכיחו את עצמם מספיק בארץ בתחום הזה.