כיוון הסאב וופר ברכב
-
Oriel12
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: אורי אלקיים
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי מערכת סאב וופר ברכב של vega 2500B ומגבר גם של vega 5200w יש לי שתי רמקולים מקדימה של jbl ומאחורה אין רמקולים בכלל הסאב עושה רעש יחסית חזק מאחורה ובגלל זה בקושי שומעים צלילים שומעים מין כמו בומים עם הדד רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לדעת איך מנמיכים אותו או משהו שישמעו את הצלילים ברכב יותר איכותי ושהיה נעים לשבת בו
נשמע כמו הרכבת מערכת לא טובה אבל נעבוד עם מה שיש. דבר ראשון תציין מה הדגם של הרמקולים של JBL, או שתציין באיזו התנגדות הם עובדים אם אתה יודע ( לרוב 2 או 4 אוהם)
מהמידע שהבאת יש לך מגבר חלש לכל המערכת, וסאב צמא ביחס למערכת, תבטל את כפתור הbass boost אם הוא לחוץ. לאחר מכן תוריד את הגיין לערוץ (או ערוצים) שחיברו לך לסאב.
שלישית - איזו יחידת ראש יש לך והאם יש לך אפשרות לשנות הגדרות? (גם שם תחפש לבטל את הbass boost אם מופעל)
מהמידע שהבאת יש לך מגבר חלש לכל המערכת, וסאב צמא ביחס למערכת, תבטל את כפתור הbass boost אם הוא לחוץ. לאחר מכן תוריד את הגיין לערוץ (או ערוצים) שחיברו לך לסאב.
שלישית - איזו יחידת ראש יש לך והאם יש לך אפשרות לשנות הגדרות? (גם שם תחפש לבטל את הbass boost אם מופעל)