בזק סיבים גלישה איטית
אני מחובר המון זמן לסיבים של בזק במהירות של 1 גיגה ועד הזמן האחרון הכל עבד מצוין בזמן האחרון יש לי איטיות לא מוסברת בגלישה.
אם אני עושה בדיקת מהירות הכל תקין אני מקבל 940 DOWNLOAD ו 100 ב UPLOAD כמו כן אין ניתוקים בכלל.
אני משתמש ב APPLE TV שמחובר למסך ולמשל האפליקציה של יס פלוס ממש איטית הטעינה הראשונית שלה לוקחת המון זמן וכמו כן המעבר בין הערוצים איטי להחריד. יש לי גם ראוטר סלולרי וברגע שאני מחבר את APPLE TV אילו הכל עובד כמו שצריך.
אני חייב לציין שמדובר רק בחיבור עם כבל רשת ולא בצורה אלחוטית למרות שניסיתי גם אלחוטית ואני מקבל את אותה תוצאה של איטיות.
הייתה לי את הבעיה הזאת לפני חודש בערך ואחרי יום זה הסתדר לבד אז לא ייחסתי לזה חשיבות יתרה עכשיו זה חזר וזה ככה כבר שבוע.
דיברתי עם בזק אבל כרגיל התשובות הידועות הכל תקין מאצלנו וגם בדיקת המהירות תקינה ככה שאין עם מי לדבר.
ניסיתי כבר את אופציית האיפוס של הראוטר וזה לא עזר.
האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
אם אני עושה בדיקת מהירות הכל תקין אני מקבל 940 DOWNLOAD ו 100 ב UPLOAD כמו כן אין ניתוקים בכלל.
אני משתמש ב APPLE TV שמחובר למסך ולמשל האפליקציה של יס פלוס ממש איטית הטעינה הראשונית שלה לוקחת המון זמן וכמו כן המעבר בין הערוצים איטי להחריד. יש לי גם ראוטר סלולרי וברגע שאני מחבר את APPLE TV אילו הכל עובד כמו שצריך.
אני חייב לציין שמדובר רק בחיבור עם כבל רשת ולא בצורה אלחוטית למרות שניסיתי גם אלחוטית ואני מקבל את אותה תוצאה של איטיות.
הייתה לי את הבעיה הזאת לפני חודש בערך ואחרי יום זה הסתדר לבד אז לא ייחסתי לזה חשיבות יתרה עכשיו זה חזר וזה ככה כבר שבוע.
דיברתי עם בזק אבל כרגיל התשובות הידועות הכל תקין מאצלנו וגם בדיקת המהירות תקינה ככה שאין עם מי לדבר.
ניסיתי כבר את אופציית האיפוס של הראוטר וזה לא עזר.
האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
עכשיו שוב זה חזר להיות בסדר אחרי שבוע של איטיות ולא עשיתי כלום יש מצב שזה הספק במקרה הזה בזק שיוצר את הבעיה?
זה התחיל ממש בזמן האחרון.
מה שמוזר שהמהירות הורדה והעלאה תמיד יציבות כמו כן בדיקת ניתוקים ופינג מצויין.
מה שמוזר שהמהירות הורדה והעלאה תמיד יציבות כמו כן בדיקת ניתוקים ופינג מצויין.
מחזק אבל רק IPV4 עובד תקין,27/09/2023 20:01orenhazan כתב: עכשיו שוב זה חזר להיות בסדר אחרי שבוע של איטיות ולא עשיתי כלום יש מצב שזה הספק במקרה הזה בזק שיוצר את הבעיה?
מה שמוזר שהמהירות הורדה והעלאה תמיד יציבות כמו כן בדיקת ניתוקים ופינג מצויין....
IPV6 באתרים שעובדים בפרוטוקל הזה עדיין איטי.
מהירות הורדה והעלאה תקין בכל מקרה
ממש תודה על העזרה זה באמת נותן לי כיוון לבעיה ההזויה הזאת.27/09/2023 22:49spursm כתב: לצערי אני לא חושב שיש עם מי לדבר (הציעו לבטל לי מרחוק את IPV6, הזוי)
אגב בדקתי בL2TP ספק אחר על התשתית של בזק והכל עובד פיקס כלומר הספק בזק הוא הבעיה....
מה שאני תוהה זה למה פתאום זה מסתדר והכל עובד מצוין ואז פתאום האיטיות חוזרת ללא כל שינוי שאני מבצע בהגדרות של הראוטר או משהו דומה.
יש לך מושג למה זה קורה לסירוגין?