בקשר למונדיאלי המועדונים

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1621

שליחה

גם מקום ההגרלה נעשה בערב הסעודית, בעיר ג'דה,
לצפיה בהגרלה זה פה,
https://www.plus.fifa.com/en/content/dr ... 24e3?gl=gb
נכון לעכשיו לא בטוח שגם ישראלים בלי אזרחות נוספת יוכלו לבוא אל אירוע המונדיאל הזה, אם הם יוכלו אז אני אעדכן פה על זה.
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 18/12/2023 2:57, נערך 3 פעמים בסך הכל.
הנושאים שלי בקהילת הפורומים הזאת

search.php?search_id=egosearch

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: תוצאת הגרלת מונדיאל המועדונים לשנת 2023

שליחה

החלה מכירת הכרטיסים למשחקי מונדיאל המועדונים לשנת 2023
https://fifaclubwc2023.com/tickets

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: בקשר למונדיאל המועדונים לשנת 2023

שליחה

9 ימים לתחילת התחרות,

כיצד לצפות במונדיאל מועדוני פיפ"א 2023,
צופי צפון, מרכז ודרום אמריקה יוכלו לצפות בכל משחק מגביע העולם למועדונים של פיפ"א 2023 ב-Peacock ו-FOX Sports.

עבור הצופים בבריטניה, המשחקים ישודרו ברחבי BBC ו-ITV. טרם פורסם באיזה ערוץ יש אילו משחקים.

הטורניר המלא ישודר בשידור חי גם ב-FIFA+ ברוב חלקי העולם.

וגם,
המהדורה ה-20 של האליפות של מונדיאל המועדונים, תהיה הפעם האחרונה בה ישחקו עם שבע קבוצות בלבד, לפני שהטורניר יורחב כך שיכלול 32 קבוצות מ-2025, ואז כנראה הוא ישודר במשך יותר ימים, אולי למשך 30 יום.

https://olympics.com/en/news/football-f ... watch-live

אם , אני אמצא שידורים מהתחרות הזאת אז אני אעדכן על זה פה.

גביע המועדונים הבא של פיפ"א צריך להיות בשנת 2025 בין חודשי יוני ליולי, בארצות הברית.
ומ 2025, הוא יהיה כל 4 שנים, במקום עד עכשיו שזה היה בערך פעם בשנה, הסיבה שגביע המועדונים לשנת 2025, הוא בארצות הברית ולא באירופה, זה כי חשוב לארגון פיפ"א להראות שגם מונדיאל המועדונים הוא לא רק באירופה, ולא רק באסיה, כמו המונדיאל מועדונים של עכשיו שבסעודיה, אלא גם ביבשת אמריקה הצפונית.
https://www.nbcsports.com/soccer/news/u ... up-in-2025
כלומר, בינתים, כל פעם, שנה אחרי מונדיאל המועדונים יהיה מונדיאל המדינות.
כמובן שלצופה הישראלי, והאסיאתי, ואולי גם לצופה האירופאי, והאוקיאני, כלומר של האזור שבו יש גם את יבשת אוסטרליה, זה יכול להפריע לצפות בשידור החי, במונדיאל המועדונים לשנת 2025, בגלל הבדלי השעות בין ישראל לארצות הברית.
אז יש לי הרגשה שבקשר למונדיאל המועדונים של פיפ"א, שצריך להיות בשנת 2025, אז שלא מעט אנשים בעולם חוץ ממי שגר ביבשות של אמריקה הצפונית ואמריקה הלטינית, אז שהם יאחרו בהרבה למקום העבודה שלהם, אולי במשך 30 ימים.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: בקשר למונדיאל המועדונים לשנת 2023 בריאד שבסעודיה

שליחה

אז היום בשעה 8 בערב, לפי שעון ישראל צריך להתחיל המונדיאל הזה,
אפשר לנסות לצפות בו מישראל בשידור חי, פה,
https://www.plus.fifa.com/en/showcase/6 ... aafad755ac
והוא גם ישודר בערוץ הטלוויזיה מישראל, ספורט 3,
https://sport1.maariv.co.il/broadcast-schedule/
פה יש עוד מידע בנושא המונדיאל הזה,
כאשר הזמן של תחילת המשחקים שבדף האינטרנט שבקישור הזה, זה שעה אחרי הזמן במדינת ישראל
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2023_FI ... _World_Cup
אתם מוזמנים לפרסם פה את דעתכם בקשר למשחקים שבמונדיאל הזה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

אם יש מישהו שמתעניין בנושא של כדורגל בסעודיה בבקשה להגיב כאן בכדי שנראה אם יש כאן מי שהנושא קרוב ללבבו. בבקשה לא להגיב אם הנושא לא מעניין אתכם

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

12/12/2023 20:31  
oferlaor כתב:
אם יש מישהו שמתעניין בנושא של כדורגל בסעודיה בבקשה להגיב כאן בכדי שנראה אם יש כאן מי שהנושא קרוב ללבבו. בבקשה לא להגיב אם הנושא לא מעניין אתכם
...
הסיבה שאני פרסמתי את האשכול הזה זה לא בגלל שזה נעשה בסעודיה, זה בגלל שבפיפ"א שהאחראית על האירוע הזה, החליטו שהמונדיאל הזה יהיה הפעם הזאת בסעודיה.
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 18/12/2023 2:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מזל טוב לזוכת מונדיאל המועדונים לשנת 2023,
קבוצת מנצסטר סיטי, מאנגליה.
פיפ"א אישרה היום (ראשון), סופית את הפורמט החדש של גביע העולם למועדונים, התחרות שתצא לדרך מה-15 ביוני עד ה-13 ביולי 2025, בארצות הברית, תכלול 32 קבוצות, ותהיה שונה מאוד מהפורמט הקיים היום, מתוך מטרה להפוך את הפורמט לכזה שמזכיר את המונדיאל.

על פי החלוקה, אפריקה תשלח 4 קבוצות, אסיה 4 קבוצות אירופה 13 קבוצות, כאשר מי שכבר הבטיחו את השתתפותן הן צ'לסי, ריאל מדריד ומנצ'סטר סיטי, שלוש הזוכות האחרונות בליגת האלופות, אליהן תצטרף הזוכה של 2024. גם באיירן מינכן, פ.ס.ז', אינטר, פורטו ובנפיקה בפנים, זאת תודות לדירוג שלהן באופ"א. צפון ומרכז אמריקה ישלחו 4 נציגות, אוקיאניה נציגה אחת, ודרום אמריקה 6 קבוצות.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=455907

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798

שליחה

עכשיו זה רשמי,
פיפ"א, הודיעה שמונדיאל המדינות, 2030 יהיה, בשלושה משחקי פתיחה ב ארגנטינה, פאראגוואי, ואורוגוואי, ובהמשך במדינות, ספרד פורטוגל ומרוקו,
ושמונדיאל המדינות 2034 יהיה בסעודיה,
ושלראשונה במונדיאל המדינות, בשנת 2026 בארצות הברית קנדה, ומקסיקו, תשתתפנה בו 48 מדינות, במקום עד עכשיו 32 מדינות, עם יותר מספרי משחקים, 104 במקום 64, לא בטוח שזה כולל מדינת ישראל,
ושמשחקי חצאי הגמר שלו והגמר, יהיו בארצות הברית,
ואז כנראה שזה יהיה מונדיאל המדינות הכי ארוך שהיה,
בהצלחה לצופים הישראלים בשידור החי במונדיאל המדינות 2026, במדינות שהפרש השעות ביניהן, גדול מאוד מישראל, בלקום בבוקר בזמן לעבודה למחרת.

פיפ"א גם פרסמה את שמות 32 הקבוצות כדורגל למונדיאל המועדונים שצריך להיות בשנת 2025 בארצות הברית

https://www.youtube.com/live/RYM5yGTxT5 ... l8WDLCdF55
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

נמשכות ההכנות למונדיאל המועדונים לשנת 2025,
נבחרת ישראל מנסה גם להתחרות במונדיאל המדינות לשנת 2026, ככל הנראה, משחק הגמר ושני חצאיו במונדיאל הזה, יהיו בארצות הברית ולא בקנדה או במקסיקו,
בקשר למונדיאל המדינות לשנת 2030, נכון לעכשיו אף אחת מכל המדינות שצריכות לארח אותו, שהן, ארגנטינה, משחק אחד, אורוגוואי, משחק אחד,פאראגוואי, משחק אחד, וגם, מרוקו, איטליה וספרד, לא הגישו לפיפ"א תכנון ראשוני של האיצטדיונים,
ובגלל שבסעודיה האמינו שהיא תארח את מונדיאל המדינות בשנת 2034,
אז לא רק שהם גמרו להכין את השיר הראשוני למונדיאל הזה, פה,

אלא היא גם הכינה את הרשות העליונה למשחקי מונדיאל המדינות לשנת 2034, שמורכבת מכל מיני סוגי אנשי מקצוע בסעודיה, בתחום מונדיאל המדינות בסעודיה,
https://saudipedia.com/en/article/3345/ ... -world-cup

וגם הגישה לפיפ"א תכנון ראשוני של כל 15 האיצטדיונים והמיקומים שלהם לאירוח המונדיאל הזה, שכל אחד מהם נראה מאוד מיוחד מהשני ומאוד מפואר, בשילוב של הרגשת טבע וקידמה,
יש בסעודיה מקומות שכיום יש בהן שטח שלא בנוי בו כלום, וזה בתהליך בניה,

פורסמו התמונות של איך בערך יראו האיצטדיונים מבפנים ומבחוץ במונדיאל המדינות של סעודיה לשנת 2034,

לקראת מונדיאל 2034 שיתקיים בסעודיה, הממלכה תקים 11 אצטדיונים חדשים מתוך 15 בהם ישחקו בסך הכול. האצטדיונים יבנו בערים ריאד, ג'דה, אבהא, נאום ואלח'ובר. כך ייראו:

1/ האצטדיון הבינ"ל על שם המלך סלמאן בריאד; כ-92 אלף מקומות; צפי לסיום בנייה: 2029. האצטדיון שיארח את משחק הפתיחה והגמר

2/ אצטדיון NEOM; כ-46 אלף מקומות; צפי לסיום בנייה: 2032

3/ האצטדיון על שם המלך ח'אלד באבהא (דרום הממלכה); כ-45 אלף מקומות; צפי לסיום בנייה: 2032

4/ אצטדיון "ארמקו" (על שם חברת הנפט הלאומית של הממלכה, אצטדיון שיעבור שיפוץ) באלח'ובר (מזרח הממלכה); כ-47 אלף מקומות; צפי לסיום בנייה: 2026

5/ האצטדיון בעיר הספורט על שם המלך עבדאללה בג'דה; כ-62 אלף מקומות; האצטדיון הוקם בשנת 2014 והוא מגרשן הביתי של אל-אהלי ואל-איתיחאד

6/ האצטדיון בעיר הכלכלית על שם המלך עבדאללה בג'דה; כ-45 אלף מקומות; צפי לסיום בנייה: 2032

7/ אצטדיון דרום ריאד; כ-47 אלף מקומות; צפי לסיום בנייה: 2032

8/ האצטדיון על שם יורש העצר מחמד בן סלמאן בקידיה (Qiddiya) שבריאד; כ-45 אלף מקומות; צפי לסיום בנייה: 2029

9/ אצטדיון "רושן" (על שם חברת הנדל"ן הסעודית "רושן") בריאד; כ-45 אלף מקומות; צפי לסיום בנייה: 2028

10/ האצטדיון בעיר הספורט על שם הנסיך פייסל בן פהד בריאד; כ-45 אלף מקומות; האצטדיון צפוי לעבור שיפוץ לקראת הטורניר (יושלם עד 2027), כיום מכיל כ-22 אלף מקומות

11/ אצטדיון New Murabba בריאד; כ-45 אלף מקומות; צפי לסיום בנייה: 2032

12/ האצטדיון באוניברסיטה על שם המלך סעוד בריאד; כ-25 אלף מקומות; אצטדיונה הביתי של אלנאסר

13/ אצטדיון חוף קידיה (Qiddiya Coast Stadium) בריאד; כ-46 אלף מקומות; צפי לסיום בנייה: 2032

14/ האצטדיון בעיר הספורט על שם המלך פהד; כ-59 אלף מקומות; האצטדיון צפוי לעבור שיפוץ לקראת הטורניר (יושלם עד 2026)

15/ אצטדיון Jeddah Central Development בג'דה; כ-45 אלף מקומות; צפי לסיום בנייה: 2030

בקשר לאיצטדיון שצריך להיות בעיר ניאום, התכנון של העיר זו עיר צרה אבל ארוכה מאוד, ובתכנון של האיצטדיון הוא צריך להיות בגובה של 400 מטר מהקרקע, בסעודיה טוענים האפשרי לעשות איצטדיון כזה שבנוי בצורה הכי טובה למשחק של מונדיאל, כולל הגעה בטוחה וקלה להגיע אליו.

באופן מפתיע, באישור ראש ממשלת ישראל, גם יודה ראש התאחדות הכדורגל הישראלית, גיא זינו, תמך בהצעה שהמונדיאל הזה יהיה בסעודיה,
כנראה כי גם אם לא תהיה נורמליזציה בין ישראל לסעודיה אז גם ישראלים שיד להם רק אסרחות ישראלית יועלו להכנס לאיצטדיונים האלה, כמו שהיה בקאטר, אז כנראה גם שם, עם איסור שתיית אלכוהול.

וכן, מי שיכול להוכיח לפיפא שהוא יכול לארח את המונדיאל בצורה הכי טובה, אז הוא זוכה לארח אותו, כמו כל מכרז שעושים.

, העדכון הבא באשכול הזה יהיה על עוד מידע בקשר למונדיאל המועדונים לשנת 2025, אולי גם איפה בישראל אפשר יהיה לצפות בו,
אני מנחש שבגלל שהמונדיאל השה יהיה בארצות הברית עם לא מעט שחקנים מפורסמים מלא מעט קבוצות כדורגל, 32 במספר, למשך 29 יום, אז בגלל שהפרש הזמן בין ישראל לארצות הברית הוא מאוד גדול, והמשחקים שם בשידור חי, אז לא מעט ישראלים שלא באשמתם יאחרו למקומות העבודה שלהם.
התאריך שנקבע למונדיאל הזה זה בין 15.6.2025 ל 13.7.2025.

בנוסף לזה שבאתר האינטרנט של פיפ"א, נפתח אזור למונדיאל המועדנים לשנת 2025,
שבו אפשר גם לקנות כרטיסים למשחקים שלו,
זה הקישור בקשר למונדיאל המועדונים לשנת 2025,
https://www.fifa.com/en/tournaments/men ... p/usa-2025
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

לאחר בערך שנה וחצי שלא היה מונדיאל המועדונים, אז מונדיאל המועדונים, חוזר ובגדול ב 15.6.2025, בעוד 22 יום מהיום, עם
64 משחקים ב 23 ימי משחק,
עם 21 מדינות מ 32 קבוצות כדורגל,
ושוב, מסעודיה כן, מישראל לא,
הקבוצות המתחרות :
סעודיה, קבוצה אחת, אל הילאל,
יפן, קבוצה אחת, היהלומים האדומים של אורווה,
איחוד האמירויות הערביות, קבוצה אחת, אל עין,
קוריאה הדרומית, קבוצה אחת, אולסן HD,
מצרים, קבוצה אחת, אל אהלי,
מרוקו, קבוצה אחת, וידאד AC,
טוניסיה, קבוצה אחת, אספרס דה טוניס,
דרום אפריקה, קבוצה אחת, סאנדאונס ממלודי,
מקסיקו, 2 קבוצות, מונטריי, פאצ'וקה,
ארצות הברית, 2 קבוצות, סיאטל סאונדרס FC, אינטר מיאמי,
ברזיל, 4 קבוצות, פלמאיירס, פלמנגו, םלומיננס, בוטאפוגו,
ארגנטינה, 2 קבוצות, ריבר פלייט, בוקה גוניורס,
ניו זילנד, קבוצה אחת, אוקלנד סיטי,
אנגליה, 2 קבוצות, צ'לסי, מנצ'סטר סיטי,
ספרד, 2 קבוצות, ריאל מדריד, אטלתיקו מדריד,
גרמניה, 2 קבוצות, באיירן מינכן, בורוסיה דורטמונד,
צרפת, קבוצה אחת, פריס סן ז'רמן,
איטליה, 2 קבוצות, אינטר מילאן, יובנטוס,
פורטוגל, 2 קבוצות, פורטו, בנפיקה,
אוסטריה, קבוצה אחת, רד בול זלצבורג,
וצריכה להיות שם בהמשך עוד קבוצה אחת,
או, מארצות הברית, לוס אנג'לס FC,
או ממקסיקו, קלאב אמריקה

כתוצאה מזה, עד להודעה חדשה, מונדיאל המועדונים, יהיה במקום פעם בשנה, הוא יהיה פעם ב 4 שנים, ושנה אחר כך יביה מונדיאל המדינות,

עד כמה זה יעניין אותכם לצפות במונדיאל הזה?
איזה קבוצות משם אתם אוהבים?
איזו קבוצות משם לדעתכם יגיעו לשלב יותר מתקדם ואיזה שלב? ומי לדעתכם ינצח בתחרות הזו?
ולדעתי, שבתקופה של עכשיו שגם שבחוץ לארץ זה פחות בטוח לישראלים להיוץ בחוץ לארץ, אז שבארצות הברית זה יותר בטוח מיבשות אירופה ואסיה,
בתאגיד השידור כאן אמרו לי שהם לא החליטו סופית האם וכמה משחקים ממונדיאל הם מתכוונים לשדר בשידור חי,
אני מנחש שרוב המשחקים משם ישודרו בערוצי ספורט 5 או ספורט 1.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

תזכורת, 10 ימים למונדיאל המועדונים המורחב.
עדכון:
ובקשר לקבוצה של צפון ומרכז אמריקה, במונדיאל המועדונים לשנת 2025, במשחק שנערך בין ארצות הברית, לוס אנג'לס FC, למקסיקו, קלאב אמריקה,
זכתה הקבוצה של ארצות הברית, להתחרות במונדיאל המועדונים לשנת 2025.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

נבחרת ישראל בכדורגל הביסה את נבחרת אסטוניה בתוצאה 3:1. בשלב זה ישראל מדורגת במקום השני בבית, מיקום שמקנה כרטיס למונדיאל. עם זאת, הצטרפותה של נבחרת איטליה לבית צפויה להקשות מאוד על המשך הדרך, וישראל עלולה לסיים במקום השלישי ולהחמיץ את העלייה למונדיאל, אלא אם כן מזל גדול יהיה לצידה.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

05/06/2025 15:17  
רמאשכ כתב:
תזכורת, 10 ימים למונדיאל המועדונים המורחב.
עדכון:
ובקשר לקבוצה של צפון ומרכז אמריקה, במונדיאל המועדונים לשנת 2025, במשחק שנערך בין ארצות הברית, לוס אנג'לס FC, למקסיקו, קלאב אמריקה,
זכתה הקבוצה של ארצות הברית, להתחרות במונדיאל המועדונים לשנת 2025.
...
יכול להיות שגם את מונדיאל המועדונים לשנת 2029, שיהיה אולי, בקאטר, או ספרד, או מרוקו.
אפשר יהיה בישראל לצפות בחינם דרך אתר האינטרנט של DZAN
שפה
https://www.dazn.com/he-IL/welcome
ויכול להיות שמשנת 2029, שמונדיאל המועדונים יהיה כל שנתיים.
ויכול להיות שבמונדיאל המועדונים בשנת 2029, מספר הקבוצות המשתתפות בו יגדל מ 32 ל 48.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

"פיפ"א עשויה לדחות את המונדיאל בסעודיה"
https://m.sport5.co.il/Articles.aspx?Fo ... cId=521479
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

סעודיה חושפת את אצטדיון NEOM: מתקן הספורט התלוי הראשון בעולם,
האצטדיון העתידני NEOM Stadium יתנשא לגובה של 350 מטר בלב עיר הענק האנכית "דה ליין", ויארח משחקים במסגרת מונדיאל 2034; המתקן יופעל כולו באנרגיה מתחדשת ויציע חוויית צפייה אווירית חסרת תקדים
https://www.bizportal.co.il/globalmarke ... e/20022902

יכול להיות שבהמשך בעוד מדינות בעולם יעשו בערך עוד אצטדיונים כאלה, לאירוח משחקי מונדיאל כלשהם, באם אולי זה לא רע למי שיש לו פחד גבהים.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

חזור אל “ספורט”