Mecool KM2 Plus 4K
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
יש לי את המכשיר כבר כמעט שישה חודשים.
המכשיר מתפקד מצויין.
אגב, המאמר שאתה מפנה אליו מדבר בעיקר על בעיה ב hdr.
שים לב שכותב המאמר מעדכן שיצא עדכון באוגוסט ולמעשה הבעיה העיקרית נפתרה.
נכון לעכשיו. לדעתי. זה המכשיר התקציבי הטוב ביותר.
המכשיר מתפקד מצויין.
נכון לעכשיו. לדעתי. זה המכשיר התקציבי הטוב ביותר.
- Bartholomew
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- שם מלא: דניאל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
כמו שאמרו מעליי - עדכון קושחה C2.9.9_20230728 מתקן את התקלה שכותב הפוסט ברדיט ציין.
את העדכון אתה יכול להוריד מהאתר הרשמי של היצרן.
את העדכון אתה יכול להוריד מהאתר הרשמי של היצרן.
נערך לאחרונה על ידי Bartholomew ב 02/12/2023 22:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

מאיר אני מודע למה שנכתב ב-Reddit אבל "המכשיר התקציבי הטוב ביותר" הוא לא ויש לו רק תמיכה בפורמט בHDR10(הכי בסיסי), גם אין לו תמיכה ב-Dolby Vision וHDR10+ ואת זה אי אפשר להוסיף בעזרת עדכון אגב יש את אותו המעבד(S905X4) ב-Xioami Mi Box S 2nd Gen שהוא כן כולל תמיכה ב-Dolby Vision וHDR10+ שגם הוא ועוד הרבה מכשירים מתפקדים ועובדים מצוין וזה שמכשיר עובד לא אומר בהכרח שהוא מצוין גם ביחס לתמורה שלו וזאת עובדה, בערך כמו לרכוש מוצר מחנות ולומר עליה שהיא מצוינת כי הם סיפקו את המוצר עד הרגע שצריך לממש אחריות.05/10/2023 18:23meir7777 כתב: יש לי את המכשיר כבר כמעט שישה חודשים.
המכשיר מתפקד מצויין.
נכון לעכשיו. לדעתי. זה המכשיר התקציבי הטוב ביותר....
בדר"כ המכשירים של Mecool לא זוכים לעדכונים לרוב(תיקון בעיית הHDR שנה אחרי ההשקה, עיכובים רבים ותלונות מהמשתמשים)
והעדכונים החשובים(עדכוני מערכת) מגיעים רק כאשר משוחרר דגם חדש, לכן עדיף מכשירים מחברות עולמיות.A year after the launch of the KM2 Plus, after numerous delays and complaints from users, Mecool has finally delivered on its promise to update the KM2 Plus via OTA....
https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comm ... 2_plus_is/
למה אסור לרכוש סטרימר מחברה לא מוכרת
viewtopic.php?f=85&t=382423
Mecool KM2 Plus - 2022
AV1, VP9, H.264, H.265 (HEVC)
HDR10
Android TV 11
Xiaomi TV Box S(2nd Gen) - 2023
AV1, VP9, H.264, H.265 (HEVC)
Dolby Vision, HDR10, HDR10+
Android TV 11 with Google TV UI
אגב יש טבלה שהבחור chigztech מכין כל שנה עם סקירה של כל מיני מכשירים ומתעדף אותם לפי פרמטר מרכזי:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... uLLZhTfc4U
הוא גם מציג סרטונים ביוטיוב שלו עם סקירת ביצועים וכו'
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... uLLZhTfc4U
הוא גם מציג סרטונים ביוטיוב שלו עם סקירת ביצועים וכו'
ramsalemix
לא יודע מאיפה הבאת את זה שהמכשיר לא תומך ב - HDR10+
במפרט של המכשיר בחנות הרשמית מעודכנים הפורמטים שהמכשיר תומך:
HDR10+,HLG,HDR10
אומנם המכשיר לא תומך בדולבי ויז'ן אבל מצד שני יש לו חיבור רשת מובנה ו - 16GB אחסון.
בנוסף, חייב לציין שמדובר בחברה שקיימת כבר כמה שנים וזה לא הסטרימר הראשון שהחברה משווקת.
מוצר מדבקה או חברה לא מוכרת זה לא.
לא מבין גם את המירוץ אחרי עדכונים. לא תמיד זה מועיל.
למרות זאת, לפי הרשת יש כבר עדכון לאנדרואיד 12
בקיצור, שכל אחד יעשה את החישובים שלו לפי הצרכים שלו.
לי למשל הרבה יותר חשוב חיבור רשת מובנה ושטח איחסון גדול יותר.
לא יודע מאיפה הבאת את זה שהמכשיר לא תומך ב - HDR10+
במפרט של המכשיר בחנות הרשמית מעודכנים הפורמטים שהמכשיר תומך:
HDR10+,HLG,HDR10
אומנם המכשיר לא תומך בדולבי ויז'ן אבל מצד שני יש לו חיבור רשת מובנה ו - 16GB אחסון.
בנוסף, חייב לציין שמדובר בחברה שקיימת כבר כמה שנים וזה לא הסטרימר הראשון שהחברה משווקת.
מוצר מדבקה או חברה לא מוכרת זה לא.
לא מבין גם את המירוץ אחרי עדכונים. לא תמיד זה מועיל.
למרות זאת, לפי הרשת יש כבר עדכון לאנדרואיד 12
בקיצור, שכל אחד יעשה את החישובים שלו לפי הצרכים שלו.
לי למשל הרבה יותר חשוב חיבור רשת מובנה ושטח איחסון גדול יותר.
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

@meir7777
בדקתי באתר הבא
https://www.androidtv-guide.com/
במקור מ-AndroidTV ב-Reddit עם 121K חברים
https://www.reddit.com/r/AndroidTV/
ולכתוב פשוט "חיבור רשת" זה מעט סוג של התחמקות(באחסון טרחת לציין נפח) קצת אחרי שתיקנת אותי כי החיבור הזה עד 100Mb בקלות אפשר לעבור את המהירות הזאת באלחוטי גם על 2.4Ghz אז בכלל בתדר 5Ghz.
הXiaomi Mi Box S 2nd Gen או הGCwGTV לא בעיה לרכוש להם מתאם רשת קווי לא יקר שיעבור את ה100Mb לרוב כנראה ישלש את המהירות מהניסיון שלי עם דגמי העבר, 16GB אחסון זה ידוע לסוג הזה של הסטרימרים אבל עם אותו המתאם שהזכרתי אפשר להרחיב(תלוי במשתמש).
DV אי אפשר להוסיף, אבל כמו שכתבת שכל אחד יעשה את החישובים שלו לפי הצרכים שלו, אני מעדיף את החברות העולמיות.
לגבי העדכון של הMECOOL KM2 Plus לAndroid TV 12 ביחס לסיפור עם התיקון לבעיית הHDR לא הייתי ממהר להתקין(שוב שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון).
viewtopic.php?f=22&t=387487#p3309099
בדקתי באתר הבא
https://www.androidtv-guide.com/
במקור מ-AndroidTV ב-Reddit עם 121K חברים
https://www.reddit.com/r/AndroidTV/
בדומה ל-Chigz Tech שהזכיר @burekas7 .AndroidTV
Discussion of the Android TV Operating System and devices that run it. For a list of official Android TV and Google TV devices please visit the Android TV Guide - www.androidtv-guide.com. This community is unofficial and is not affiliated with Google in any way....
ולכתוב פשוט "חיבור רשת" זה מעט סוג של התחמקות(באחסון טרחת לציין נפח) קצת אחרי שתיקנת אותי כי החיבור הזה עד 100Mb בקלות אפשר לעבור את המהירות הזאת באלחוטי גם על 2.4Ghz אז בכלל בתדר 5Ghz.
הXiaomi Mi Box S 2nd Gen או הGCwGTV לא בעיה לרכוש להם מתאם רשת קווי לא יקר שיעבור את ה100Mb לרוב כנראה ישלש את המהירות מהניסיון שלי עם דגמי העבר, 16GB אחסון זה ידוע לסוג הזה של הסטרימרים אבל עם אותו המתאם שהזכרתי אפשר להרחיב(תלוי במשתמש).
DV אי אפשר להוסיף, אבל כמו שכתבת שכל אחד יעשה את החישובים שלו לפי הצרכים שלו, אני מעדיף את החברות העולמיות.
לגבי העדכון של הMECOOL KM2 Plus לAndroid TV 12 ביחס לסיפור עם התיקון לבעיית הHDR לא הייתי ממהר להתקין(שוב שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון).
viewtopic.php?f=22&t=387487#p3309099
viewtopic.php?f=22&t=386918#p330920129/10/2023 8:18ziv_r כתב: @liam
חברת Mecool ידועה במיעוט העדכונים שהיא משחררת.
עדיף שתעבור ל- CoreELEC, אתה תקבל חוויה הרבה יותר יציבה.
https://discourse.coreelec.org/t/mecool ... v-10/17959...
29/10/2023 19:12ChinggisKhan כתב: אני רכשתי לכל המשפחה GCwGTV, סה״כ 8 במספר, ואין אף לא תלונה אחת. רובם מריצים רק שירותי סטרימינג וסלקום-פרטנר אבל 2 מהם מריצים פלקס ורימוקסים כבדים בלי שום בעיה....
באתר הרשמי של מיקול וגם בחנות בעלי אקספרס מצויין שהמכשיר תומך ב HDR10+
מקווה שזה סוגר את הפינה.
בעניין חיבור רשת - מעדיף 100MB קווי על חיבור אלחוטי. מתוך נסיון שלי הקווי יציב יותר.
נכון שאפשר להוסיף דונגל אבל זה עוד התעסקות ועוד עלות.
בכל מקרה גם למיקול יש חיבור אלחוטי 5GB ו - 2.4GB וגם למיקול אפשר להוסיף דונגל...
בעניין העדכון, גם אני לא ממהר להתקין. יש לי גם SHILD וראיתי מה עדכון מעולל למכשיר...
מצוף את המפרט של המיקול למי שמעוניין במידע נוסף.
מקווה שזה סוגר את הפינה.
בעניין חיבור רשת - מעדיף 100MB קווי על חיבור אלחוטי. מתוך נסיון שלי הקווי יציב יותר.
בכל מקרה גם למיקול יש חיבור אלחוטי 5GB ו - 2.4GB וגם למיקול אפשר להוסיף דונגל...
בעניין העדכון, גם אני לא ממהר להתקין. יש לי גם SHILD וראיתי מה עדכון מעולל למכשיר...
מצוף את המפרט של המיקול למי שמעוניין במידע נוסף.
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

מאיר כבר הבנתי והסברתי את הטעות לגבי הפורמטים של הHDR אז למה לחזור על זה אבל בבקשה בוא נסגור פינות.01/11/2023 16:31meir7777 כתב: באתר הרשמי של מיקול וגם בחנות בעלי אקספרס מצויין שהמכשיר תומך ב HDR10+
מקווה שזה סוגר את הפינה.
מצוף את המפרט של המיקול למי שמעוניין במידע נוסף....
עדיין אין לו Dolby Vision ואין לך שום דרך להוסיף אותו גם אם תרצה והוספתי סרטון הסבר עם 526 אלף צפיות כפי שכתבתי בפעם הקודמת(מקווה שזה סוגר את הפינה).
נכון יש לו חיבור קווי מובנה של 100MB מה שלא ציינת בהודעה הראשונה שלך כפי שתיקנתי אותך(מקווה שזה סוגר את הפינה).
לגבי חיבור רשת קווי 100Mb לעומת אלחוטי 5Ghz(אפילו 2.4Ghz עוקף) זה לא בדיוק מחשב או קונסולת משחקים זה יותר לשימוש צפייה וזה לא ישנה שום דבר בחיבור קווי אז אם התוכן שלך שוקל יותר עדיף לנצל כמה שיותר מרוחב הפס שמשלמים עליו ולא להגביל אותו.
יציבות? לא אתמול הומצא האינטרנט מנסיוני אין שום בעיה במזרימי המדיה/טלוויזיות חכמות על גבי הWi-Fi בתכני 4K ברחבי הבית אפילו בלי תשתית סיבים.
אתה כותב על הניסיון שלך מבלי לציין פרטים, איזה נתב או מערכת Mesh יש לך? איפה הם ממוקמים? גודל דירה וכו'? ואיפה בדיוק בבית אין קליטה? שאלות שרוב האנשים לא עונים עליהן מחוסר נוחות כמו בשלל דיונים בפורומים ברחבי ההרשת ואם זה ציוד קצה של חברת התקשורת הכל ברור במיוחד שיש היום אנשים שבתמורה לאסתטיקה מבחינתם שמים את הנתב בתוך מגירה בסלון או מאחורי שידה בסלון מאשר מיקום גבוהה ומרכזי בבית ואז מתפלאים למה אין קליטה כמעט בכלל באזורים מסוימים בבית או ניתוקים.
בכל מקרה עוד רגע אנחנו ב2024 אין מחסור בפתרונות ואין שום בעיות באלחוטי במיוחד שיש מערכות Mesh ומוסיפים יחידות במידת הצורך(לרוב 2 או 3 יחידות יעשו את העבודה) למרות שהיום כבר יש מערכות לא יקרות למי שמספיק לו Wi-Fi 5 ומוכן לוותר על Wi-Fi 6, אפשרות זולה יותר ופחות עדיפה היא כמובן מגדיל טווח אבל גם יעשה את העבודה וגם פה לא חסרות אפשרויות ומי שיש לו למשל נתב של TP-Link יכול להשתמש במגדילי הטווח שלהם עם טכנולוגיית הOneMesh.
הMECOOL KM2 Plus עולה בארץ הכי זול 315ש"ח לעומת זאת הXiaomi TV Box S 2nd Gen עולה בארץ הכי זול 219ש"ח הפרש של 96ש"ח משמע גם עם מתאם רשת זה ייצא פחות ויהיה משמעותית מהיר מ100Mb(וזה מבלי להזכיר את המחירים של מזרימי המדיה בחו"ל שאפילו זולים יותר).
חוסכים את עלות המשלוח אם גם ככה מזמינים עוד כמה דברים ועדיין נשארנו עם 72.41ש"ח(מקווה שזה סוגר את הפינה)
התעסקות? סה"כ קונים ומחברים את המתאם לא מייצרים אותו.
לגבי הShield מסכים איתך למרות שלא כולם מסכימים על זה גם פה בפורום במיוחד אלו שעדכנו והכל עובד להם אבל עכשיו אני כבר מצפה שיקבל Android TV 12 כי ביצועים לא חסר לו.
אם כבר הדיון שנוצר:
מה המכשיר הכי מומלץ היום עד תקציב של 300 ש"ח?
אצלי למשל הפרמטרים שחשובים הם:
- תקשורת אם יש קווי אז 1000M, אם wifi מובנה אז כמובן שיעמוד במהירויות גבוהים ועל תדר 5G
- זיכרון פנימי DDR4 RAM שהוא יחסית גבוה (ועם אפשרות להרחבה חיצונית אם רוצים)
- חיבורי USB3
- תמיכה בפורמטי וידאו נרחבים ועדכניים
- תמיכה בפורמטי אודיו נרחבים ועדכניים
- לגבי חיבורי האודיו, הבנתי שכולם היום כבר עובדים עם spdif אבל אם יש חיבור ישן של 3.5mm גם טוב.
- מעבד מעודכן
- בלוטות'
- אנדרואיד מעודכן
- תמיכה ועדכונים
- לא מתחמם \ פיזור חום טוב
מה המכשיר הכי מומלץ היום עד תקציב של 300 ש"ח?
אצלי למשל הפרמטרים שחשובים הם:
- תקשורת אם יש קווי אז 1000M, אם wifi מובנה אז כמובן שיעמוד במהירויות גבוהים ועל תדר 5G
- זיכרון פנימי DDR4 RAM שהוא יחסית גבוה (ועם אפשרות להרחבה חיצונית אם רוצים)
- חיבורי USB3
- תמיכה בפורמטי וידאו נרחבים ועדכניים
- תמיכה בפורמטי אודיו נרחבים ועדכניים
- לגבי חיבורי האודיו, הבנתי שכולם היום כבר עובדים עם spdif אבל אם יש חיבור ישן של 3.5mm גם טוב.
- מעבד מעודכן
- בלוטות'
- אנדרואיד מעודכן
- תמיכה ועדכונים
- לא מתחמם \ פיזור חום טוב