קודי על mi box s 2nd gen
הי. חשבתי כסטרימר שני לקנות את mi box s 2 החדש ולהתקין עליו קודי עם RD. מדאיג אותי עניין הזיכרון הפנימי שלו, הבנתי שלאחר כל קבצי מערכת יש שם בערך 3.5 ג'יגה פנויים. אשמח לשמוע ממי שיש לו איך זה מתפקד? האם אין בעיות באפר עם קבצים שתוקעים את כל מה שיש? אני מתכוון להריץ עליו גם קבצי 4K שדי כבדים לרוב כך שחשוב שזה ירוץ. תודה
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
כמו בדגמים הישנים אתה יכול להרחיב לו את האחסון עם SSD חיצוני.
בכל מקרה הסקירה הבאה דיי עוברת על הכל ועונה על השאלות שלך...
נראה שנשאר לו 3.6GB פנויים והוא הריץ בעזרת USB קבצי 4K עם קצב נתונים של 160Mbps, 180Mbps ו-400Mbps ורק ה-400Mbps נכשל מאחר והוא כבד מדי בשביל ה-Xiaomi TV Box S 2nd Gen.
בכל מקרה הסקירה הבאה דיי עוברת על הכל ועונה על השאלות שלך...
נראה שנשאר לו 3.6GB פנויים והוא הריץ בעזרת USB קבצי 4K עם קצב נתונים של 160Mbps, 180Mbps ו-400Mbps ורק ה-400Mbps נכשל מאחר והוא כבד מדי בשביל ה-Xiaomi TV Box S 2nd Gen.
תודה. ראיתי את הסרטון. סרטים בביטרייט גבוה לא מתוכננים.
בכל מקרה מה שרציתי לדעת זה לא איך הניגון של קובץ שהורדתי אלא כאשר אני בסטרימינג. צפוי להזרים סרטים שגדולים די בהרבה מהמקום הפנוי בזיכרון הפנימי ומעניין אותי אם ניהול הבאפר מספיק טוב למקרים כאלה.
בכל מקרה מה שרציתי לדעת זה לא איך הניגון של קובץ שהורדתי אלא כאשר אני בסטרימינג. צפוי להזרים סרטים שגדולים די בהרבה מהמקום הפנוי בזיכרון הפנימי ומעניין אותי אם ניהול הבאפר מספיק טוב למקרים כאלה.
הבאפר מחשב ואוגר אחוז מסויים של מקטעי בייטים (bytes) מסה"כ הזיכרון הפנוי ב-RAM (כרגיל ברוב הסטיקים 2GB).23/09/2023 15:10ilod כתב: צפוי להזרים סרטים שגדולים די בהרבה מהמקום הפנוי בזיכרון הפנימי ומעניין אותי אם ניהול הבאפר מספיק טוב למקרים כאלה....
אתה תמיד יכול לערוך את קובץ הקאש על מנת לשפר ביצועים (יותר אגירה, מהירות קריאה מרוחב הפס).
אם אני לא טועה, נראה לי שאתה מתייחס באופן שגוי לגודל הפיזי הכללי של הקובץ במגה-ביטים (MB). צודק
בקיצור, בסטרימים אתה לא משתמש באמת ביותר מ-60MB (ברירת מחדל) ~ +300MB (ע"י advancedsettings.xml).