החלפת מסך 49 אינץ' ל OLED לחדר שינה בעקבות שבר
אהלן,
מנהלת הבית פגעה קלות במסך הישן והוא מת (LG NanoCell או משהו דומה). האמת ששנאתי אותו. היו עליו פסים לרוחב של כל דבר בהיר שהופיע. נניח והופיע משהו בהיר במרכז המסך והשאר שחור - היה פס מלמעלה למטה בצבע שחור "בהיר" יותר מכל שאר המסך.
לענייננו, אני מעוניין להחליף. שוקל להחליף ל OLED בכדי להמנע מהתופעה של "שחור בהיר" שהייתה במסך הקודם. הייתי שמח לא לקנות LG היות ולא הייתי מרוצה מהטלויזה שלהם (יש לי ארבעה טלויזיות שנקנו בכניסה לבית לפני שלוש שנים - LG הייתה הגרועה ביותר מבניהן והיא הייתה מסדרה איכותית יחסית בזמנו).
שאלות:
1. האם יש תחליף שהוא ראוי מספיק לחדר שינה חשוך שאינו OLED ?
2. מדובר על מסך בגודל 49 אינץ +-. אילו דגמים רלוונטים? (אני מכוון להוצאה של עד 5,000 ש"ח)
3. איפה מומלץ לרכוש למחיר שהוא סביב או תחת לחמשת אלפים ש"ח?
תודה
מנהלת הבית פגעה קלות במסך הישן והוא מת (LG NanoCell או משהו דומה). האמת ששנאתי אותו. היו עליו פסים לרוחב של כל דבר בהיר שהופיע. נניח והופיע משהו בהיר במרכז המסך והשאר שחור - היה פס מלמעלה למטה בצבע שחור "בהיר" יותר מכל שאר המסך.
לענייננו, אני מעוניין להחליף. שוקל להחליף ל OLED בכדי להמנע מהתופעה של "שחור בהיר" שהייתה במסך הקודם. הייתי שמח לא לקנות LG היות ולא הייתי מרוצה מהטלויזה שלהם (יש לי ארבעה טלויזיות שנקנו בכניסה לבית לפני שלוש שנים - LG הייתה הגרועה ביותר מבניהן והיא הייתה מסדרה איכותית יחסית בזמנו).
שאלות:
1. האם יש תחליף שהוא ראוי מספיק לחדר שינה חשוך שאינו OLED ?
2. מדובר על מסך בגודל 49 אינץ +-. אילו דגמים רלוונטים? (אני מכוון להוצאה של עד 5,000 ש"ח)
3. איפה מומלץ לרכוש למחיר שהוא סביב או תחת לחמשת אלפים ש"ח?
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ממה בדיוק לא היית מרוצה ב-LG? אי אפשר להשוות את מסכי ה-LCD שלהם לסדרת ה-OLED, זה עולם אחר לגמרי.
אישית הייתי ממליץ על LG C2 בגודל "55, זה ידרוש מתיחה של התקציב כנראה.
אבל אם אתה לא רוצה LG בכל מקרה, אז יש לך מבחר לא רע של מסכים שנכנסים לתקציב.
LG CS, שזו הגרסה המוזלת של C2. מגיעה עם פאנל של C1 ואלקטרוניקה של C2 - הושקה לכבוד המונדיאל במחיר נמוך יותר.
Sony A83K
Philips 707
יש גם סמסונג S95B, שזה מסך עם פאנל בטכנולוגיה שונה משאר החברות, אבל מדובר בדור הראשון ועם מחלות ילדות פה ושם. ובנוסף לזה קשה להמליץ עליה עם שירות של היבואן...
הכל בגודל של "55.
אישית הייתי ממליץ על LG C2 בגודל "55, זה ידרוש מתיחה של התקציב כנראה.
אבל אם אתה לא רוצה LG בכל מקרה, אז יש לך מבחר לא רע של מסכים שנכנסים לתקציב.
LG CS, שזו הגרסה המוזלת של C2. מגיעה עם פאנל של C1 ואלקטרוניקה של C2 - הושקה לכבוד המונדיאל במחיר נמוך יותר.
Sony A83K
Philips 707
יש גם סמסונג S95B, שזה מסך עם פאנל בטכנולוגיה שונה משאר החברות, אבל מדובר בדור הראשון ועם מחלות ילדות פה ושם. ובנוסף לזה קשה להמליץ עליה עם שירות של היבואן...
הכל בגודל של "55.
- E&H
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- שם מלא: Eliran
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
גם חושב שאתה לא צריך להמנע מ LG בגלל שלא היית מרוצה ממסך הננו שלהם הOLED זה עולם אחר,
אם אתה רוצה להשאר במסגרת הגודל והתקציב שציינת, יש לך
LG C2
https://www.futureav.co.il/items/5340420
Philips 806
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1124670
במידה ויש לך אפשרות לגודל 55 אז המבחר רחב יותר.
LG C2
Philips 806
במידה ויש לך אפשרות לגודל 55 אז המבחר רחב יותר.
היי. תודה על התשובות המפורטות. אני לא רוצה לעלות מעבר ל 50 אינץ, עניין של מקום בקיר. בהסתמך על התשובות, ראיתי שישנה גם האפשרות של KD48A9BAEP Sony, במתיחה קלה של התקציב.18/09/2023 18:22E&H כתב: גם חושב שאתה לא צריך להמנע מ LG בגלל שלא היית מרוצה ממסך הננו שלהם הOLED זה עולם אחר,
LG C2
Philips 806
במידה ויש לך אפשרות לגודל 55 אז המבחר רחב יותר....
עניין התקציב הוא יותר עקרוני מאשר טכני, באמת שווה להשקיע את התוספת? אנחנו צרכני טלויזיה סטנדרטים, גם בכמות וגם בדרישה לאיכות.
מבין השלוש שצויינו, יש המלצה על אחד מהדגמים יותר מהשניים האחרים?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
זה דגם עתיק, כנראה כבר לא קיים במלאי גם ככה.
יש מספר אופציות לגודל "48 ב-OLED, אבל המבחר יחסית מוגבל.
יש מספר אופציות לגודל "48 ב-OLED, אבל המבחר יחסית מוגבל.
- E&H
- חבר פעיל מאוד

כמו שנכתב מעלי הסוני A9 הוא דגם 2020. אולי נותרו ממנו יחדות בודדות, שים לב גם שהוא לא תומך 120Hz ב4K אם חשוב לך למשל לחבר קונסולת משחקים.
אישית לא חושב שהוא שווה את התוספת.
אם יש לך העדפה לאנדרואיד טיוי אז לך על הפיליפס, למרות שבאופן כללי אפשר לחבר סטרימר לכל טלוויזיה, אבל ברוב המקרים האפליקציות המובנות בטלוויזיה יתנו תצוגה עדיפה יותר.
ממליץ לך לקרוא ברשת וגם לראות ביקורות ביוטיוב
על הC2 וגם על הפיליפס, זה יעזור לך בהחלטה בהצלחה.
אישית לא חושב שהוא שווה את התוספת.
אם יש לך העדפה לאנדרואיד טיוי אז לך על הפיליפס, למרות שבאופן כללי אפשר לחבר סטרימר לכל טלוויזיה, אבל ברוב המקרים האפליקציות המובנות בטלוויזיה יתנו תצוגה עדיפה יותר.
ממליץ לך לקרוא ברשת וגם לראות ביקורות ביוטיוב
על הC2 וגם על הפיליפס, זה יעזור לך בהחלטה בהצלחה.
- E&H
- חבר פעיל מאוד

https://www.mabatelectric.com/pl_product~10708~2~0.htm
יש להם סניף בבאר שבע (גלול למטה לראות רשימת סניפים)
יש להם סניף בבאר שבע (גלול למטה לראות רשימת סניפים)
מישהו מכיר חנות בתל אביב בשם "היבואן הרישמי"
במענה טלפוני הם אומרים שהם נפתחו לפני שלושה חודשים ו "מוצפים בעבודה".
המחיר שם מאוד אטרקטיבי:
LG C2 OLED48C26LA
במענה טלפוני הם אומרים שהם נפתחו לפני שלושה חודשים ו "מוצפים בעבודה".
המחיר שם מאוד אטרקטיבי:
LG C2 OLED48C26LA
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73197
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
זול עולה ביוקר. לקח חשוב לחיים.
אני מכיר - זול מתחיל בזין. אבל הרעיון דומה. המסך לא היה זול, אומנם לא high end אבל לזכרוני הטכנולוגיה הכי יקרה לפני ה oled שהיו מאוד יקרים לפני ארבע שנים. הוא היה ממש גרוע לחדר שינה, עלוב ביחס לפילפיס וסמסונג שעדיין עובדות אצלי מעולה....
בכל מקרה, אעדכן שלא מצאתי בשום מקום LG c2, זה הכל מלכודות דבש (לא לעניין) למשיכת קונים. קניתי בסוף c3 48 אינץ ב 5500₪. מקווה שיהיה שווה את זה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ה-C3 מהווה שיפור מה-C2. לא יודע אם שווה את ההפרש במחיר (לפחות בדגמים הגדולים), אבל הוא טוב יותר ועם שיפורים שאין בדגם הישן יותר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73197
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
דיברתי דווקא על החנות.20/09/2023 21:42bijo כתב: אני מכיר - זול מתחיל בזין. אבל הרעיון דומה. המסך לא היה זול, אומנם לא high end אבל לזכרוני הטכנולוגיה הכי יקרה לפני ה oled שהיו מאוד יקרים לפני ארבע שנים. הוא היה ממש גרוע לחדר שינה, עלוב ביחס לפילפיס וסמסונג שעדיין עובדות אצלי מעולה.
בכל מקרה, אעדכן שלא מצאתי בשום מקום LG c2, זה הכל מלכודות דבש (לא לעניין) למשיכת קונים. קניתי בסוף c3 48 אינץ ב 5500₪. מקווה שיהיה שווה את זה....
תתחדש.