מה ההבדל בין הדגמים של דייסון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
לדעתי לפחות זה יותר משוב למשתמש ומתן הרגשה של שליטה הניקיון שמאפשרת להרגיש שניקית, ולראות את ההבדל לאחר מעבר
בפועל כשאתה עובר בשטח נתון עם זה ובלי זה האבק והלכלוך ישאבו כך שבמישור המעשי זה לא נותן דבר.
במישור הפסיכולוגי זה נותן משוב למשתמש
ואם אתה מסוגל לחיות בלי "לדעת" ו-"לראות" שנקי ולסמוך על המכשיר אתה לא צריך את זה
עם זאת אני מניח שמרבית המשתמשים ימצאו בזה יתרון ששווה לשלם עליו יותר....
בלי קשר, מיכל קטן, לדעתי הוא חיסרון, ואני לפחות הייתי קונה עם מיכל רגיל, שלא לומר מיכל מוגדל שיש באחד הואריינטים של הדגמים
בפועל כשאתה עובר בשטח נתון עם זה ובלי זה האבק והלכלוך ישאבו כך שבמישור המעשי זה לא נותן דבר.
במישור הפסיכולוגי זה נותן משוב למשתמש
ואם אתה מסוגל לחיות בלי "לדעת" ו-"לראות" שנקי ולסמוך על המכשיר אתה לא צריך את זה
עם זאת אני מניח שמרבית המשתמשים ימצאו בזה יתרון ששווה לשלם עליו יותר....
בלי קשר, מיכל קטן, לדעתי הוא חיסרון, ואני לפחות הייתי קונה עם מיכל רגיל, שלא לומר מיכל מוגדל שיש באחד הואריינטים של הדגמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אין יותר לייזר בדגמים של השנה האחרונה, החליפו את זה לתאורת LED שמגיעה לטווח גדול יותר וגם חסכונית יותר בסוללה. הראש נקרא Fluffy Optic.
לא הייתי קונה היום שואב אלחוטי ללא תאורה, זה בפירוש מאפשר לראות בצורה טובה יותר איפה הלכלוך נמצא וגם לעבוד עם השואב בתאורה נמוכה או אפילו בחושך.
יש לי 3 שואבים אלחוטים בבית, עם תאורה ובלי - תמיד אנחנו לוקחים את זה עם התאורה.
יש גם כמה דוגמאות בוידאו בכתבה הבאה:
https://htmag.co.il/dyson-v15-detect-absolute.html
לא הייתי קונה היום שואב אלחוטי ללא תאורה, זה בפירוש מאפשר לראות בצורה טובה יותר איפה הלכלוך נמצא וגם לעבוד עם השואב בתאורה נמוכה או אפילו בחושך.
יש לי 3 שואבים אלחוטים בבית, עם תאורה ובלי - תמיד אנחנו לוקחים את זה עם התאורה.
יש גם כמה דוגמאות בוידאו בכתבה הבאה:
https://htmag.co.il/dyson-v15-detect-absolute.html