Dolby atmos באפליקציה infuse pro
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
בשביל לקבל אטמוס צריך:
- אפל tv בהגדרות יציאה אודיו מאופשר לו אטמוס
- מסך (אם זה דרך רסיבר אז רסיבר) שתומך אטמוס
- תוכנה שתומכת אטמוס (infuse במצב פרו שלו)
- תוכן שכולל אטמוס
- oferlaor
- מנהל

תודה על העזרה.
בהגדרות באפל tv הפורמט שמע על dolby atmos אבל עדיין ברסיבר אין atmos וכתוב רק Multi In. אני יודע שבplex אין אפשרות, אבל חשבתי שבinfuse אפשר לקבל atmos. הם גם כותבים שבגרסת הפרו של infuse יש אפשרות לatmos. אולי אני מפספס משהו בהגדרות? למישהו יש רעיון, זה ממש מעצבן שאני לא יכול להנות מהמערכת atmos 7.1 שלי
שמתי לב עכשיו שבכלל כל תוכן, אפילו סראונד 5.1 רגיל, מופיע ברסיבר כ- Multi In. מוזר לא? אולי זה קשור לבעיה אחרת בתוכנה?
בהגדרות באפל tv הפורמט שמע על dolby atmos אבל עדיין ברסיבר אין atmos וכתוב רק Multi In. אני יודע שבplex אין אפשרות, אבל חשבתי שבinfuse אפשר לקבל atmos. הם גם כותבים שבגרסת הפרו של infuse יש אפשרות לatmos. אולי אני מפספס משהו בהגדרות? למישהו יש רעיון, זה ממש מעצבן שאני לא יכול להנות מהמערכת atmos 7.1 שלי

שמתי לב עכשיו שבכלל כל תוכן, אפילו סראונד 5.1 רגיל, מופיע ברסיבר כ- Multi In. מוזר לא? אולי זה קשור לבעיה אחרת בתוכנה?
- oferlaor
- מנהל

אפשר. אני מקבל.
זה ששאר התכנים מגיעים כ-Multi In זה נכון (אילוץ של אפל, אם זה לא אטמוס אז הדרך לקבל 5.1 או 7.1 זה רק דרך LPCM וזה הסימון של זה ברסיברים).
תעבור שוב על כל ההגדרות של הרסיבר, של אפל ושל infuse לראות אם בכולם הדלקת Atmos
זה ששאר התכנים מגיעים כ-Multi In זה נכון (אילוץ של אפל, אם זה לא אטמוס אז הדרך לקבל 5.1 או 7.1 זה רק דרך LPCM וזה הסימון של זה ברסיברים).
תעבור שוב על כל ההגדרות של הרסיבר, של אפל ושל infuse לראות אם בכולם הדלקת Atmos
תודה על העזרה.19/09/2023 17:11oferlaor כתב: אפשר. אני מקבל.
תעבור שוב על כל ההגדרות של הרסיבר, של אפל ושל infuse לראות אם בכולם הדלקת Atmos...
בדקתי בהגדרות ובאמת שאני לא מבין מה לא בסדר. אולי זה קשור לזה שאני מנסה לנגן קבצים עם TRUEHD? שאולי לא יכולים לעבוד על APPLE TV?
לדוגמא, בנטפליקס ובדיסני+, יש atmos. אבל כנראה שלא בTRUEHD.
- oferlaor
- מנהל

כן, בגדול יש שני סוגי Atmos. הגרסא של בלוריי UHD רוכבת על TrueHD ואפל לא תומכים בה. הגרסא השניה היא lossy ומבוססת על DD5.1+ והיא מגיעה ממקורות כמו Netflix, אפל ודיסני.