ביטול יציאה מאפליקציה ומעבר לדף הבית ב-chromecast בהדלקה מחדש של הטלוויזיה

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
ykeinan7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #1 

משתמש ב-Cheromcast with google TV (למעשה Android TV) שעליו התקנתי האפליקציה של freetv. הדונגל מחובר לכניסת HDMI של הטלוויזיה, ומוזן במתח בנפרד באופן קבוע. כאשר אני מדליק מכשיר הטלוויזיה מחדש לאחר כיבויו, אני מוצא שהכרומקאסט זיהה את הכיבוי, ועכשיו הוא נמצא בדף הבית. כל הרעיון היה שלא אזדקק לפעולות נוספות כדי לצפות באחד מערוצי freetv בכל כיבוי והדלקה. האם ישנו קינפוג אשר ימנע מהדונגל לראות את הכיבוי וההדלקה כך שהסטרימינג של ערוץ מסויים יישאר קבוע?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78900
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #2 

סביר להניח שמדובר ב-HDMI CEC שעושה את זה. הבעיה שאם תכבה אותו, השלט של הטלויזיה כנראה יפסיק להפעיל לך את ה-chromecast (והשלט של הכרומקסט לא ישלוט על הטלויזיה). שווה את זה?

ykeinan7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #3 

תודה על ההתייחסות עופר. זה אכן ה-HDMI CEC. בסוף מצאתי דרך אחרת לייצר סקריפט באמצעות HOME ASSISTANT שמנתב חזרה לערוץ הרלוונטי.

bsomm
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

היי,

אני לפני קנייה של Chromecast with Google TV בשביל לראות את FreeTV ויש לי מספר שאלות.

האם האפליקציה עובדת בצורה טובה על ה Chromecast הזה?
האם ניסית לחבר את ה-USB לטלוויזיה בשביל מתח (אני יודע שזאת לא הדרך בה אתה מעדיף לחבר, כפי שהבנתי מהפוסט, אבל בכל זאת שואל)
האם ה-Chromecast מהיר (תפריטים ובכלל)? יש לי כרגע דונגל של Xiaomi ואני רוצה להחליף ל Chromecast בגלל שהשיאומי איטי בטירוף

תודה,

בועז

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”