בעיה בכפתור הווליום Rotel RA-1062
היי,
יש לי בעיה של יותר משנה בכפתור הווליום במגבר שעכשיו רק החמירה.
לאורך חצי הסיבוב הראשון של הכפתור יש רעשים וירידה משמעותית באיכות השמע ורק שאני דופק על המגבר או על הכפתור זה משתחרר (לא תמיד)
בחצי הסיבוב השני (שאני כמעט לא מגיע אליו) זה תקין.
מה אפשר לעשות עם זה ?
כמה אמור לעלות תיקון של זה ?
איפה אפשר לתקן באזור המרכז והשרון ?
תודה רבה !
יש לי בעיה של יותר משנה בכפתור הווליום במגבר שעכשיו רק החמירה.
לאורך חצי הסיבוב הראשון של הכפתור יש רעשים וירידה משמעותית באיכות השמע ורק שאני דופק על המגבר או על הכפתור זה משתחרר (לא תמיד)
בחצי הסיבוב השני (שאני כמעט לא מגיע אליו) זה תקין.
מה אפשר לעשות עם זה ?
כמה אמור לעלות תיקון של זה ?
איפה אפשר לתקן באזור המרכז והשרון ?
תודה רבה !
לדעתי לפי מה שאתה מתאר ספריי מגעים/ אולי לעבור על כמה הלחמות אמור לסדר את העניין, או 700 שקל במעבדה, הייתי הולך עם האפשרות הראשונה ואם לא מסתדר, מעיף ומביא מגבר חדש, לא שווה לתקן, רוטל טובים במגברי כוח, כפתור אונ אוף אין מעבר ברגע שמכניסים כפתורים ואופציות הם פשוט לא טובים בזה. בכל אופן בהצלחה.
תביא לבד זה 5 דקות עבודה.
עכשיו ברצינות זה יפה שיש לך רקע קל אבל בדברים האלו צריך ניסיון. לא מדובר במדע חלל אבל בכל זאת זה דורש לא מעט פרוקים מכאנים וגם לפרק פוטנציומטר שאם אתה מחמם את הרגלים יותר מידי או לא שואב טוב את הבדיל אתה פשוט תעקור את הפסים של המעגל וזה מסתבך.
המגבר הזה אחלה של דבר תן למישהו בעל ניסיון לעבוד על זה וזאת עצה של בעל 40 שנות ניסיון - אני
גם מדובר בפוטנציומטר עם מנוע אתה צריך בדיוק את אותו הסוג והגודל. אגב רוב הפרנסה שלי תמיד היתה בגלל "הגאונים" שהשתמשו בספרי מגעים שרק הרס עוד יותר את "המגעים" אני הייתי או מחליף ישר לאותו פוטנציומטר חדש או מפרק אותו ומנקה כמו שצריך.
בהצלחה
עכשיו ברצינות זה יפה שיש לך רקע קל אבל בדברים האלו צריך ניסיון. לא מדובר במדע חלל אבל בכל זאת זה דורש לא מעט פרוקים מכאנים וגם לפרק פוטנציומטר שאם אתה מחמם את הרגלים יותר מידי או לא שואב טוב את הבדיל אתה פשוט תעקור את הפסים של המעגל וזה מסתבך.המגבר הזה אחלה של דבר תן למישהו בעל ניסיון לעבוד על זה וזאת עצה של בעל 40 שנות ניסיון - אני
גם מדובר בפוטנציומטר עם מנוע אתה צריך בדיוק את אותו הסוג והגודל. אגב רוב הפרנסה שלי תמיד היתה בגלל "הגאונים" שהשתמשו בספרי מגעים שרק הרס עוד יותר את "המגעים" אני הייתי או מחליף ישר לאותו פוטנציומטר חדש או מפרק אותו ומנקה כמו שצריך.בהצלחה