פלקס - Source to slow
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אתה מדבר על קצב של העלאה אז אני מניח שאתה מנסה לצפות בו מחוץ לרשת הביתית..
אולי בעייה של transcoding ?
אולי בעייה של transcoding ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
יש לי מחשב. יש שם סרטון. העלתי אותו דרך האתר של פלקס. המחשב מחובר בכבל ולא בוואי פיי.13/09/2023 8:41Lior_M כתב: אתה מדבר על קצב של העלאה אז אני מניח שאתה מנסה לצפות בו מחוץ לרשת הביתית..
אולי בעייה של transcoding ?...
אני מנסה לראות אותו בטלויזיה ומקבל את ההודעה הזאת. הטלויזיה מחוברת ב-wifi (אני חושב שהמחשב מחובר ל-2.4 והטלויזיה לרשת של ה-5 ג'יגה). האם זה נחשב מחוץ לרשת הרשת הביתית?
איך אני יודע אם יש בעיה של transcoding?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

תגדיר direct play ב plex client בטלביזיה.
אתה כנראה כופה על השרת לעשות transcoding והמחשב לא מצליח לעשות את זה.
אמרת שהמחשב מחובר בכבל ואז כתבת שהוא מחובר ל 2.4 תחליט ..
באופן עקרוני לא אמורה להיות בעיית ניגון בתוך הרשת הביתית. את השרת ( שם נמצא הקובץ ) חבר לרשת בכבל ולא ב wifi
ליאור
באופן עקרוני לא אמורה להיות בעיית ניגון בתוך הרשת הביתית. את השרת ( שם נמצא הקובץ ) חבר לרשת בכבל ולא ב wifi
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תודה ליאור. איפה אני מוצא את האופציה להגדיר direct play? ב-settings?13/09/2023 18:57Lior_M כתב: תגדיר direct play ב plex client בטלביזיה.
ליאור...
בנוגע לכבל - אכן מחובר בכבל. לא הייתי בטוח אך זה בוחר רשת כמו בוואיי פיי, אז העדפתי לציין שהטלויזיה היא עם 5. אני מבין ממך שהמחשב לא מתחבר ל-2.4 כי זה לא וואי פיי.
בנוגע לטרנסקודינג שציינת. ניסיתי גם לנגן משהו בקודי וגם שם אותו הסיפור. אפילו גרוע יותר. האם לדעתך גם שם הבעיה זהה או שאם זה קורה בשתי תוכנות, כנראה שהבעיה במהירות אינטרנט?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

ההגדרות של ה direct play הן ב setting של ה client
יכול להיות שב client בטלביזיה זה נקרא אחרת. פשוט תוודא שה client לא מבקש מהשרת לבצע transcode.
אני לא מכיר מספיק את kodi בשביל לענות.
אבל אם הבעיה לא נפתרת אחרי שוידאת שאתה לא מבקש transcoding משרת הפלקס והיא מופיעה גם בקודי, אז יתכן שהבעיה היא באחד מחיבורי הרשת או בטלביזיה או במחשב שעליו יושב הקובץ.
יכול להיות שב client בטלביזיה זה נקרא אחרת. פשוט תוודא שה client לא מבקש מהשרת לבצע transcode.
אבל אם הבעיה לא נפתרת אחרי שוידאת שאתה לא מבקש transcoding משרת הפלקס והיא מופיעה גם בקודי, אז יתכן שהבעיה היא באחד מחיבורי הרשת או בטלביזיה או במחשב שעליו יושב הקובץ.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תודה ליאור.13/09/2023 22:27Lior_M כתב: ההגדרות של ה direct play הן ב setting של ה client
אבל אם הבעיה לא נפתרת אחרי שוידאת שאתה לא מבקש transcoding משרת הפלקס והיא מופיעה גם בקודי, אז יתכן שהבעיה היא באחד מחיבורי הרשת או בטלביזיה או במחשב שעליו יושב הקובץ....
חיפשתי ולא מצאתי. אתה בטוח שישנה אופציה לשנות?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

איפה ה client שלך רץ ?
יכול להיות שזה נקרא בשם אחר.
ב IOS למשל זה נמצא תחת settings>quality>home streaming
גם בשילד זה נמצא ב settings>video quality>home streaming
אני בטוח שעם קצת סבלנות אתה תמצא את זה.
אני בטוח שעם קצת סבלנות אתה תמצא את זה.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
בסטרימר של כרום קאסט.14/09/2023 19:53Lior_M כתב: איפה ה client שלך רץ ?
אני בטוח שעם קצת סבלנות אתה תמצא את זה....
אני מוצא home streaminhg, אבל האופציות היחידות הן לבחירת האיכות (מקסימום, 1080p וכו'). איפה אתה רואה אופציה של טרנסקודינג?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אם תבחר מקסימום אז השרת לא יבצע טרנסקודינג.16/09/2023 23:44magshield כתב: בסטרימר של כרום קאסט.
אני מוצא home streaminhg, אבל האופציות היחידות הן לבחירת האיכות (מקסימום, 1080p וכו'). איפה אתה רואה אופציה של טרנסקודינג?...
אם זו ההגדרה שאתה עבדת עד עכשיו אז הבעיה היא אחרת.
האם אתה יכול להתקין נגן פלקס על מכשיר אחר ? אם הבעיה קוראת גם במכשיר אחר משהו בשרת לא בסדר (חיבור לרשת ? ) ואם היא לא מתרחשת במכשיר אחר, ככל הנראה זה משהו בחיבור לרשת של הטלביזיה.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
כן, אני על מקסימום. ניסיתי להוריד היום שני סרטים באורך מלא רק כדי לבדוק אם זה יצליח להריץ או לא.17/09/2023 0:59Lior_M כתב: אם תבחר מקסימום אז השרת לא יבצע טרנסקודינג.
אם זו ההגדרה שאתה עבדת עד עכשיו אז הבעיה היא אחרת.
האם אתה יכול להתקין נגן פלקס על מכשיר אחר ? אם הבעיה קוראת גם במכשיר אחר משהו בשרת לא בסדר (חיבור לרשת ? ) ואם היא לא מתרחשת במכשיר אחר, ככל הנראה זה משהו בחיבור לרשת של הטלביזיה....
בקודי - נתקע אחרי כמה שניות.
בפלקס - הצליח להריץ
דרך אגב, כשהפעלתי את הסרט ונכנסתי לראות את המגה בייט שהסרט צורך, השורה עם המספר השתנה אחרי כמה שניות והיה רשום דיירקט פליי.
בדקתי גם את הקובץ שנתקע לי בפעם שעברה. אם אני מוריד את האיכות ממקסימום למשהו נמוך יותר, הוא מצליח להריץ אותו. מה זה אומר? שהמהירות העלאה לא מספיק גבוהה? אולי המהירות הורדה לא מספיק גבוהה? משהו אחר?
התקנה על מכשיר אחר - הכוונה במקום בסטרימר? אם כן, אני יכול לבדוק אם יש את האפליקציה בחנות של הטלויזיה.
תודה. איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בהעלאה או הורדה? שניהם אמורים להיות מספיק מהירים כדי שזה יעבוד (אלא אם יש איזה מגבלות של פלקס על ההעלאה/הורדה)...
הוא יושב על המחשב (מחובר עם כבל קאט).18/09/2023 15:14OMRIJ כתב: השרת פלקס לא יושב ברשת הפנימית?
אז 100 העלאה באמת יכול להיות גבולי בקבצים גדולים (וגם כי אתה לא תמיד מקבל 100)...
הקובץ שבדקתי צריך משהו כמו 72 והעלאה אמורה להיות 100.
אציין שבקודי זה הרבה יותר גרוע. קבצים שהצלחתי להריץ בפלקס, אני לא מצליח להריץ בקודי.
מצד אחד קודי קצת יותר נוח לשימוש, בלי כל הדברים שקופצים מסביב כמו שירות הסטרימינג של פלקס או תוויות של השחקנים, תמונה של הסרט וכו', מצד שני לפעמים התוויות האלה שימושיות.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

למה העלאה 100 ?
למה המחשב לא מחובר בגיגה ?
למה המחשב לא מחובר בגיגה ?
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי