שרת NTP של בזק?
-
iraweissman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בבית שלי יש סיב של סלקום וסיב של בזק. עד היום שניהם היו מחוברים בראוטר שלי (Asus AX11000) כ Dual-WAN. החלטתי להתפטר מאחד מהם אז התחלתי לערוך בדיקות מהירות להשוות ביניהם. גיליתי שעם בזק אני לא מצליח להתחבר לVPN שלי דרך הראוטר ואחרי הרבה עגמת נפש, גיליתי שמה שגורם לזה זה שהראוטר לא מצליח להתחבר לשרת NTP לקבוע את השעה ותאריך כשהוא מחובר לבזק כספק. זה גורם לכל חיבור מאובטח להכשל. ניסיתי הרבה שרתי NTP ולא מצליח להתחבר לאף אחד עם בזק. הכל עובד כמו שצריך עם סלקום.
האם יש לבזק שרת NTP של עצמם או משהו כזה שרק דרכו אפשר לקבוע את השעה ותאריך?
בבית של הורים שלי יש סיב של בזק ויש להם את הציוד של בזק גם. עשינו שיחת וידיו לאפשר לי לראות בנתונים של הראוטר שלהם אבל עם הציוד של בזק אי אפשר לראות כלום. הכל חמוד ויפה ורק אפשר להתחבר לראוטר דרך אפליקציה.
תודה מראש
האם יש לבזק שרת NTP של עצמם או משהו כזה שרק דרכו אפשר לקבוע את השעה ותאריך?
בבית של הורים שלי יש סיב של בזק ויש להם את הציוד של בזק גם. עשינו שיחת וידיו לאפשר לי לראות בנתונים של הראוטר שלהם אבל עם הציוד של בזק אי אפשר לראות כלום. הכל חמוד ויפה ורק אפשר להתחבר לראוטר דרך אפליקציה.
תודה מראש
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1474
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
נסה את כתובות ה-IP הבאות:
162.159.200.1
162.159.200.123
192.114.63.250
אני מחובר דרך בזק ועובד
שמות דומיין:
Time.cloudflare.com
Ntp2.iix.net.il
162.159.200.1
162.159.200.123
192.114.63.250
אני מחובר דרך בזק ועובד
שמות דומיין:
Time.cloudflare.com
Ntp2.iix.net.il
לגבי שעון זמן אני משתמש ב timeserver.iix.net.il לגבי vpn אני מזמן לא משתמש ב vpn הישן
היום כולם הולכים לכיוון ה zero trust vpn אישית משתמש ב twingate זה לא מצריך לפתוח פורטים לא צריך
להגדיר שום דבר בראוטר סהכ להתקין agent ברשת ומהממשק webui של twingate להחליט מי ניגש לאן ואיך.
פשוט פצצה.
היום כולם הולכים לכיוון ה zero trust vpn אישית משתמש ב twingate זה לא מצריך לפתוח פורטים לא צריך
להגדיר שום דבר בראוטר סהכ להתקין agent ברשת ומהממשק webui של twingate להחליט מי ניגש לאן ואיך.
פשוט פצצה.
-
iraweissman
-
- חבר שרק התחיל

וואוו תודה רבה. ניסיתי, ולא עובד. אז לפחות אני יודע שזה לא משהו של בזק בכללי. כי אכן קראתי שיש ספקים בעולם שחוסמים פורט 123.
12/09/2023 23:08DanielGR כתב: נסה את כתובות ה-IP הבאות:
162.159.200.1
162.159.200.123
192.114.63.250
אני מחובר דרך בזק ועובד
שמות דומיין:
Time.cloudflare.com
Ntp2.iix.net.il...
-
iraweissman
-
- חבר שרק התחיל

גם התקשרתי לבזק וביקשתי איפוס בחיבור - לא עזר לצערי.
timeserver.iix.net.il זה השרת של איגוד האינטרנט הישראלי, משתמש בו שנים בלי בעיות.
https://www.isoc.org.il/technologies-an ... me-service
https://www.isoc.org.il/technologies-an ... me-service
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...