התייעצות לגבי בחירת מסך - LG C2 / TCL C845

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
NBMH פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #1 

אהלן,
יש לנו היום 65" של סמסונג (די פשוטה, חושב RU7400) שעתידה לצאת לגינה, אז מתלבטים בנוגע למסך חדש לסלון.
כרגיל יש את ההתלבטות של גודל מול איכות - ההתלבטות היא בין 77C2, לבין 85C845.
מרחק צפייה רוב הזמן הוא בערך 3 מטר, אולי טיפה יותר.. העניין הוא שהסלון די מואר ברוב שעות היום.
ממה שאני יודע עניין הבהירות ב OLED הוא לא כמו שהיה פעם, אבל השאלה כמה זה כן מורגש?

רוב הצפייה תהיה כדורגל, יס ונטפליקס.
השאלה היא אם ללכת על ה TCL (שגם תצא זולה יותר) ולהרוויח את הגודל הנוסף וגם ללכת על בטוח מבחינת עניין הצפייה במהלך היום, או לבחור באיכות וללכת עם ה C2?

ועוד שאלה, מישהו רכש לאחרונה 77C2 ויכול לשתף במחיר שקנה?

*זה בעיקרון לסלון של ההורים, לי אישית יש C1 ולא הרגשתי בעיה כשהסלון אצלי מואר, אבל הוא מואר הרבה פחות מאשר הסלון שלהם..

תודה מראש :)

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #2 

77 אינץ ל-3 וקצת מטר זה מרחק מעולה, אלא אם ההורים שלך אוהבים חוויה קולנועית/דמוי מקרן אז שווה ללכת על 85, אבל מניסיון שלי למבוגרים זה פחות קריטי ולפעמים גם לא נוח מסך ממש גדול, אם בכלל תמצא C2 אז זו קנייה מעולה, והבהירות אמורה להספיק

NBMH פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #3 

12/09/2023 10:20  
Haimbin כתב:
77 אינץ ל-3 וקצת מטר זה מרחק מעולה, אלא אם ההורים שלך אוהבים חוויה קולנועית/דמוי מקרן אז שווה ללכת על 85, אבל מניסיון שלי למבוגרים זה פחות קריטי ולפעמים גם לא נוח מסך ממש גדול, אם בכלל תמצא C2 אז זו קנייה מעולה, והבהירות אמורה להספיק
...
תודה!
ממה שזה נשמע אז היית הולך על ה C2.
ראיתי קצת מקומות באינטרנט ואני מניח שאם מדברים איתם אפשר טיפה להוריד את המחיר
מה אמור להיות מחיר ריאלי לדעתך?
מחירי ה C3 קצת לא שפויים כרגע..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”