מערכת NVR לבניין מגורים משותף

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
שלח תגובה
vital_t פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

לפני מספר חודשים התאכלסנו בבניין מגורים חדש לחלוטין. רוב המוחלט של דיירים מעוניינים במערכת אבטחת וידאו, אבל הרוב גם לא רוצים להשקיע כספית מספיק עבור מערכת NVR שלפחות תהיה ברמה בינונית, אלא הכי פשוטה.
בהצעות מחיר שקיבלנו, ראיתי שכל פריט מתומחר פי 2.5-3 ממה שאני יכול להביא מחו"ל, כולל משלוח ומיסים. יש גם סעיף העבודה בנפרד. אף מתקין, לא מוכן לקחת רק עבודת הכנת התשתית (חיווט ומתקני תלייה), אלא רק הכנת תשתית הכולל התקנה (מכירה) ציוד שלהם.
אני יכול לעשות תכנון והגדרת הציוד, רק לא השחלת חיווט, התקנת מתקני תלייה על הבטון, ועבודת גובה באופן כללי.
האם מישהו מכיר מתקין שמוכן לקחת רק עבודת הכנה התשתית? כנראה עדיף מישהו שלא מגדיר את עצמו "מומחה למצלמות אבטחה" וכו'.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #2 

@vital_t
המתקינים בארץ מרוויחים לא רק מעלות ההתקנה, אלא גם מעלות מכירת הציוד, לכן אין להם אינטרס לא למכור עסקות חבילה. אם הם היו מוכרים רק תשתית, זה היה עושה להם פתח לצרות כאשר ציוד לא יעבוד והלקוח יאשים את ההתקנה שלהם.
מה שאתה יכול לעשות זה לקרוא לחשמלאי (תמצא אחד אמין במידרג) עבור התשתית ואז התקנת המערכת היא עליך.
יש מערכות פשוטות מאוד להגדרה, אז אני מאמין שתסתדר.

mescaline
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #3 

תסביר לדיירים שמערכת הכי פשוט לא שווה כלום כי ברגע האמת לא תצליחו לזהות כלום, לא את הבנאדם, לא רכב ואולי בכלל גם לא את המעשה.

עדיף 2 מצלמות IP טובות עם הקלטת קול ו NVR קטן של 4 מאשר 8 אנלוגיות על DVR אנלוגי שלא יצלמו כלום באופן שניתן לעשות איתו משהו...

אם מישהו יסכים להתקין לך את הציוד אז קח בחשבון שהוא ירשום שאין אחריות מרגע המסירה, כל פעפ שתקרה לו/למישהו אחר לסדר בעיה קח בחשבון שזה יעלה 350-500שח גם אם הוא בא לדקה

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”