טלוויזיה לסלון 75 אינץ
היי
התקציב שלי לגודל הזה (שהסטנדט של הגודל הזה יקר) אז שלי נמוך.
עד ארבעת אלפים שקלים.
חשבתי ממש ללכת על הדגם על זה של סמסונג, האם יש הסתייגות?
https://www.superelectric.co.il/product ... LH68cZdwvY
בנוסף אני מכוון לlg או סמסונג בגלל הממשק שלהם, שלא יהיה כמו סטרימר
התקציב שלי לגודל הזה (שהסטנדט של הגודל הזה יקר) אז שלי נמוך.
עד ארבעת אלפים שקלים.
חשבתי ממש ללכת על הדגם על זה של סמסונג, האם יש הסתייגות?
https://www.superelectric.co.il/product ... LH68cZdwvY
בנוסף אני מכוון לlg או סמסונג בגלל הממשק שלהם, שלא יהיה כמו סטרימר
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
חוץ מזה שמדובר במסך ממש בינוני מינוס, עם מערכת ההפעלה הכי פחות נוחה ונותן השירות הכי מושמץ בארץ אז אחלה בחירה.
אלטרנטיבה?10/09/2023 16:22ChinggisKhan כתב: חוץ מזה שמדובר במסך ממש בינוני מינוס, עם מערכת ההפעלה הכי פחות נוחה ונותן השירות הכי מושמץ בארץ אז אחלה בחירה....
יש tcl אני פשוט לא מצליח לתהחבר לממשק שנראה ככה מיושן
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אני חושב ש-90% מהאנשים מעדיפים גוגל TV על טיזאן או WebOS אבל אני מניח שזה עניין של טעם. בכל מקרה, לא הייתי שם את הכסף על המסך הזה.
אוקיי, יש מסך שנכנס בתקציב הזה, שיהיה עדיף על הסמסונג?10/09/2023 18:47ChinggisKhan כתב: אני חושב ש-90% מהאנשים מעדיפים גוגל TV על טיזאן או WebOS אבל אני מניח שזה עניין של טעם. בכל מקרה, לא הייתי שם את הכסף על המסך הזה....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אם התקציב קשיח אז הכי הרבה שנכנס בו זה TCL 75C635
ה tcl נורא מבלבלות בדגמים שלהם....
האם דגם C645 חדיש יותר ועדיף על ב c635
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לאחד זה שווה 1,000 ולשני זה לא אפשרי גם 100 ₪ יותר.14/09/2023 9:08ninja25 כתב: השאלה אם עדיף להוסיף 500 שקלים בשבילו..
ההצעות לא נגמרות, כל פעם מציעים לי משהו אחר בתוספת גם נגיד את ה 735, אבל זה כבר חריגה של 1000 שקלים מהתקציב...
עקרונית, כמה שתוכל להוסיף יותר לתקציב, תקבל מסך טוב יותר. צודק שאין לזה סוף (כמעט)... אבל זו העובדה.
לדעתי תעשה מאמץ ולך על c735. לפחות. זה מסך משנה שעברה ויש לך סיכוי טוב לכווץ שם את המחיר לתקציב שלך.
תודה רבה, אני אנסה להתקמח עוד קצת על המחיר.14/09/2023 22:03טלHD כתב: לאחד זה שווה 1,000 ולשני זה לא אפשרי גם 100 ₪ יותר.
עקרונית, כמה שתוכל להוסיף יותר לתקציב, תקבל מסך טוב יותר. צודק שאין לזה סוף (כמעט)... אבל זו העובדה.
לדעתי תעשה מאמץ ולך על c735. לפחות. זה מסך משנה שעברה ויש לך סיכוי טוב לכווץ שם את המחיר לתקציב שלך....
אף על פי שעוד מעט בלאק פריידי יש לך מושג אם מסכי טלוויזיה זוכים להנחות יפות
תמיד השוותי מחירים של בלאק פריידי למחירים שהצלחתי לנביא חודש-חודשיים לפני...
יש לי מישהו בחנות אינטרנטית מהידועות בארץ שנותן לי תמיד מחיר מעולה ומעולם בלאק פריידי לא היה כזה אטרקטיבי בשבילי...
מה המחיר שקיבלת לאיזה דגם? תכתוב לי ואבדוק לך מול מה שאני מקבל... אפשר גם בפרטי....
יש לי מישהו בחנות אינטרנטית מהידועות בארץ שנותן לי תמיד מחיר מעולה ומעולם בלאק פריידי לא היה כזה אטרקטיבי בשבילי...
מה המחיר שקיבלת לאיזה דגם? תכתוב לי ואבדוק לך מול מה שאני מקבל... אפשר גם בפרטי....