יש משהו שהפינים למדו הרבה לפני וזה לעשן בשר עם MUURIKKA החשמלית - בחנו

נכון, זו הגדרה סוביקטיבית מאוד אבל אם אתה מכיר טעמי עישון אז את העישון הכבד אפשר לדמיין. משם תדמיין בינוני ועדין. או דומיננטי ועדין .15/09/2023 13:0281VIVI כתב: שמע, הוצאת לי את כל הריר מהנקבוביות.
אחלה כתבה, ונראה פתרון מעולה למרפסת , השאלה מה זה טעם מעושן ברמת עדינה/בינונית? זה מדד קצת לא ברור.
ובלי קשר שלח כתובת אני רוצה לבוא לטעום
...

תבוא לטעום16/09/2023 14:41EliHaboosh כתב: לא ניסיתי אותה אבל קשה לי להאמין שאפשר לקרוא לזה מעשנה. אני משער שיש אי אילו טעמי עישון או תחושה של אפקט כזה.
מיקום שריפת הפלוס קרוב מידי והשימוש במיכל נירוסטה דק יותר צולים את הבשר מאשר מעשנים. על עוף ודגים זו לא בעיה כי הם סופגים מהר מאוד טעמי עישון וזה ניכר עליהם.
בשר קצת יותר בעייתי. במיוחד בשר שנדרש לו עישון ובישול ארוכים.
המוצר הזה יכול להתאים יותר לטיולים וזה היתרון הגדול שלו. הניידות. וזמן צלייה קצר. עם פשרות כמובן במקומות אחרים....
אותי היא הצליחה להפתיע. 

אני מריח הזמנה16/09/2023 16:43AvivMustaky כתב: תבוא לטעוםאותי היא הצליחה להפתיע.
וכמובן שבמעשנה גדולה כמו מעשנת פלטס הטעמים וזמני הבישול שונים וכך גם התוצאות....

16/09/2023 14:41EliHaboosh כתב: לא ניסיתי אותה אבל קשה לי להאמין שאפשר לקרוא לזה מעשנה. אני משער שיש אי אילו טעמי עישון או תחושה של אפקט כזה.
מיקום שריפת הפלוס קרוב מידי והשימוש במיכל נירוסטה דק יותר צולים את הבשר מאשר מעשנים. על עוף ודגים זו לא בעיה כי הם סופגים מהר מאוד טעמי עישון וזה ניכר עליהם.
בשר קצת יותר בעייתי. במיוחד בשר שנדרש לו עישון ובישול ארוכים.
המוצר הזה יכול להתאים יותר לטיולים וזה היתרון הגדול שלו. הניידות. וזמן צלייה קצר. עם פשרות כמובן במקומות אחרים....