מחפש שיטה איך להעביר למצב BRIDGE בראוטר Hotbox 5F
-
Driftix
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- שם מלא: Nakash
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
כמו שאתם יודעים כרגע בהוט אי אפשר להשתמש בציוד פרטי.. אז אולי הכי טוב זה BRIDGE MODE רק שבHB5 האופציה הזאת לא עובדת אפילו שהמכשיר יכול. איזה שיטות אפשר? אולי איזה TELNET/SSH משהו?
שמע הכל אפשרי,...
יש שלוש אופציות אחד זה לנסות לקחת מתאם אופטי בעל אותם חיבורים פיזים
ולנסות לעשות עליו clone ל mac ו serial בהנחה ומערכות בהוט לא מתייחסות לגרסה קושחה
תיאורתית אמור לעבוד.
אופציה מספר 2 זה לנסות להשיג גישה ל ssh או telnet לhרא בוקס הזה של הוט,הרי הוט איכשהו אמורה לנהל אותו מרחוק לא?
אופציה שלישית הארדקור בראבק זה לפתוח את הhרא בוקס ולבנות חיבור jtag לתחבר אליו פיזית ולפתוח את אימא שלו.
כשהוט היו בטיטולים בארץ אי שם בשנות ה 2000 אם מהירויות של 1.5 מגה ועד 12 מגה14/09/2023 0:20Driftix כתב:חזק.. יש לך לינק למכשיר כזה?
נראה שTELNET והכול חסום אבל לא בטוח. אם תוכל להשיג לי מידע זה אחלה אני גם יגיד לך מה שאני רואה פה.
מה זה JTAG?...
היה אתר ששהיה מרכז את כל הנושא של docsis ואיך לפרוץ למודמים של מוטורולה ה sb5100 וה 4200
בעזרת מדריך קצר יכולת לבנות חיבור jtag לתחבר ללוח של המודם ולקרוא ולכתוב אליו נתונים ובעצם לפתוח לך אינטרנט ללא תשלום להוט.
כל משהיית צריך זה מודם 5100 או 4200 וקצת שכל.
jtag זה חיבור ישירות ללקוח אם של המודם כדי לקרוא ולכתוב נתונים לזכרון המובנה כמו לדוגמה אם יש לך ראוטר
שהוא בריק אז בעזרת jtag אתה יכול להחיות אותו בעצם לצרוב לו קושחה.
בישביל לדעת איפה חיבור ואיזה פינים צריך לחבר אז צריך לפתוח את המודם ולעבור על הלוח שלו כמובן שהדרך הכי נוחה זה למצוא את
ההשרטוט האלקטרוני של הלוח שסיכוי שתמצא דבר כזה בחיפוש בגוגל הוא נמוך למרות שאם אתה מוצא של דגם דומה אמור לעבוד.
זה סוג של האקינג שכן אתה עלול להיסתבך אם החוק והרי אתה מנסה לפרוץ לציוד שלא אמורה להיות לך גישה אליו
אבל אתה יודע חוקים נועדו כדי להפר אותם
אז בזמנו בניתי חיבור jtag אם כבל של מדפסת ה 30 פינים להחיות tplink שקיבל בריק בעת צריבת dd wrt היום יש לך מלא ערכות usb של הרכבה עצמית באלי אקספרס.
עריכה: אלה לי עוד רעיון,צריך להשיג איזשהו ראוטר שיש לו כניסה מובנת לסיב אם חיבור sc ואפשר להתקין אליו openwrt או כל קושחה אחרת שמאפשרת גישה לקרביים שלו,הרי הסיבים של הוט הם פסיבים בגלל שעלויות פריסה זולות
עכשיו עוד נקודה ההוטבוקס של הוט הוא גם יודע לתת טלפוניה אז אני יוצא מנקודת הנחה שהוט מריצה את האינטרנט להוטבוקס על גבי vlan כלשהוֿההגיון שלי אומר שאם אני לוקח ראוטר אם קושחה צד ג׳ כלשהי מעתיק את הסיריאל כתובת mac של הוטבוקס ובמידה יש vlan ואז מנתק את ההוטבוקס ומחבר את הראוטר שלי תיאורתית אמור לעבוד זאת ובהנחה מערכות של הוט מתעלמות מגרסת קושחה וכל משערכת של הוט צריכה זה את הסיריאל כתובת mac בישביל שראוטר הבנוי יתחבר ואז אפשר לעשות משרוצים לשים אותו כי ברידג׳ או כי ראוטר.
מה גילית עד עכשיו בהוטבוקס הזה?

.
חזק.. יש לך לינק למכשיר כזה?